dreamsky a Newcam

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
matkoooo
Nováček
Nováček

dreamsky a Newcam

Příspěvek od matkoooo »

Ahojte.
Mam zdielačku cez newcam,ale nejde mi to celkom dobre.Ide o to že mi po vypnutí (standby)asi po 2hod. ne odkoduje programy,musím spraviť rebooth.Po načítaní zase šlape v poho. Aj ked som pozeral film z usb a potom som prepol na sat program,znova ho zakódovalo.Takže dlhšie som podržal standby tlačidlo a vyplo aj hodiny,následne pri štarte spraví rebooth a všetko šlape zase v pohode.Nevie my niekto poradiť?Skúsil som povypínať ostatné servre,ale nepomohlo.Poradte :37:

Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Re: dreamsky a Newcam

Příspěvek od Thomik1 »

Jakou verzi Firmware máš v přijímači ? nějak jsem přehlédl ....

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
matkoooo
Nováček
Nováček

Příspěvek od matkoooo »

teraz tam mám zase 1,17 lebo novšie verzie majú problém z titulkami.Interpunkcie....ale som to skúšal aj z 1,28-1,29-1,31FW ale nepomohlo. :73:

kubisek78
Nováček
Nováček

Příspěvek od kubisek78 »

matkoooo píše:Ahojte.
Mam zdielačku cez newcam,ale nejde mi to celkom dobre.Ide o to že mi po vypnutí (standby)asi po 2hod. ne odkoduje programy,musím spraviť rebooth.Po načítaní zase šlape v poho. Aj ked som pozeral film z usb a potom som prepol na sat program,znova ho zakódovalo.Takže dlhšie som podržal standby tlačidlo a vyplo aj hodiny,následne pri štarte spraví rebooth a všetko šlape zase v pohode.Nevie my niekto poradiť?Skúsil som povypínať ostatné servre,ale nepomohlo.Poradte :37:
Ahoj, pokud máš kartu někde "daleko" (visící na jiném routeru, než 256ka), tak bych viděl na problém v routeru, který neumí nechat otevřené spojení. U Linuxů se to řeší přes keepalive pakety, ale Dreamsky to zřejmě neumí...

fantozi55
Nováček
Nováček

Příspěvek od fantozi55 »

tiež som mal problem s dreamskym v newcame nešiel dobre, ale ked nastaviš server v cccame tak išiel v pohode so soft.č. 1,31 .v newcame mu dlhlo trvalo kym pochopil čo od neho chcem , tiež som skušal softy až po 1,40 ale newcam bol vždy problem a cccame som bol napojeny na 2 servre jeden vonkajši a druhy vnutorny a išel celkom slušne.skus zmenit server na cccam .

Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“