Problémy s přehráváním MKV na AZ Box HD Premium Plus

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
marpa
Nováček
Nováček

Problémy s přehráváním MKV na AZ Box HD Premium Plus

Příspěvek od marpa »

Zdravím, mohl by mi prosím někdo poradit s následujícím problémem? Při přehrávání MKV (BluRay rip 1080p) z externího HDD Transcend mi soubor hraje cca 5 sekund bez problému, poté se začne trhat a zmizí zvuk. Dále už pak hraje jen trhaně a bez zvuku. Přitom na PC mi to ze stejného ext. HDD hraje bez problému. Není problém v pomalém datovém toku na USB vstupu AZ Boxu? Pomohlo by zkopírovat inkriminované MKV soubory na interní HDD? Předem děkuji za případné rady.

Pavel
AZBox HD Premium+, latest FW

PetrT30 Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Problémy s přehráváním MKV na AZ Box HD Premium Plus

Příspěvek od PetrT30 »

AZBox HD je primárně určen jako satelitní. Ten kdo to kupuje jako multim. centrum a myslí si, že tím zabije 12 much jednou ranou je na omylu!
Zkus verzi 4466 (nebo tak nějak)

AZBox Premium-E2
formis
Nováček
Nováček

Příspěvek od formis »

1080P AZBOX zatím nezvládá, 720P v pohodě, až se pořádně rozběhne Enigma tak tam půjdou i ty 1080ky

merida7
Nováček
Nováček
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od merida7 »

Ale zvlada. Mam uz treti Azbox HD Premium v ruke a vsetky zvladali MKV 1080p, aj z externeho HDD. Mozna ten BDrip je nestandartny.

AZBOX HD Premium, Skylink, HH90
jojika
Nováček
Nováček

Příspěvek od jojika »

marpa píše:Zdravím, mohl by mi prosím někdo poradit s následujícím problémem? Při přehrávání MKV (BluRay rip 1080p) z externího HDD Transcend mi soubor hraje cca 5 sekund bez problému, poté se začne trhat a zmizí zvuk. Dále už pak hraje jen trhaně a bez zvuku. Přitom na PC mi to ze stejného ext. HDD hraje bez problému. Není problém v pomalém datovém toku na USB vstupu AZ Boxu? Pomohlo by zkopírovat inkriminované MKV soubory na interní HDD? Předem děkuji za případné rady.

Pavel
AZBox HD Premium+, latest FW
hodne se zde psalo o tom, ze AZ nezvlada SATA300, ale jenom SATA150, zkus to prenastavit

Az Box HD Elite DVB-S2+DVB-T, E2 PLI 2.1+CCCAM 2.3.0, Sony KDL40D3000, Skylink ICE-výmena, ext. HDD Verbatim 1,5TB eSata + USB, PC+WIN XP, LAN (kabel), TP-Link 8961NB
VTronik
Pokročilý
Pokročilý
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od VTronik »

Když je to externí disk, tak nastavení SATA300 nebo SATA 150 asi nemá smysl. Externí disk má určitě připojený přes USB. Pokud to z externího trhá, tak se dá celkem předpokládat, že po nahrání na interní (pokud ho box má), bude rip fungovat. Samozřejmě pokud je v pořádku. Na to kopírování bych ale nepoužil souborový manažer z boxu, ale připojení externího disku k PC a přenos po LAN. Jednak to neomezuje chod AZtka, lze na něm sledovat SAT a druhak je ten přenos podstatně spolehlivější. K tomu je doporučeno mít zaponutý SWAP v boxu.

AZBox HD Premium, E2 OpenSPA 6.0.011, oscam, Seagate Pipeline 1TB;
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE
jj_sk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jj_sk »

su ripy, kde je datovy tok aj okolo 50 Mbit/s - spickovo aj viac, a to uz nezvlada sietovka na AZ (mne ide do 25Mbit/s).. stiahni si menej kvalitny rip , alebo skor s inym kodekom, kde nie je nutny az taky datovy tok...

AzBox HD Premium, fw 0.9.4466, int.HDD WD SCORPIO BLUE 500GB, Maximum E-85 + 4x LNB - GT-LST40, DPD TX-P42V10E, receiver Yamaha RX 757 + repro 5.1
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“