Freesat from Sky
Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock
-
sinus
- Nováček

Freesat from Sky
Ahoj,
jelikož jsem nezkušený uživatel a začátečník ohledně linuxových přijímačů a se vším okolo se teprve seznamuji, rád bych někoho požádal o radu.
Stáhl jsem si do nově zakoupeného přístroje tento img (Backup_OpenPLi-2.0-beta-et9000_img_by_vikino - 30/06/2011) od uživatele vikino, kde v horní čtečce jede skylink a v dolní cslink.
Lze nějakým způsobem do dolní čtečky nastavit čtení britské karty Freesat from Sky?
Nejsem zatím připojen k síti ani k počítači. Lze to nějak vyřešit?
Děkuji za případné odpovědi.
jelikož jsem nezkušený uživatel a začátečník ohledně linuxových přijímačů a se vším okolo se teprve seznamuji, rád bych někoho požádal o radu.
Stáhl jsem si do nově zakoupeného přístroje tento img (Backup_OpenPLi-2.0-beta-et9000_img_by_vikino - 30/06/2011) od uživatele vikino, kde v horní čtečce jede skylink a v dolní cslink.
Lze nějakým způsobem do dolní čtečky nastavit čtení britské karty Freesat from Sky?
Nejsem zatím připojen k síti ani k počítači. Lze to nějak vyřešit?
Děkuji za případné odpovědi.
-
dym1
- V.I.P.

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
Re: Freesat from Sky
Bez pc a pripojenia k boxu s tym nespravis nic.
DM 900 UHD, SSD Kingston 240GB. Xtrend ET8000, SSD Kingston 240GB, Parabola Maximum E-85.
-
sinus
- Nováček

Dík za odpověď.
Příští týden už bych snad na síti mohl být připojen. Mohl bys mi prosím popř. někdo jiný trochu nastínit jakým způsobem se tato nastavení čteček provádí?
Příští týden už bych snad na síti mohl být připojen. Mohl bys mi prosím popř. někdo jiný trochu nastínit jakým způsobem se tato nastavení čteček provádí?
-
sinus
- Nováček

Tak dnes bych už měl být připojen k PC.
Poradí mi prosím někdo, jakým způsobem bych mohl rozjet tu britskou kartu Freesat?
Thx
Poradí mi prosím někdo, jakým způsobem bych mohl rozjet tu britskou kartu Freesat?
Thx
-
vikino
- V.I.P.

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Tak som trocha pogooglil za teba a pozistoval co je to za kartu, aky ma caid a tak... som Ti upravil konfiguraky pre citanie karty freesat sky. Dufam, ze sa nemylim a ma caid 0963.
Pripoj sa do boxu cez ftp a v etc/tuxbox/config prepis konfiguraky tymito co prikladam do prilohy a restartni oscam, alebo enigma2 a mohlo by to ist...
Pripoj sa do boxu cez ftp a v etc/tuxbox/config prepis konfiguraky tymito co prikladam do prilohy a restartni oscam, alebo enigma2 a mohlo by to ist...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
-
sinus
- Nováček

Tak díky moc, zkusím s tím dnes odpoledne trochu polaborovat a snad se to podaří.
:)
:)
-
sinus
- Nováček

Předem bych Ti chtěl poděkovat za rozjetí Freesat karty.
Bohužel nevím kde nastala chyba, nicméně mi nyní nefunguje v horní čtečce skylink. Kdyby tě napadlo co může být špatně, napiš.
Thx
Thx
-
vikino
- V.I.P.

Pozri cez web rozhranie (ipboxu:8888) v READERS, ci je v skylink_ice-horna (ikonka ceruzky-tužky/Edit this reader) uplne naspodku fajfka pri Deprecated. Ak nie, daj ju tam, uloz dole a restartni oscam, alebo enigma2.
-
sinus
- Nováček

-
sinus
- Nováček

Ahoj,
jak se říká, s jídlem roste chuť, tak mě napadlo, jestli by do toho mého nastavení skylink + freesat (viz. výše) nějakým způsobem dostat příjem francouzské TNTsat (bez karty). Pokud ano, potřeboval bych opět radu a trošku navést co bych měl udělat.
Dík za případné odpovědi.
jak se říká, s jídlem roste chuť, tak mě napadlo, jestli by do toho mého nastavení skylink + freesat (viz. výše) nějakým způsobem dostat příjem francouzské TNTsat (bez karty). Pokud ano, potřeboval bych opět radu a trošku navést co bych měl udělat.
Dík za případné odpovědi.
-
Pepik71
- V.I.P.

- Dal poděkování: 23 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Vikino šla by udělat oscam čtečka na Freesat Sky a UPC? Potřeboval bych to pro kamaráda.Dík.
Dreambox Two/Dreambox DM900/parabola TRIAX 110/ Sony KD-65AF8/SONY BRAVIA A80L OLED
-
vikino
- V.I.P.

Vsetko sa da... cislo mojho uctu Ti mam kde poslat?
Je to ale jednoduche, staci skombinovať configy pre sky a jupici a mas to...
Je to ale jednoduche, staci skombinovať configy pre sky a jupici a mas to...
-
Pepik71
- V.I.P.

Jo, tak já to zkusím.
Dreambox Two/Dreambox DM900/parabola TRIAX 110/ Sony KD-65AF8/SONY BRAVIA A80L OLED
-
Pepik71
- V.I.P.

Tak já na to nemám,vzdávám to. :oops: