dempsey píše:Ono to skôr vypadá ako keby ten kanál v telke nebol uložený a po vypnutí je tým pádom zrno.
Mám jedného klienta ktorý má doma podobnú zúfalosť a nemá s tým žiadny problém - a to som mu aj zmenil kanál v azboxe aby sa mu to nehádalo s káblovkou.
Proste podľa mňa hľadáš chybu tam kde neni
Pozor Dempsey, žádný "zrno", obraz je v poho (psal jsem), jen zvuk spadne! Při pořád zapnutým AzBoxu můžu s TV dělat cokoli vč. vypnutí a pořád hraje. Při zapnutý TV stačí uspat (nebo vypnout) AzBox a je to v háji, aniž bych šáhnul na TV. Tudíž se to postrácí v AzBoxu. Aniž bych šáhnul na TV, kvrdláním normy RF v AzBoxu to zase naskočí.
Stabilní fw. 4890 přirozeně používám, ale dělá to s jakýmkoli.
Zítra uškubnu TV z ložnice (novější) a prubnu ji místo té v kuchyni. Je sice malá, ale nenulová pravděpodobnost, že na jiné TV ten problém nenastane.
Kabelům se chci vyhnout, zažil jsem si s nima...
PS: Není už někde definitivně řešený nahrávání/přehrávání AzBox<-->HDD? Nešlo mi to dobře na WD5000AVDS a teď tam mám Seagate SV35.5 1TB HDD, SATA/300, 7200 RPM, 32MB cache, ATA-7, 24x7 formátovanej samozřejmě přímo v AZ a nejde to pro změnu vůbec. Tedy nahraje, je to tam, ale nejde to přehrát. A to tak, že nikdy

.
Někdy mi to připadá jako polo-tovar...