wifi
Moderátor: 005jon
-
kaplan.t
- Nováček

wifi
Koupil jsem si wifi adaptér TP-LINK TL-WN322G.V dreamsky mi nefunguje.Používám fw1.16.Když dám připojit,tak se objeví hláška připojte adaptér.Nevíte čím by to mohlo být?Děkuji za případné nápady.Můžete napsat který adaptér používáte vy?Děkuji
-
supersat
- Nováček

Re: wifi
Vypnout zapnout ze sítě , nejméně dvakrát ...kaplan.t píše:Koupil jsem si wifi adaptér TP-LINK TL-WN322G.V dreamsky mi nefunguje.Používám fw1.16.Když dám připojit,tak se objeví hláška připojte adaptér.Nevíte čím by to mohlo být?Děkuji za případné nápady.Můžete napsat který adaptér používáte vy?Děkuji
Aktivace USB WIFI je u některých modelů trochu zdlouhavější než se načte správná konfigurace
-
romerro
- Nováček

Některé TP - Linky nefungují ( asi záleží na čipu ), zkoušel jsem 821N (Atheros ) a ten nefungoval. Používám Tenda 311, a ten jede v pohodě.kaplan.t píše:Koupil jsem si wifi adaptér TP-LINK TL-WN322G.V dreamsky mi nefunguje.Používám fw1.16.Když dám připojit,tak se objeví hláška připojte adaptér.Nevíte čím by to mohlo být?Děkuji za případné nápady.Můžete napsat který adaptér používáte vy?Děkuji
Už se to tu psalo, které fungují.
-
supersat
- Nováček

V první ředě ti musí načíst správnou IP adresu ve WIFI .. , někdy to trvá trochu déle , je vhodné vypnout a zapnout přijímač na síťovém vypínači , a pak vlézt znovu do MENU wifi a nechat to pár minut až si načte adresu , dále také bývá problém s zabezpečením , myslím že je jen podopra WPA PSK šifrováníMiKo píše:wifi mi zatím taky nefunguje. Adapter mám A-LINK, wifi síť a heslo v pohodě, hlásí že jem připojenej, ale nic nejde. Kdyz dam v youtube vyhledévéní, tak to vyskočí zpět na menu. Dík za radu
-
jimmy
- Nováček

Tak jsem dneska koupil TL-WNN722N, údajně stejný jako TL-WN727N ale je přidaná anténa pro vyšší výkon.bapalo píše:Už tu bolo info, ktoré adaptéry WiFi fungujú.
Ja používam TP-LINK TL-WN727N.
Bohužel známá hláška - adapter nepřipojen. :eek:
Takže 350 kaček v
Jimmy
- ShaMan
- V.I.P.

- Dostal poděkování: 8 poděkování
Ještě bych neházel flintu do žita , je třeba si pohrát s wifi routerem jestli to máš dobře nastavení , šifrování apod ...jimmy píše:Tak jsem dneska koupil TL-WNN722N, údajně stejný jako TL-WN727N ale je přidaná anténa pro vyšší výkon.bapalo píše:Už tu bolo info, ktoré adaptéry WiFi fungujú.
Takže 350 kaček v![]()
Jimmy
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
-
bapalo
- Nováček

To jimmy: nie je to to isté najdi si parametre vyrobcu a porovnaj. /skúšal som volakedy aj ten ,čo si kúpil a nefungoval/
Tento adapter fachá i na HDBoxe i Koale.
Vyskúšal som i adaptéry -prenos cez rozvodnú sieť - tiež fungujú bezproblémovo.
Anysee E7 S2 CI Plus CR+CI ,Amiko SHD-8900 Alien, HD-BOX FS-9105 PVR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600
-
jimmy
- Nováček

Tal teď ti nějak nerozumím. Píšeš, že ti negungoval a pak píšeš, že adaptér funguje i na .......bapalo píše:To jimmy: nie je to to isté najdi si parametre vyrobcu a porovnaj. /skúšal som volakedy aj ten ,čo si kúpil a nefungoval/
To jako to 727 ?
Tak jak to tedy je ?
Jimmy
-
jimmy
- Nováček

Myslel jsem, že v první fázi se musí spolupracovat USB modul s Dreamsky a pak teprve vyhledává poskytovatele.ShaMan píše:Ještě bych neházel flintu do žita , je třeba si pohrát s wifi routerem jestli to máš dobře nastavení , šifrování apod ...jimmy píše:Tak jsem dneska koupil TL-WNN722N, údajně stejný jako TL-WN727N ale je přidaná anténa pro vyšší výkon.bapalo píše:Už tu bolo info, ktoré adaptéry WiFi fungujú.
Takže 350 kaček v![]()
Jimmy
Až když nějakýho vyberu a dám spojit, tak pak můžu řešit konkrétní router.
Jimmy
-
bapalo
- Nováček

To jimmy: nie je to to isté najdi si parametre vyrobcu a porovnaj. /skúšal som volakedy aj ten ,čo si kúpil a nefungoval/
Tento -727- adapter fachá i na HDBoxe i Koale.
Kedže bol zmazaný moj predch. príspevok tak este raz používam TP-LINK TL-WN727N.
Kedže bol zmazaný moj predch. príspevok tak este raz používam TP-LINK TL-WN727N.
Anysee E7 S2 CI Plus CR+CI ,Amiko SHD-8900 Alien, HD-BOX FS-9105 PVR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600
-
jimmy
- Nováček

Teď je to už jasný, dík. Jimmybapalo píše:To jimmy: nie je to to isté najdi si parametre vyrobcu a porovnaj. /skúšal som volakedy aj ten ,čo si kúpil a nefungoval/
-
romerro
- Nováček

Jestli někdo řeší, jaký Wifi adaptér použít i s posledními fw, protože čím novější fw, tím klesá podpora těchto USB bazmeků, tak celkem levná a funkční varianta je tento : "WELL WCU150N"...
Vyzkoušeno i na posledním fw - 1.22 ( 1.21 ).
Vyzkoušeno i na posledním fw - 1.22 ( 1.21 ).