Zdravim vie nikto poradit ?
Mam HD box 9200 uz rok a som s nim velmi spokojny aj s timto forom a ludmi co na nom makaju
Predplatil som si balik multi HD a vsetky programi mi nabehli okrem penthouseHD skusal som aj reautorizaciu ale nic nepomaha mam skylink ICE.
Podla vsetkeho by mal tento program v tomto baliku ist.
diki za info
Kanal normalne funguje, ak si ho naladil spravne a pristupny je az po polnoci. Nenapisal si, aky FW pouzivas a ci aj nejaky plugin... Ak nahodou pouzivas OSCAM, tak tam ho treba rucne pripisat. To na zaciatok :)
Pouzivam fw 1.08.65 a mam nainstalovany mcas 7.12 skusal som ho po pol noci a stale kodovany kanal.
poskytovatel je CANAL a cas seca irdeto?
naladil som ho podla parametrov na stranke skylink :70: :70:
Jokuza píše:Pouzivam fw 1.08.65 a mam nainstalovany mcas 7.12 skusal som ho po pol noci a stale kodovany kanal.
poskytovatel je CANAL a cas seca irdeto?
naladil som ho podla parametrov na stranke skylink :70: :70:
Rada je to jistě dobrá a pravděpodobně pro ty co ovládají Oscam naprosto zbytečná.
Já mezi ně nepatřím a tak jsem tápal a příkaz přidal do "oscam.server" na konec bloku karty "0D03" kterou používám v dolní čtečce.
Výsledek je ani "ťuk" přestože zápisy jsou a jiná karta TaT se stejnými zápisy normálně jede.
mam 9300ku fw 52 používam len MCAS a tiež mam ten isty problem a nejde mi napr ani Hustler čo mam na par týždnov inak ide komplet balík perfektne, skušal som aj tovarko a preskenovať nanovo ale mne to nepomohlo
Xtrend 9500 Skylink ICE, Monoblok Astra 19,2 a 23,5
Som si spomenul, asi pred dvoma tyzdnami mi z nicoho nic prestal ist vecer cinemax, ale ostatne programy bezali. Dovtedy islo vsetko v poriadku. Skusil som reautorizaciu a za nejaku hodinu opat naskocil. Na druhy den zas na vecer zas prestal cinemax ist. Po reautorizacii hned naskocil a odvtedy je pokoj. KLOP, KLOP :)
Druha skusenost, to uz bolo davnejsie, karta bola zastrcena v original CW CAM module a sa stavalo, ze sem tam niektore programy nesli. Na druhy den sa to zas rozbehlo...
Z toho usudzujem, ze kludne moze byt, ze chyba je niekde na strane Skylinku.
Libor73 píše:Ahoj, používám fw 1.08.44 a oscam. Jakym zpusobem se dostanu na kotrolu 0D03 karty a kontrolu parental control?
V oscamu ve web rozhraní najeď na položku readers otevři ji a v pravo je u čtečky show entitlement (takový čtvereček se zámečkem) na něj klikni a uvidíš zápisy na kartu a tam uvidíš jestli ti přišli s datumem do kdy.
Jinak pokud si stáhneš poslední oscam co jsem dal sem na web (musíš ale povolit zápisy je to v oscamu popsaný jak na to)tak už tam máš doplněný v oscamu všechny programy a penthouse jede a pak si je zas blokni .
bery2 píše:
Jinak pokud si stáhneš poslední oscam co jsem dal sem na web (musíš ale povolit zápisy je to v oscamu popsaný jak na to)tak už tam máš doplněný v oscamu všechny programy a penthouse jede a pak si je zas blokni .