FMW_11_09-V205B9

Diskuze o firmware.
papapl
Nováček
Nováček

FMW_11_09-V205B9

Příspěvek od papapl »

Nějak se bojím to instalovat ... . Posledně jsem se nenudil 3 hodiny. :-(

ShaMan
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 8 poděkování

Re: FMW_11_09-V205B9

Příspěvek od ShaMan »

[quote="papapl"]Nějak se bojím to instalovat ... . Posledně jsem se nenudil 3 hodiny. :-([/quote
To je příspěvek pod úroveň toho fóra ....... Příště než napíšeš nějakou blbost tak si to rozmysli ...
A nezapomeň udělat továrko ........

Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
drto
Nováček
Nováček

Příspěvek od drto »

musim dat za pravdu papaplovi. posledne dva fw neboli uplne doladene k spokojnosti uzivatelov.

papapl
Nováček
Nováček

Příspěvek od papapl »

Tak, aby mne zase ShaMan neobvinil z "nesportovního" chování (chtěl bych si rýpnout, ale moderátor je moderátor...), musím konstatovat, že platí, co bylo řečeno o předchozí verzi, s tím, že je tu možnost Elitu použít jako server (mám pocit, že v předchozí tato možnost nebyla).
Z mého pohledu: Go Back. (Zatím jsem nejspokojenější s verzí z 12.7)

ShaMan
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od ShaMan »

[quote="papapl"]Tak, aby mne zase ShaMan neobvinil z "nesportovního" chování (chtěl bych si rýpnout, ale moderátor je moderátor...), musím konstatovat, že platí, co bylo řečeno o předchozí verzi, s tím, že je tu možnost Elitu použít jako server (mám pocit, že v předchozí tato možnost nebyla).
Z mého pohledu: Go Back. (Zatím jsem nejspokojenější s verzí z 12.7)[/quote

Tedy když už máš sílu klepnout tady těch pár slov tak napiš , co tam tedy nefunguje , možné ne všichni sdílejí , možná se jim bude líbit nové menu .. Tady mají hodnotu poznatky a připomínky ....
co to je GO BACK ( ve španělském slovníku jsem to nenašel ...) :57:

papapl
Nováček
Nováček

Příspěvek od papapl »

Mám pocit, že jsem to psal k minulé verzi a to o víkendu v sobotu 6.11. tohoto roku. Tady: viewtopic.php?f=200&t=6300
Věřím, že s tímto poznatkem budete alespoň malinko spokojen - pokud jsem napsal, že je něco v podstatě shodné s minulou verzí, tak předpokládám, že průměrně inteligentího člověka napadne, podívat se do diskuze k předchozí verzi.
Naposledy upravil(a) papapl dne 10 lis 2010, 19:03, celkem upraveno 1 x.

papapl
Nováček
Nováček

Příspěvek od papapl »

A s tou Španělštinou si nedělejte hlavu.

LipcaCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od LipcaCZ »

Tahle verze už přehrávat mkv zase neumí? Tu minulou co u ní bylo napsané že to umí jsem nezkoušel vůbec, ale v týhle se mi nezobrazí vůbec žádné soubory když vlezu do nějaké složky s filmama.

josef2207
Nováček
Nováček

Příspěvek od josef2207 »

ShaMan píše:
papapl píše:Tak, aby mne zase ShaMan neobvinil z "nesportovního" chování (chtěl bych si rýpnout, ale moderátor je moderátor...), musím konstatovat, že platí, co bylo řečeno o předchozí verzi, s tím, že je tu možnost Elitu použít jako server (mám pocit, že v předchozí tato možnost nebyla).
Z mého pohledu: Go Back. (Zatím jsem nejspokojenější s verzí z 12.7)[/quote

Tedy když už máš sílu klepnout tady těch pár slov tak napiš , co tam tedy nefunguje , možné ne všichni sdílejí , možná se jim bude líbit nové menu .. Tady mají hodnotu poznatky a připomínky ....
co to je GO BACK ( ve španělském slovníku jsem to nenašel ...) :57:
Budu se opakovat,taktéž jako v minulé verzi se nejde zbavit nežádoucích titulků(třeba u ČT HD) a opět nelze nahrát setting z předešlých verzí,asi to skončí u přehrávání kabelem přes RS232.Nevím,ale vypadá to že to nikomu nevadí.Také mi vadí že v CCcam dochází k výpadku po určité době,může mi to někdo potvrdit nebo vyvrátit?

MartinK. Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od MartinK. »

U mě osobně k výpadku CCCAMu nedochází server HDBOX a OSCAM 3152.

Při použití NEWCAMDu opravdu dochází k výpadkům, ale tady vypadává i samotný HDBOX při napojení na OSCAM. Takže chyba může být buď v Oscamu a nebo v HDBOXU.

Na závěr

CCCAM u Satelity 2000 HD mě funguje dobře i na větší vdálenost cca 450 km :D

Všechny staré boxy jsem vyměnil za:
OCTAGON SF8008 4K -> openATV 7.4-devel.20231227 (2023-12-27)
maximální spokojenost
LipcaCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od LipcaCZ »

josef2207 píše: Budu se opakovat,taktéž jako v minulé verzi se nejde zbavit nežádoucích titulků(třeba u ČT HD) a opět nelze nahrát setting z předešlých verzí,asi to skončí u přehrávání kabelem přes RS232.Nevím,ale vypadá to že to nikomu nevadí.Také mi vadí že v CCcam dochází k výpadku po určité době,může mi to někdo potvrdit nebo vyvrátit?
Titulky se dají vypnout žlutým tlačítkem.
Setting jsem radši nekoušel protože tu nemám žádný počítač se sériovým portem, takže kdyby to nevyšlo tak jsem v pasti :)
CCCam mi zatím nevypadnul, ale já se málokdy dívám na TV dýl jak dvě hodiny v kuse, takže jestli je "určitá doba" delší...

AmatérRobo
Nováček
Nováček

Příspěvek od AmatérRobo »

Firmware je OK, ešte keby sa podarilo v nejakej budúcej verzii zlepšiť čitateľnosť názvu zakódovanej stanice presunutím označenia zakódovania na koniec názvu, alebo vloženie medzery medzi označenie a názov.

Beaver
Nováček
Nováček

Příspěvek od Beaver »

Nahrál jsem úspěšně nový FW SatElita_2000HD_11_09-V205B9
Chtěl jsem pak dohrát novou userdb, ale tato volba v menu chybí. Místo ní je tam jen pomlčka.
Tak jsem to zkusil. Bleskově se to uploadovalo a v mžiku celý přijímač lehl, na displeji se objevilo OFF a nedá se s tím hnout.
Co teď?

ShaMan
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od ShaMan »

Beaver píše:Nahrál jsem úspěšně nový FW SatElita_2000HD_11_09-V205B9
Chtěl jsem pak dohrát novou userdb, ale tato volba v menu chybí. Místo ní je tam jen pomlčka.
Tak jsem to zkusil. Bleskově se to uploadovalo a v mžiku celý přijímač lehl, na displeji se objevilo OFF a nedá se s tím hnout.
Co teď?
Zkus aktualizovat pře RS232
pokud je velká změna ve firmware tak je nutno tovární nastavení a udělat nový seting asi ..

Beaver
Nováček
Nováček

Příspěvek od Beaver »

Uploadnul jsem přes RS232 emergency od Sapra a už to zas jede...
Dík za info.

Odpovědět

Zpět na „Firmware diskuze SatElita 2000HD“