muže mi prosím někdo poradit, proč se mi sami na az boxu premium přestaly načítat kl.če na DIGI ? Musím to teď zadávat ručně. Nic jsem neměnil ani nepřehraval FW ani multicast. Přístroj pravidelně resetuji. Děkuji Ma-jlo.
Automatické načítání kl.cu na digi
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
- ma-jlo
- Nováček

Automatické načítání kl.cu na digi
Ahoj,
muže mi prosím někdo poradit, proč se mi sami na az boxu premium přestaly načítat kl.če na DIGI ? Musím to teď zadávat ručně. Nic jsem neměnil ani nepřehraval FW ani multicast. Přístroj pravidelně resetuji. Děkuji Ma-jlo.
Život je neustálý boj a je jen otázkou času kdy i mi svůj boj prohrajeme.... .
Chu Van Lii
Chu Van Lii
- visper
- Odborník

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: Automatické načítání kl.cu na digi
Já to nepoužívám, ale včera jsem zaslechl že změnili algoritmus.
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
vikino
- V.I.P.

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
ano, menili algoritmus, bud si pockas na novy multicas s AU, alebo si stiahni kluce do terajsieho s TechSAT_AZK pluginom, ktory stiahnes v Plugins - cervene add plug-in, jednu z tych liniek zmen na techsat.info/AZPlugin. Potom uz len spusti uvedeny plugin, vyber download keys pre multicas a mal by stiahnut aktualne kluce.
Edit: teraz to prave skusam a nejak sa to zaseklo... (zostane svietit napis DOWNLOADING)
Edit: teraz to prave skusam a nejak sa to zaseklo... (zostane svietit napis DOWNLOADING)
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
-
hades
- Nováček

Přetočil jsem z CS linku na Digi, spustil plugin SCD pro stažení klíčů a Digi ihned naskočila. Používám newcs a mgcam.
AZBox HD Elite, OpenRSI 2.1, USB HDD Samsung S2 Portable 320 GB, motor Strong SG2100, TV LG 37LH4000,
(Nejhorší smrt je z vyděšení)
(Nejhorší smrt je z vyděšení)
- ma-jlo
- Nováček

Ahoj,
děkuji všem za objasnění situace a potvrzení mé domněnky. Budu se řídit vašimi radami a vyzkouším.
Děkuji ahoj Ma-jlo
děkuji všem za objasnění situace a potvrzení mé domněnky. Budu se řídit vašimi radami a vyzkouším.
Děkuji ahoj Ma-jlo
Život je neustálý boj a je jen otázkou času kdy i mi svůj boj prohrajeme.... .
Chu Van Lii
Chu Van Lii
-
Ados
- Nováček

Dnes jsem se vratil z dovči a taky jsem měnil Multicam za posledni a mužu říct že funguje bezva i po dnešni změně klíču a to se asi měnil algoritmus protože na Showboxu to již zase AU nejede...
Takže je dobra prace lidí co pracují na AZ pluginech ...
Takže je dobra prace lidí co pracují na AZ pluginech ...
Upozornění:Veškerá zde uložená data, mají pouze informační charakter a slouží ke studiu.Pro příjem placené televize si pořiďte řádné předplatné pay-tv, která je v dané zemi dostupná!
AZBOX HD Elite-Showbox S-700,Gital,SkyLink,SG 2100
.
AZBOX HD Elite-Showbox S-700,Gital,SkyLink,SG 2100
.
-
raptors
- Nováček

Zdravím. Poslední dobou mi na digi začali některé programy psát zakódováno doteď do fungovalo dobře ale zakódovaných programů je čím dál víc.Nepomůže ani stažení nových keys z Tech satu. Máte někdo podobný problém?
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Nagra 2 sa pomaly odpája zo všetkých programov. Zabezpeč si príjem inak ako emulátorom

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- shibal
- Mazák

Dnes byla Nagra2 odpojena z: Novy, Filmu+, ČT4 a Sportu1. Odpojování prolomeného systému bude pokračovat dále a myslím si, že do měsíce nepůjde nic. Jak píše Dempsey, zajisti si příjem českých/slovenských stanic jinak, satelitních poskytovaletů je dost (ČR=4,SR=5) stačí si vybrat. Pokud chceš vědět , které další stanice byly ten daný den odpojeny, tak nejrychlejší info bývá na serveru, který se jmenuje jako satelitní anténa 
AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX