nahrany obraz neobsahuje titulky

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
kjuris
Nováček
Nováček

nahrany obraz neobsahuje titulky

Příspěvek od kjuris »

Mam AZbox Premium HD+, FW 0.9.5020 a pouzivam mgcamd+newcs moduly na vzdialene citanie karty. Vsimol som si, ze mi AZbox nenahrava programy aj s titulkami (pre pozerani kanalu titulky vidim). Je to bug, alebo je potrebne nieco niekde nstavit? Poradte prosim pokial mate niekto s nahravanim titulkou skusenosti. Dakujem.

kjuris
Nováček
Nováček

Re: nahrany obraz neobsahuje titulky

Příspěvek od kjuris »

Naozaj sa nenajde nikto kto by mi vedel poradit prosim :-( ?

VTronik
Pokročilý
Pokročilý
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od VTronik »

Podle mne se tam nenastavuje vůbec nic. Je to již nastaveno "natvrdo" v rekordéru podle revize FW. Dříve se například nahrávala jen jedna zvuková stopa atd... Já titulky u nahraných pořadů nepoužívám, ale na základě tvého dotazu jsem se ze zvědavosti kouknul na jednu z nahrávek, kde se titulky vysílaly (ČT HD). V mé nahrávce titulky byly, ale jejich přehrávání se mi jevilo jako chybné (špatná synchronizace). Já používám FW 4890.

AZBox HD Premium, E2 OpenSPA 6.0.011, oscam, Seagate Pipeline 1TB;
Vu+ Duo2, E2 2016-11-22-vuplus_experimental, oscam, WD10EURS 1TB;
MAXIMUM T90 (28,2E, 23,5E, 19,2E, 13,0E, 10,0E, 0,8W), Inverto Black Ultra, EMP 8to1
Skylink ICE
visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

Některé fw nahrávají titulky i teletext, některé ne. Poslední fw jsem zkoušel nahrát NG i NG Wild a jde to. Musí se ale použít ten přehrávač z malého menu. Přehrávač film, titulky nepřehraje.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
kjuris
Nováček
Nováček

Příspěvek od kjuris »

ja skusam nahravat zo Cinemaxu a nejde mi to. Skusal som to prehravat ako z "maleho menu", tak aj cez hlavne menu -> movies. Ani jedna moznost titulky neprehrava :-( Prosim vedel by to niekto skusit s mojim firmwarom, ci je to vec firmwaru, alebo CInemaxu? Dakujem pekne.

visper
Odborník
Odborník

Příspěvek od visper »

A ty máš nějaký vážný důvod zůstávat na fw 0.9.5020 ? Zkus ten poslední nebo se vrať na 0.9.4890.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
kjuris
Nováček
Nováček

Příspěvek od kjuris »

nemam specialny dovod, len som chcel zistit v com je problem. Zatial t vyzera na moznost chyby vo FW. Nikto mi vsak nepotvrdil, ze na mojej verzii mu to funguje na CInemaxe resp.nefunguje. Ccel som predist upgradu/downgradu v pripade, ze chyba nie je vo FW.

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“