AZ Box + karta Skylink Irdeto
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
nedball
- Nováček

AZ Box + karta Skylink Irdeto
Zdravím všechny.
Mohl by mi někdo poradit, jaké softwarové nastavení (přesná verze firmware, softwarového modulátoru, atd.) mám použít pro AZ Box HD Premium Plus + SKYLINK Irdeto kartu?
Najde se někdo, komu tahle kombinace chodí bez problémů?
Už jsem zkoušel různé verze MULTICASu, MGCAMD + NEWCS, ...., ale žádný zatím nefunguje úplně 100%.
Předem dík za odpověď.
Oski
Mohl by mi někdo poradit, jaké softwarové nastavení (přesná verze firmware, softwarového modulátoru, atd.) mám použít pro AZ Box HD Premium Plus + SKYLINK Irdeto kartu?
Najde se někdo, komu tahle kombinace chodí bez problémů?
Už jsem zkoušel různé verze MULTICASu, MGCAMD + NEWCS, ...., ale žádný zatím nefunguje úplně 100%.
Předem dík za odpověď.
Oski
- visper
- Odborník

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: AZ Box + karta Skylink Irdeto
Je to ICE nebo čisté Irdeto?
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
nedball
- Nováček

- visper
- Odborník

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Upravený newcs pro ICE + mgcamd taky nejde? Pak už jen modul nebo vyměnit za CW.
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
nedball
- Nováček

Nejprve jsem zkoušel různé verze MULTICASu, ale neustále se mi sekal obraz.
Když jsem použil mgcamd + newcs, tak to šlapalo bez problémů, bohužel jen přibližně 10 dní a pak ta karta vytuhla (u jakéhokoliv programu napojeného na Skylink to hlásí ZAKODOVANO - a to i CT 1 apod.) tak, že ji musím zanést do Skylinku, kde na ní musí přepsat registry. Ale nejsem si jistý, že jsem použil mgcamd + newcs upravený pro ICE.
Když jsem použil mgcamd + newcs, tak to šlapalo bez problémů, bohužel jen přibližně 10 dní a pak ta karta vytuhla (u jakéhokoliv programu napojeného na Skylink to hlásí ZAKODOVANO - a to i CT 1 apod.) tak, že ji musím zanést do Skylinku, kde na ní musí přepsat registry. Ale nejsem si jistý, že jsem použil mgcamd + newcs upravený pro ICE.
- schmegea
- Mazák

- Kontaktovat uživatele:
Pokud byla karta nová tak po 10 dnech končí startovací nabídka, takže ti neprošli zápisy po registraci karty, kterou musíš do 10 dnů zaregistrovat.
DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
-
nedball
- Nováček

Tím to není. Kartu jsem samozřejmě zaregistroval.
Už mám kartu ca. 3 měsíce
Už mám kartu ca. 3 měsíce
- schmegea
- Mazák

- Kontaktovat uživatele:
A když máš puštěný NEWCS a mgcamd - připojíš se na web rozhraní newcs aby jsi zkontroloval zápisy vidíš kartu?
Do přílohy ti dávám Openxcas s mgcamd a newcs s povolenými zápisy tak jak mi fungovalo (je to má stará záloha),
instalace
zakaž mgcamd a newcs,
přehraj své soubory těmi co jsou v příloze
restartuj
povol newcs a mgcamd
nic víc nepovoluj
Do přílohy ti dávám Openxcas s mgcamd a newcs s povolenými zápisy tak jak mi fungovalo (je to má stará záloha),
instalace
zakaž mgcamd a newcs,
přehraj své soubory těmi co jsou v příloze
restartuj
povol newcs a mgcamd
nic víc nepovoluj
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
-
nedball
- Nováček

Momentálně mám kartu na reklamaci fve Skylinku, protože je totálně "mrtvá".
Až ji budu mít zpět, tak to vyzkouším.
Zatím dík.
Až ji budu mít zpět, tak to vyzkouším.
Zatím dík.
-
nedball
- Nováček

Tak se mi po dlouhé době vrátila karta ze Skylinku po reklamaci zpět. Byla asi natolik "mrtvá",že mi dali novou. Je jen otázkou,jestli ty mé problémy byly způsobeny vadnou kartou, nebo jestli jsem kartu "naboural" já nevhodným softwarem.
Používám MGCAMD 1.35a + NEWCS 1.6 ICE. Je to OK.
Používám MGCAMD 1.35a + NEWCS 1.6 ICE. Je to OK.
-
frcko73
- Mazák

ano,je to ok......
Parabola Du 105cm,motor neviem,ale strasne stary,Samsung UE65MU6172,VU+ Uno 4K SE
-
nedball
- Nováček

Re: AZ Box + karta Skylink I-deto
to Schmegea:
1. Můžu tvůj OpenXCAS přehrát v satelitním přehrávači jednoduše přímo z PC připojením se přes FTP na satelitní přehrávač?
2. Můžu tam nechat ten svůj starý s tím, že ho třeba přejmenuji na OpenXCAS-old? Nebude si ho pak software všímat? Nebo by to dělalo problémy?
3. Před časem se mi nějak přeplo zobrazení řazení souborů (např. filmy apod.) na Z až A. Jak to přepnu nazpět na zobrazení A až Z?
4. Je možné někde sehnat nějaký podrobný návod k satelitnímu přehrávači AZ Box HD Premium Plus?
P.S.
Předem se omlouvám za mé začátečnické dotazy. Se satelitní technikou ale začínám.
L.
1. Můžu tvůj OpenXCAS přehrát v satelitním přehrávači jednoduše přímo z PC připojením se přes FTP na satelitní přehrávač?
2. Můžu tam nechat ten svůj starý s tím, že ho třeba přejmenuji na OpenXCAS-old? Nebude si ho pak software všímat? Nebo by to dělalo problémy?
3. Před časem se mi nějak přeplo zobrazení řazení souborů (např. filmy apod.) na Z až A. Jak to přepnu nazpět na zobrazení A až Z?
4. Je možné někde sehnat nějaký podrobný návod k satelitnímu přehrávači AZ Box HD Premium Plus?
P.S.
Předem se omlouvám za mé začátečnické dotazy. Se satelitní technikou ale začínám.
L.
- schmegea
- Mazák

- Kontaktovat uživatele:
1. ano
2. ano
3. myslím jedno z barevných tlačítek, originál FW nemám nahraný (o víkendu zkusím)
4. EN příloha
2. ano
3. myslím jedno z barevných tlačítek, originál FW nemám nahraný (o víkendu zkusím)
4. EN příloha
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
marecek29
- Nováček

-
nedball
- Nováček

O několik příspěvků nahoru je záloha OPENXCAS s povolenými zápisy na kartu.
Bylo by možné ještě poskytnout zálohu OPENXCAS se zablokovanými zápisy na kartu?
L.
Bylo by možné ještě poskytnout zálohu OPENXCAS se zablokovanými zápisy na kartu?
L.