fw 1.08.37
Moderátor: By.Bob
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
fw 1.08.37
Changes :
- Stability on Main SW improved
- Hang-up during long time recording - Fixed
- Hang-up during receiving EPG data - Fixed
- BlindScan function improved :
--> H/V control problem fix.
--> hang-up fix.
- Missing some TP in Auto Scan - Fixed
- German language error - Fixed
- Alarm message appears if storage capacity is not enough for the recording - Improved
- Playback problem of Radio channel recordings - Fixed
- Resolution problem at Zapping Mode Freeze and Resolution Auto mode - Fixed
- PMT File Update/Delete error fix.
- Unicable function - Improved
--> Improtant : Kathrein ESU33 Wall Socket Timing Adjustment will fix by coming SW
--> for Unicable-Protection (Turn off 18V after 400ms)
- Video error at the beginning of PIP - Fixed
- Incorrect PMT data filtering - Fixed
- Incorrect time information during EPG Event Search - Fixed
- Error if pressing Power button during recording - Fixed
- Showing current resolution when you change the resolution to above 576i in PAL TV - Improved
- Timeshift playback function - Improved
- Hang-up when recording multifeed service - Fixed
- Not able to change Audio track of a recording - Fixed
- Saveing the default (wifi-ethernet) configuration in Network Setting - Improved
- Time information of recordings shows the starting time of program - Modified
- User font (font - ttf file) Download via USB Stick add. + improved
--> create font folder and copy to USB Stick
--> Connect USB Stick to STB
--> Menu - System Setup - Data Transfer : Data download from USB Storage or
--> Software Download popup OSD : With left/right Cursor Buttons font folder finding
--> Red Button Download
--> User Font File setup Menu - Configuration - Language Setting
- MHW-EPG exit error - Fixed
- Auto. Timeshift when recording is done (stop) even though Timeshift start setting is Manual - Fixed
- Error in front LED of 430mm twin tunner model - Fixed (9100)
- MDU LNB Setup modified & improved (only for Digitürk Provider - Eutelsat 7°E)
- Boot procedure modified : HDD Check & Start1 improved
- Front Button Brightness Function fix.
- censorship add. & fix. by parental control
--> Menu - Configuration - Parental Control :
--> Censorship No Block, 4, 6, 8, 10, 12, 15, 18
9200
http://www.sapro.cz/ftp/index.php?actio ... ory=HD-BOX&
9300
http://www.sapro.cz/ftp/index.php?actio ... ory=HD-BOX&

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- messo
- Nováček

Re: fw 1.08.37
potesujuca sprava ze "kluci od fachu" neprazdninovali a pripravili nam prekvapenie na koniec prazdnin. Uvidime, ako to dopadne.
Pustam sa do testovania.

Pustam sa do testovania.
HDBox FS-9300 PVR + 500GB (HD502HI)
-
MartinK.
- V.I.P.

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
První hodina testování dopadla skvěle
Používám OSCAM v2422 + MGCAMD 1.35a
Upgrade proběhlo OK potom tovární nastavení zavedení FDU(seting) a nahrání PLUGINU.
Karty SKYLINK 0D03 a TNK 0B00 jdou OK
Během první hodiny nezamrznul ani jednou
Náhravky HD z TP 12110 H (NOVA, EUROSPORT ....) jsou OK
Nahrával jsem NOVA HD + Prima a obě jsou OK
Přehráváni AVI jde taky líp
No po první hodině
PS: už nebudu frflat
Používám OSCAM v2422 + MGCAMD 1.35a
Upgrade proběhlo OK potom tovární nastavení zavedení FDU(seting) a nahrání PLUGINU.
Karty SKYLINK 0D03 a TNK 0B00 jdou OK
Během první hodiny nezamrznul ani jednou
Náhravky HD z TP 12110 H (NOVA, EUROSPORT ....) jsou OK
Nahrával jsem NOVA HD + Prima a obě jsou OK
Přehráváni AVI jde taky líp
No po první hodině
PS: už nebudu frflat
Všechny staré boxy jsem vyměnil za:
OCTAGON SF8008 4K -> openATV 7.4-devel.20231227 (2023-12-27)
maximální spokojenost
OCTAGON SF8008 4K -> openATV 7.4-devel.20231227 (2023-12-27)
maximální spokojenost
-
dym1
- V.I.P.

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
Kontrast SD programov HORSI.Ale je stabilnejsi cca 4hod.
DM 900 UHD, SSD Kingston 240GB. Xtrend ET8000, SSD Kingston 240GB, Parabola Maximum E-85.
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Ako to je s stabilitou sa dozvieme až časom, ale tento fw si kludne môžem v prijímači nechať...
Inak nič prevratné, ale ani rušivé
Setting som si urobil nový a pluginy tiež používam posledné / MCAS a XCAM - nie súčasne /
Inak nič prevratné, ale ani rušivé
Setting som si urobil nový a pluginy tiež používam posledné / MCAS a XCAM - nie súčasne /

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
zemcik
- Nováček

Kdyz si v tomto FW udelam novy setting, najde to pri skenu uz i CT HD nebo to tam budu rvat rucne? Koupil jsem to s 1.08.16, a tam chybel prislusny transponder... Mozna moje chyba. 
-
vald
- Nováček

Všimol som si, že tento firmware pri vypnutí vôbec nepozná pohotovostný režim! (pri voľbe v menu sa nič nezmení).
Takže zase späť na 1.08.26
Takže zase späť na 1.08.26
Humax IRHD 5100S, Showbox S-500, Openbox X820, offset al85 na 28,2E-23,5E-19,2E-5E, 2x DiseqC 2.0 SUS 44, LNB 3x GI + 1x Inverto, 3x Skylink, Tv Panasonic TX-P42X10Y
-
Jerry973
- Nováček

Mne pohotovostny rezim funguje normalne, niekde si urobil chybu ... Prave ze po tovarni sa mi pohotovostny rezim zapol automaticky. Ja ho ale nepouzivam ... Isiel som tiez z 26 fw ...
HD-BOX 9200
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Toto je diskusia k 9200 a 9300.
Pohotovostný režim normálne funguje tak isto ako v predchádzajúcich fw

-
tommix
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Menu - Nastavenie A/V výstupu - Pohotovostný režim - ZAPNÚŤ
VU+ DUO2 Twin-DVB-S2, DVB-T - BH - HDD 1TB + DVD mech.
VU+ Ultimo 2x DVB-S2- 1x DVB-T - BH - HDD 1TB
HD-box FS-9200 PVR + HDD 500GB
AZBOX Premium
Tuner A : Toroidal T90: 28,2E–23,5E–19,2E–13E-9E-5E–1W–4W–5W
Tuner B : motor SG 2100
Tuner C : DVB-T
VU+ Ultimo 2x DVB-S2- 1x DVB-T - BH - HDD 1TB
HD-box FS-9200 PVR + HDD 500GB
AZBOX Premium
Tuner A : Toroidal T90: 28,2E–23,5E–19,2E–13E-9E-5E–1W–4W–5W
Tuner B : motor SG 2100
Tuner C : DVB-T
- messo
- Nováček

zatial to vyzera dobre! Viac Info zajtra okolo 19h
- mersa
- Nováček

Dotaz k tomuto fw.
Při vypnutí boxu do pohotovostního stavu(hodiny na dispeji svítí) se vypne i externí HDD připojený k zadnímu USB nebo neustále svítí kontrolka na HDD a disk se nevypne?
Při vypnutí boxu do pohotovostního stavu(hodiny na dispeji svítí) se vypne i externí HDD připojený k zadnímu USB nebo neustále svítí kontrolka na HDD a disk se nevypne?
HD-BOX FS-9200 PVR - fw.1.10.49+Mcas - Loader 1.19 - 2 čtečky
Twin LNB Inverto Black Premium - motor - Skylink ICE - 8GB USB flash Patriot X-Porter - HDD APACER AC202 black 320GB
TV LG 50PZ250 - 3D
Twin LNB Inverto Black Premium - motor - Skylink ICE - 8GB USB flash Patriot X-Porter - HDD APACER AC202 black 320GB
TV LG 50PZ250 - 3D
- messo
- Nováček

ja externy disk sice nemam, ale jedno moje zariadenie kde externy disk mam funguje nasledovne.
Disk vypne - hlavy zaparkuju, prestane sa tocit, ale stale napaja USB, teda svieti kontrolka. Ale disk je uspaty, netoci sa.
Disk vypne - hlavy zaparkuju, prestane sa tocit, ale stale napaja USB, teda svieti kontrolka. Ale disk je uspaty, netoci sa.
-
vald
- Nováček

Presne tam som to prepínal a reakcia žiadna. (t.j. žiadna zmena).tommix píše:Menu - Nastavenie A/V výstupu - Pohotovostný režim - ZAPNÚŤ
Neviem kde by mohla byť chyba? Normálne som upgradoval ako inokedy: zmazanie pluginu, továtko, nahratie nového firmwaru, továrko, výber jazyka (sk), nahratie nového MCAS, nahratie settingu (len zoznamu kanálov)Jerry973 píše:Mne pohotovostny rezim funguje normalne, niekde si urobil chybu ... Prave ze po tovarni sa mi pohotovostny rezim zapol automaticky. Ja ho ale nepouzivam ... Isiel som tiez z 26 fw ...
Je možné, že fw pre 9200/9300 funguje ako má, len pri 9100 je chyba? To môže byť? (myslel som, že základ fw je rovnaký) Lebo potom už neviem kde by mohla byť chyba!?dempsey píše:Toto je diskusia k 9200 a 9300.
Humax IRHD 5100S, Showbox S-500, Openbox X820, offset al85 na 28,2E-23,5E-19,2E-5E, 2x DiseqC 2.0 SUS 44, LNB 3x GI + 1x Inverto, 3x Skylink, Tv Panasonic TX-P42X10Y
-
exhornik
- Nováček

A jak se projevuje to, ze Vam nefunguje prechod do pohotovostniho rezimu ? To se jako HD-Box pokazde uplne vypne? Nebo zustane zapnuty a nevypina ? Ono to totiz v tomto fw (mozna ze uz v nekterem z predchozich fw vyssich nez 1.08.26 - nevim nepouzival jsem) funguje malinko jinak (alespon u mne) - po stisknuti tlačitka zap/vyp na dalkovem ovladaci se na nejaky cas zobrazi na obrazovce napis powering off a az nasledne zarizeni prejde do rezimu spanku (teda na display se zobrazi hodiny a pristroj je normalne dostupny pres ethernet). Kdyby to nevypinalo vubec, tak me napada jedine. Jestli to neblokuje nejake nahravani popr. funkce timeshift. Pokud se to vypina uplne, pak snad jen - nemohlo se stat, ze jste si stahnul firmware pro jiny prijimac - mate 9100, ze byste tam dal fw pro 9200/9300 ?
Jinak ceho jsem si vsiml ja, tak tento fw me kazdy den 1x vytuhne. V sobotu to vymrzlo uplne natvrdo - pomohlo jenom zap/vyp kolibkovym vypinacem vzadu. Vcera se objevily podobne priznaky, ale tak cca za 2 - 3 minuty (nez jsem stihnul spustit pocitac, ze se mrknu jestli je to v tomto stavu dostupne pres telnet a jak je to s pameti) se pristroj znovu rozbehl. Tim slovem vymrzlo myslim, ze se zastavi obraz a zvuk (neobjevi se napis zakodovano, nebo spatny signal, proste se jenom zastavi obraz a zvuk) a pristroj nereaguje na zadne povely dalkoveho ovladace. Ale ikonka na display prijimace, ktera blikne, kdyz pristroj dostane prikaz z dalkoveho ovladace v tomto stavu blika kdyz mackam tlacitka. Nevim jestli to nemuze byt i tim, ze testuji oscam, ale to si myslim, ze by se objevilo zakodovano, ale nevim - zvlaste po vcerejsku, kdy se to za nejaky cas zase samo rozbehlo.
Jinak nepozoruji s timto fw zadne problemy - nahravani mi funguje bez problemu, prepinani tez v poho. Video jsem jeste nezkousel, ale mam par filmu v avi, ktere to v predchozich verzich absolutne nezvladalo prehravat (sekany obraz nebo zvuk) - tak to prubnu a dam vedet.
Jinak ceho jsem si vsiml ja, tak tento fw me kazdy den 1x vytuhne. V sobotu to vymrzlo uplne natvrdo - pomohlo jenom zap/vyp kolibkovym vypinacem vzadu. Vcera se objevily podobne priznaky, ale tak cca za 2 - 3 minuty (nez jsem stihnul spustit pocitac, ze se mrknu jestli je to v tomto stavu dostupne pres telnet a jak je to s pameti) se pristroj znovu rozbehl. Tim slovem vymrzlo myslim, ze se zastavi obraz a zvuk (neobjevi se napis zakodovano, nebo spatny signal, proste se jenom zastavi obraz a zvuk) a pristroj nereaguje na zadne povely dalkoveho ovladace. Ale ikonka na display prijimace, ktera blikne, kdyz pristroj dostane prikaz z dalkoveho ovladace v tomto stavu blika kdyz mackam tlacitka. Nevim jestli to nemuze byt i tim, ze testuji oscam, ale to si myslim, ze by se objevilo zakodovano, ale nevim - zvlaste po vcerejsku, kdy se to za nejaky cas zase samo rozbehlo.
Jinak nepozoruji s timto fw zadne problemy - nahravani mi funguje bez problemu, prepinani tez v poho. Video jsem jeste nezkousel, ale mam par filmu v avi, ktere to v predchozich verzich absolutne nezvladalo prehravat (sekany obraz nebo zvuk) - tak to prubnu a dam vedet.