SatElita - restarty a nefunkční DO

Nastavení a diskuze kolem tohoto modelu.
Odpovědět
Ladax
Nováček
Nováček

SatElita - restarty a nefunkční DO

Příspěvek od Ladax »

Zdravím!
Po instalaci FW V2.09B8* na SatElitu 2000HD a po připojení k síti proti jinému stejnému přístroji (jako klient i server) dochází při zmáčknutí tl. OK na DO k restaru přijímače (po restartu zůstane na původní programové pozici), popř. je absolutně nefunkční DO - po restartu přijímače opět v pořádku. Jakmile odpojím přístroj z LAN, chová se normálně. Zjistil jsem, že stačí mít zapojený kabel LAN pouze v přístroji, aniž by byl na druhé straně připojený a stejný problém se opakuje. Kabel jsem používal s předchozími 1 verzemi FW bez jakéhokoli problému. Nový firmware potřebuji pro funkční blocker. Setkal jste se stímto někdo?

erdedy
Nováček
Nováček

Re: SatElita - restarty a nefunkční DO

Příspěvek od erdedy »

"vyhod" 2.09B8 a "nahod" napr 1.05B0 (z 12.4.2010) resp. overeny/stabilny soft. viewtopic.php?f=200&t=5088&view=viewpoll a mas po probleme. :99:

Edit: :51: :51: :51: sorry, sorry sorry.

Nedocital som a hned som mudroval.... potrebujes "funkcny blocker".
Toto (tuhnutie) sa mi stavalo aj s niektorym "V1" FW... Bude pravdepodobne problem v patch.
Takze to nevyriesis/me. Treba cakat/skusat mozno nasledujuci bude lepsi.

drto
Nováček
Nováček

Příspěvek od drto »

daj si tam fw 11_09-V205B9. ja ho mam v stb a funguje pekne, ziadne problemy s restartami. zdielanie ide po lan aj lokalne pekne. bloker neviem ci je funkcny :wink:

Ladax
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ladax »

Už jsem tam nainstaloval zpět SW z 12.04.2010 - asi prozatím nejstabilnější. Jinak je to vyřešeno zapojením Inetbox 300S (server) do sítě, a je pokoj.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze SatElita 2000HD“