FMW_11_09-V205B9
-
papapl
- Nováček

- ShaMan
- V.I.P.

- Dostal poděkování: 8 poděkování
Re: FMW_11_09-V205B9
[quote="papapl"]Nějak se bojím to instalovat ... . Posledně jsem se nenudil 3 hodiny. :-([/quote
To je příspěvek pod úroveň toho fóra ....... Příště než napíšeš nějakou blbost tak si to rozmysli ...
A nezapomeň udělat továrko ........
To je příspěvek pod úroveň toho fóra ....... Příště než napíšeš nějakou blbost tak si to rozmysli ...
A nezapomeň udělat továrko ........
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
-
drto
- Nováček

musim dat za pravdu papaplovi. posledne dva fw neboli uplne doladene k spokojnosti uzivatelov.
-
papapl
- Nováček

Tak, aby mne zase ShaMan neobvinil z "nesportovního" chování (chtěl bych si rýpnout, ale moderátor je moderátor...), musím konstatovat, že platí, co bylo řečeno o předchozí verzi, s tím, že je tu možnost Elitu použít jako server (mám pocit, že v předchozí tato možnost nebyla).
Z mého pohledu: Go Back. (Zatím jsem nejspokojenější s verzí z 12.7)
Z mého pohledu: Go Back. (Zatím jsem nejspokojenější s verzí z 12.7)
- ShaMan
- V.I.P.

[quote="papapl"]Tak, aby mne zase ShaMan neobvinil z "nesportovního" chování (chtěl bych si rýpnout, ale moderátor je moderátor...), musím konstatovat, že platí, co bylo řečeno o předchozí verzi, s tím, že je tu možnost Elitu použít jako server (mám pocit, že v předchozí tato možnost nebyla).
Z mého pohledu: Go Back. (Zatím jsem nejspokojenější s verzí z 12.7)[/quote
Tedy když už máš sílu klepnout tady těch pár slov tak napiš , co tam tedy nefunguje , možné ne všichni sdílejí , možná se jim bude líbit nové menu .. Tady mají hodnotu poznatky a připomínky ....
co to je GO BACK ( ve španělském slovníku jsem to nenašel ...)
Tedy když už máš sílu klepnout tady těch pár slov tak napiš , co tam tedy nefunguje , možné ne všichni sdílejí , možná se jim bude líbit nové menu .. Tady mají hodnotu poznatky a připomínky ....
-
papapl
- Nováček

Mám pocit, že jsem to psal k minulé verzi a to o víkendu v sobotu 6.11. tohoto roku. Tady: viewtopic.php?f=200&t=6300
Věřím, že s tímto poznatkem budete alespoň malinko spokojen - pokud jsem napsal, že je něco v podstatě shodné s minulou verzí, tak předpokládám, že průměrně inteligentího člověka napadne, podívat se do diskuze k předchozí verzi.
Věřím, že s tímto poznatkem budete alespoň malinko spokojen - pokud jsem napsal, že je něco v podstatě shodné s minulou verzí, tak předpokládám, že průměrně inteligentího člověka napadne, podívat se do diskuze k předchozí verzi.
Naposledy upravil(a) papapl dne 10 lis 2010, 19:03, celkem upraveno 1 x.
-
papapl
- Nováček

-
LipcaCZ
- Nováček

Tahle verze už přehrávat mkv zase neumí? Tu minulou co u ní bylo napsané že to umí jsem nezkoušel vůbec, ale v týhle se mi nezobrazí vůbec žádné soubory když vlezu do nějaké složky s filmama.
-
josef2207
- Nováček

Budu se opakovat,taktéž jako v minulé verzi se nejde zbavit nežádoucích titulků(třeba u ČT HD) a opět nelze nahrát setting z předešlých verzí,asi to skončí u přehrávání kabelem přes RS232.Nevím,ale vypadá to že to nikomu nevadí.Také mi vadí že v CCcam dochází k výpadku po určité době,může mi to někdo potvrdit nebo vyvrátit?ShaMan píše:papapl píše:Tak, aby mne zase ShaMan neobvinil z "nesportovního" chování (chtěl bych si rýpnout, ale moderátor je moderátor...), musím konstatovat, že platí, co bylo řečeno o předchozí verzi, s tím, že je tu možnost Elitu použít jako server (mám pocit, že v předchozí tato možnost nebyla).
-
MartinK.
- V.I.P.

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
U mě osobně k výpadku CCCAMu nedochází server HDBOX a OSCAM 3152.
Při použití NEWCAMDu opravdu dochází k výpadkům, ale tady vypadává i samotný HDBOX při napojení na OSCAM. Takže chyba může být buď v Oscamu a nebo v HDBOXU.
Na závěr
CCCAM u Satelity 2000 HD mě funguje dobře i na větší vdálenost cca 450 km
Při použití NEWCAMDu opravdu dochází k výpadkům, ale tady vypadává i samotný HDBOX při napojení na OSCAM. Takže chyba může být buď v Oscamu a nebo v HDBOXU.
Na závěr
CCCAM u Satelity 2000 HD mě funguje dobře i na větší vdálenost cca 450 km
Všechny staré boxy jsem vyměnil za:
OCTAGON SF8008 4K -> openATV 7.4-devel.20231227 (2023-12-27)
maximální spokojenost
OCTAGON SF8008 4K -> openATV 7.4-devel.20231227 (2023-12-27)
maximální spokojenost
-
LipcaCZ
- Nováček

Titulky se dají vypnout žlutým tlačítkem.josef2207 píše: Budu se opakovat,taktéž jako v minulé verzi se nejde zbavit nežádoucích titulků(třeba u ČT HD) a opět nelze nahrát setting z předešlých verzí,asi to skončí u přehrávání kabelem přes RS232.Nevím,ale vypadá to že to nikomu nevadí.Také mi vadí že v CCcam dochází k výpadku po určité době,může mi to někdo potvrdit nebo vyvrátit?
Setting jsem radši nekoušel protože tu nemám žádný počítač se sériovým portem, takže kdyby to nevyšlo tak jsem v pasti :)
CCCam mi zatím nevypadnul, ale já se málokdy dívám na TV dýl jak dvě hodiny v kuse, takže jestli je "určitá doba" delší...
-
AmatérRobo
- Nováček

Firmware je OK, ešte keby sa podarilo v nejakej budúcej verzii zlepšiť čitateľnosť názvu zakódovanej stanice presunutím označenia zakódovania na koniec názvu, alebo vloženie medzery medzi označenie a názov.
-
Beaver
- Nováček

Nahrál jsem úspěšně nový FW SatElita_2000HD_11_09-V205B9
Chtěl jsem pak dohrát novou userdb, ale tato volba v menu chybí. Místo ní je tam jen pomlčka.
Tak jsem to zkusil. Bleskově se to uploadovalo a v mžiku celý přijímač lehl, na displeji se objevilo OFF a nedá se s tím hnout.
Co teď?
Chtěl jsem pak dohrát novou userdb, ale tato volba v menu chybí. Místo ní je tam jen pomlčka.
Tak jsem to zkusil. Bleskově se to uploadovalo a v mžiku celý přijímač lehl, na displeji se objevilo OFF a nedá se s tím hnout.
Co teď?
- ShaMan
- V.I.P.

Zkus aktualizovat pře RS232Beaver píše:Nahrál jsem úspěšně nový FW SatElita_2000HD_11_09-V205B9
Co teď?
pokud je velká změna ve firmware tak je nutno tovární nastavení a udělat nový seting asi ..
-
Beaver
- Nováček