Nastavenie v menu anténa pre HD Box 9200

Diskuze a nastavení Parabol , Sat. Motorů LNB snímačů.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
migi
Nováček
Nováček

Nastavenie v menu anténa pre HD Box 9200

Příspěvek od migi »

Ako hlavnú používam 80 cm parabolu s twin monoblockom (zatial na jednom kábli) natočenú na Astry - Sky-link na Tuner i - 1.
Problém nastal, keď som pripojil 100 cm parabolu na SG motore s jednoduchým LNB (USALS) do Tuner u - 2. Po úspešnom naladení (naskenovaní) kanálov z iných družíc, na 2 tuneri ako vyjdem z menu nastavenia antény exitom stále prepne na tuner 1 a pridá hlášku Neni signál - tuner 1.
Čo robím špatne :51:

migi
Nováček
Nováček

Re: Nastavenie v menu anténa pre HD Box 9200

Příspěvek od migi »

Nikto nemá čas :118:

jirbar
Nováček
Nováček

Příspěvek od jirbar »

migi píše:Nikto nemá čas :118:
Pokud tam máš FW65 (možná i 52) tak asi neděláš blbě nic. Přečti si dizkuzi k tomuto FW.

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

a typ prepojenia mas nastaveny na separate ?

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
migi
Nováček
Nováček

Příspěvek od migi »

Jasne, typ pripojenia - oddelene tunery. Vyhladám zo zoznamu družicu napr. Hellas, zadám nové transpondéry, vyberem Tuner2 (na ňom je pripojený koaxiál z motora), pozicionér USALS, natočí, nabehne signál, naladí stanice a dá hlášku "prekopírovať najdené stanice do tuneru 2 ?" potvrdím O.K. a ako vyjdem z menu exitom - čierna obrazovka a po chvílke "neni signál Tuner1". Ked vojdem do menu a prepnem v menu nastavenia antény na tuner 2 okamžite zobrazuje dole úroveň aj kvalitu signálu. V menu programov sú zapnuté oba tunery - svieti T1 aj T2. :70:

parabolak
Nováček
Nováček

Příspěvek od parabolak »

při potvrzování uložení do tuneru zkus potvrdit že nechceš uložit do tuneru

migi
Nováček
Nováček

Příspěvek od migi »

Parabolak si genius :mrgreen:
Je to presne ako si navrhol, pri volbe nekopírovať naladené programy do 2 tuneru naladené programy konečne rozpoznal :92:
Taká k..k..tina, až sa mi nechce veriť. Síce zas blbne pri prechode na tuner T1 (musim zadať T1 ručne v menu programov), ale fungujú oba tunery, už som pomýšlal na balík do sapra :31:
Ak niekto má korektné nastavenia (návod na spojazdnenie bez LOOP prepojenia T1 a T2) pre nezávislý chod oboch tunerov, mohol by ho zavesiť na študijné účely !

Všetkým prispievateľom veľké :115:

parabolak
Nováček
Nováček

Příspěvek od parabolak »

ahoj ja nejsem genius tento problem jsem taky resil jako zacatecnik nekdy zpatky a taky mi nekdo pomohl.
od toho tady toto fofum je,a taky dik vsem kteri pomuzou a nehraji si na suvereny. je tady hodne provozovatelu HD-BOXU
kteri zacinaji a je jim treba pomoci.diky vsem co pomahaji a pri tom se nenervuji,i kdyz nekdy jsou ty dotazy primitivni,ale tak to je.
panove hlavne zdravicko a dobry prijem s HD-boxem.

pokahoka
Nováček
Nováček

Příspěvek od pokahoka »

parabolak píše:ahoj ja nejsem genius tento problem jsem taky resil jako zacatecnik nekdy zpatky a taky mi nekdo pomohl.
od toho tady toto fofum je,a taky dik vsem kteri pomuzou a nehraji si na suvereny. je tady hodne provozovatelu HD-BOXU
kteri zacinaji a je jim treba pomoci.diky vsem co pomahaji a pri tom se nenervuji,i kdyz nekdy jsou ty dotazy primitivni,ale tak to je.
panove hlavne zdravicko a dobry prijem s HD-boxem.

ahojte mam prozbu chcem kupit HD box 9100 a chcem troška experimentovat mam parabolu ofset 95 a chcem použit multifeed 1/4 chcem družice astra 23.5 astra 19 hodbir 13 ako vlastne zadavat pre každu družicu disegc ja som chcel že astra 23.5 2/4 astra 19 1/4 hodbir 13 1/3 pojde to vlastne takto poradíte mi som začiatočník.....

Odpovědět

Zpět na „Paraboly , Sat. Motory a LNB snímače“