wifi

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

kaplan.t
Nováček
Nováček

wifi

Příspěvek od kaplan.t »

Koupil jsem si wifi adaptér TP-LINK TL-WN322G.V dreamsky mi nefunguje.Používám fw1.16.Když dám připojit,tak se objeví hláška připojte adaptér.Nevíte čím by to mohlo být?Děkuji za případné nápady.Můžete napsat který adaptér používáte vy?Děkuji

supersat
Nováček
Nováček

Re: wifi

Příspěvek od supersat »

kaplan.t píše:Koupil jsem si wifi adaptér TP-LINK TL-WN322G.V dreamsky mi nefunguje.Používám fw1.16.Když dám připojit,tak se objeví hláška připojte adaptér.Nevíte čím by to mohlo být?Děkuji za případné nápady.Můžete napsat který adaptér používáte vy?Děkuji
Vypnout zapnout ze sítě , nejméně dvakrát ...
Aktivace USB WIFI je u některých modelů trochu zdlouhavější než se načte správná konfigurace

bapalo
Nováček
Nováček

Příspěvek od bapalo »

Už tu bolo info, ktoré adaptéry WiFi fungujú.
Ja používam TP-LINK TL-WN727N.

Anysee E7 S2 CI Plus CR+CI ,Amiko SHD-8900 Alien, HD-BOX FS-9105 PVR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600
romerro
Nováček
Nováček

Příspěvek od romerro »

kaplan.t píše:Koupil jsem si wifi adaptér TP-LINK TL-WN322G.V dreamsky mi nefunguje.Používám fw1.16.Když dám připojit,tak se objeví hláška připojte adaptér.Nevíte čím by to mohlo být?Děkuji za případné nápady.Můžete napsat který adaptér používáte vy?Děkuji
Některé TP - Linky nefungují ( asi záleží na čipu ), zkoušel jsem 821N (Atheros ) a ten nefungoval. Používám Tenda 311, a ten jede v pohodě.
Už se to tu psalo, které fungují.

MiKo
Nováček
Nováček

Příspěvek od MiKo »

wifi mi zatím taky nefunguje. Adapter mám A-LINK, wifi síť a heslo v pohodě, hlásí že jem připojenej, ale nic nejde. Kdyz dam v youtube vyhledévéní, tak to vyskočí zpět na menu. Dík za radu

supersat
Nováček
Nováček

Příspěvek od supersat »

MiKo píše:wifi mi zatím taky nefunguje. Adapter mám A-LINK, wifi síť a heslo v pohodě, hlásí že jem připojenej, ale nic nejde. Kdyz dam v youtube vyhledévéní, tak to vyskočí zpět na menu. Dík za radu
V první ředě ti musí načíst správnou IP adresu ve WIFI .. , někdy to trvá trochu déle , je vhodné vypnout a zapnout přijímač na síťovém vypínači , a pak vlézt znovu do MENU wifi a nechat to pár minut až si načte adresu , dále také bývá problém s zabezpečením , myslím že je jen podopra WPA PSK šifrování

MiKo
Nováček
Nováček

Příspěvek od MiKo »

Díky, až se k tomu zítra dostanu, tak to ještě vyzkouším.

jimmy Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od jimmy »

bapalo píše:Už tu bolo info, ktoré adaptéry WiFi fungujú.
Tak jsem dneska koupil TL-WNN722N, údajně stejný jako TL-WN727N ale je přidaná anténa pro vyšší výkon.
Bohužel známá hláška - adapter nepřipojen. :eek:
Takže 350 kaček v :32:

Jimmy

ShaMan
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od ShaMan »

jimmy píše:
Tak jsem dneska koupil TL-WNN722N, údajně stejný jako TL-WN727N ale je přidaná anténa pro vyšší výkon.

Jimmy
Ještě bych neházel flintu do žita , je třeba si pohrát s wifi routerem jestli to máš dobře nastavení , šifrování apod ...

Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
bapalo
Nováček
Nováček

Příspěvek od bapalo »

To jimmy: nie je to to isté najdi si parametre vyrobcu a porovnaj. /skúšal som volakedy aj ten ,čo si kúpil a nefungoval/
Tento adapter fachá i na HDBoxe i Koale.
Vyskúšal som i adaptéry -prenos cez rozvodnú sieť - tiež fungujú bezproblémovo.

Anysee E7 S2 CI Plus CR+CI ,Amiko SHD-8900 Alien, HD-BOX FS-9105 PVR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600
jimmy Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od jimmy »

bapalo píše:To jimmy: nie je to to isté najdi si parametre vyrobcu a porovnaj. /skúšal som volakedy aj ten ,čo si kúpil a nefungoval/
Tento adapter fachá i na HDBoxe i Koale.
Tal teď ti nějak nerozumím. Píšeš, že ti negungoval a pak píšeš, že adaptér funguje i na .......
To jako to 727 ?

Tak jak to tedy je ? :smile:

Jimmy

jimmy Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od jimmy »

ShaMan píše:
jimmy píše:

Jimmy
Ještě bych neházel flintu do žita , je třeba si pohrát s wifi routerem jestli to máš dobře nastavení , šifrování apod ...
Myslel jsem, že v první fázi se musí spolupracovat USB modul s Dreamsky a pak teprve vyhledává poskytovatele.
Až když nějakýho vyberu a dám spojit, tak pak můžu řešit konkrétní router.

Jimmy

bapalo
Nováček
Nováček

Příspěvek od bapalo »

To jimmy: nie je to to isté najdi si parametre vyrobcu a porovnaj. /skúšal som volakedy aj ten ,čo si kúpil a nefungoval/
Tento -727- adapter fachá i na HDBoxe i Koale.
Kedže bol zmazaný moj predch. príspevok tak este raz používam TP-LINK TL-WN727N.

jimmy Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od jimmy »

bapalo píše:To jimmy: nie je to to isté najdi si parametre vyrobcu a porovnaj. /skúšal som volakedy aj ten ,čo si kúpil a nefungoval/
Tento -727- adapter fachá i na HDBoxe i Koale.
Kedže bol zmazaný moj predch. príspevok tak este raz používam TP-LINK TL-WN727N.
Teď je to už jasný, dík. Jimmy

romerro
Nováček
Nováček

Příspěvek od romerro »

Jestli někdo řeší, jaký Wifi adaptér použít i s posledními fw, protože čím novější fw, tím klesá podpora těchto USB bazmeků, tak celkem levná a funkční varianta je tento : "WELL WCU150N"...
Vyzkoušeno i na posledním fw - 1.22 ( 1.21 ).

Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“