nahravani jednoho HD+sledovani druheho programu,kouse se

Diskuze o Enigmě2.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
pcwifi
Nováček
Nováček

nahravani jednoho HD+sledovani druheho programu,kouse se

Příspěvek od pcwifi »

Zdravim

s beznym SW (nyni 1.08.22) jede v podstate vse ok az na 1 vec...nahravam li HD program a sleduji li druhy program - at uz SD ci HD,tak pri pouziti TimeShiftu - zapauzuji,zajdu pro neco na jídlo,odpauzuji a chci prepnout na jiny program a ve vetsine pripadu nasleduje tvrde kousnuti STB, pomuze jen ze zasuvky VYP/ZAP.

dela mi to i posl.SW a proto se ptam, ma smysl zkusit Enigmu 2 ? Postup na instalaci mam ale jeste mam dotaz, jak se da vratit zpet na bezny SW, prijimac mam tyden a nevyresim li tento kousavy problem, je mi k nicemu masinka za bezmala 11tacu :42:

UPC Direct & Thoř 5&6 /Megasat Diavolo Quad/ , CSLink / Skylink & 23,5E /Inverto Quad/ + 19,2E /Inverto Twin/, 2x 85cm Fe & AL (brzy výměna za 100cm AL), 2xDM500 clone, DM800 HD Clone, Skystar 2HD, SkyStar 1.
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: nahravani jednoho HD+sledovani druheho programu,kouse se

Příspěvek od dempsey »

Ok.

Stále však nemôžem pochopiť jednu vec.
Skoro v každom príspevku sa sťažuješ na to že neni ten prijímač ktorý si kúpil dokonalý.
Musím Ti prezradiť že ani jeden prijímač neni dokonalý.
Ak sa Ti zdá cena za dvojtunerový prijímač / bezmála 11 táců / vysoká tak prečo si ho preboha kupoval ???
Veď za to by celá Tvoja rodina pri troche skromnosti mohla jesť tri mesiace :12:
Buď taký láskavý a prestaň sa tu prezentovať ako v predajni v ktorej si prístroj kúpil.
Už som Ťa raz na to upozorňoval, ale zrejme si si to neuvedomil.
Ešte raz sem vnesieš podobné poznámky a ideš - to len informatívne :)
Budeš komentovať technický stav a možné riešenia alebo nič.
Veľa zdaru a úspechov prajem

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
pcwifi
Nováček
Nováček

Příspěvek od pcwifi »

v tom pripade cely prispevek smaz a je klid...

UPC Direct & Thoř 5&6 /Megasat Diavolo Quad/ , CSLink / Skylink & 23,5E /Inverto Quad/ + 19,2E /Inverto Twin/, 2x 85cm Fe & AL (brzy výměna za 100cm AL), 2xDM500 clone, DM800 HD Clone, Skystar 2HD, SkyStar 1.
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Starší členovia to vedia a Tí novší nech si prečítajú. Snáď nebudú robiť podobné chyby

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Odpovědět

Zpět na „Diskuze E2 pro HD-BOX“