3postrehy,1otazka k HD-BOX

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
stano67
Nováček
Nováček

3postrehy,1otazka k HD-BOX

Příspěvek od stano67 »

Kupil som si a sprevádzkoval HD-BOX,celkom to šlo až na zopár vecí ktoré sa mi podarili až na druhykrát,ale som stýmto strojom spokojný.
3 postrehy:
-zvuk sa pridáva a uberá na všetkých programoch súčastne nie jednotlivo (každý program má tu istu hlasitosť)
- zatial čo som skušal tak neprehrá demo video od samsungu subor mkv 40Mbps.
- pri otvorení napr.YUTUBU,FASION,a vlastne všetkých predvolených stránok počujem bzučanie z reproduktotov TV až dokým nedám načítať stránku.potom je ticho.Robi to aj Vám?

Chcem sa spytať keď budem nahrávať ďalší nový FW. cez RS232 tak sa ten starý zmaže alebo prepíše tym novým sám? Alebo ho musim najprv vymazať? Keď som nahrával ten posledný tak som nič nemazal lensom ho tam naladoval a asi sa vmestil.

Dik za odpoveď.

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: 3postrehy,1otazka k HD-BOX

Příspěvek od grantec »

pri nahravani novegho fw sa stary prepise. erase flash a write flash spravi porter sam . rovnako je to aj cez USB

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
tulino
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od tulino »

stano67 píše: -zvuk sa pridáva a uberá na všetkých programoch súčastne nie jednotlivo (každý program má tu istu hlasitosť)
stlac ZLTE txt tlacidlo - 3.= posledny riadok menu je polozka UROVEN HLASITOSITI - nastavitelne JEDNOTLIVO pre kazdy programv krokoch: -30% / normal / +30%,
niekedy prilis skokove, ale aspon nieco
nanasiel si v navode, ci si ho necital?
:70:
:D

stano67 píše: - zatial čo som skušal tak neprehrá demo video od samsungu subor mkv 40Mbps.
nezartuj, to naozaj nemozes ocakavat od satelitneho tunera, to nie je ani priemerny mutimedialny prehravac, aby zvladol prezentacny trailer, ten je s takymi parametrami, ze aj lacnejsie multimedialne prehravace s nim maju problem (moj HDi DUne Max ho zvlada, ale nebudem ho teraz zapinat, aby som si pozrel tie parametre)

vela zdaru a spokojnych hodin pred tv

Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
stano67
Nováček
Nováček

Příspěvek od stano67 »

Ten zvuk som našiel aj v návode.Je to dobre pri silne vysielajucich programoch dať to na ,,normál,,a ostatne na ,,vysoký,,a je to cca. vyrovnane.Ale ako pišeš je to skok no aspoň niečo.

A neprehravanie promo videa mi nevadí-to už by bol robot za 100 EU.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9105 PVR“