Skiny a pluginy pre E2
Moderátor: By.Bob
-
cucpo
- Nováček

Skiny a pluginy pre E2
Dobry den pani chcem sa spytat nahodil som na USB PKT SF1018 E2 HAARP v2 Image. Na inom boze dam cez moduly stiahnut aktualne dostupne pluginy a skiny pls je to mozne aj tu ??? Alebo ich musim nainstalovat inak ???
-
mmirousek
- Mírně pokročilý

Re: Skiny a pluginy pre E2
modré - pluginy - Stáhnout pluginy
ale moc jich tam není - když pohledáš, tak jsem tu někde dával CSFD plugin - česká filmová databáze
ale moc jich tam není - když pohledáš, tak jsem tu někde dával CSFD plugin - česká filmová databáze
HDBOX FS-9200, InetBox 300, motor SG2100,LNB Quad, Panasonic P42X10Y, SAMSUNG T220HD LCD 22"
-
cucpo
- Nováček

-
dym1
- V.I.P.

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
Aj ten mozes dat ale urceny pre sh4.
DM 900 UHD, SSD Kingston 240GB. Xtrend ET8000, SSD Kingston 240GB, Parabola Maximum E-85.
-
mmirousek
- Mírně pokročilý

se skinama opatrně, někdy se zdá že jedou , ale nemusí být vše OK, pak se může občasně objevit zelená smrt
HDBOX FS-9200, InetBox 300, motor SG2100,LNB Quad, Panasonic P42X10Y, SAMSUNG T220HD LCD 22"
-
cucpo
- Nováček

pani pokial mate este trpezlivost, E2 uz slape ako z praku OSCAM tiez, ale som pako z toho ako zapnut PIP, resp. vypis obsahu HDD, to sa asi musi nadefinovat v nejakom konfiguraku alebo mam nieco zle ??? Uvedene tlacitka nefunguju ani PIP ani HDD.
-
cucpo
- Nováček

a este jedna blba otazka ako primontujem NAS k E2 tak aby NAS pouzival ako HDD. Na IPBOXe je mount manager tu som take nenasiel :eek:
-
mmirousek
- Mírně pokročilý

1. no ja mám verzi pro 1018 (PKT Haarp v2 - 9200) a tam je to - modré - pak zelené :)
2. PIP sice jde ale nepoužitelbě bych řekl ale jak ho spustit nebo vypnout to jsem pořádně nezjistil...jednou jsem to
nějak dokázal ale pak jsem ho nemohl vypnout a dal jsem reboot
3. Výpis obsahu HD (nahrávky) je tím velkým trojúhelníkem - Play
2. PIP sice jde ale nepoužitelbě bych řekl ale jak ho spustit nebo vypnout to jsem pořádně nezjistil...jednou jsem to
nějak dokázal ale pak jsem ho nemohl vypnout a dal jsem reboot
3. Výpis obsahu HD (nahrávky) je tím velkým trojúhelníkem - Play
- gombi
- Nováček

To cucpo,
Nazdaááár, ale si sa pustil do tej E2. Dokonca už si ďalej ako ja.
Ja pozerám nahrávky v /Prehrávač médií/, dnes som skúšal My Tube aj to mi funguje.
Mám PTK HAARP len pár dní, tak sa tiež učím.
Cez biely trojuholník mi nahrávky z origo fw nevidí, iba nahrávky v E2.
PIP som neskúšal, lebo neviem ako.
Čauko G.
Nazdaááár, ale si sa pustil do tej E2. Dokonca už si ďalej ako ja.
Ja pozerám nahrávky v /Prehrávač médií/, dnes som skúšal My Tube aj to mi funguje.
Mám PTK HAARP len pár dní, tak sa tiež učím.
Cez biely trojuholník mi nahrávky z origo fw nevidí, iba nahrávky v E2.
PIP som neskúšal, lebo neviem ako.
Čauko G.
Openbox X-770CIPVR
Openbox X-820CI/motor 10" Regular jack/85 offset Fe/Quad konvertor/zdiel.
HDBOX 9300PVR interný HDD, motor DG380, 100 offset AL
Openbox X-820CI/motor 10" Regular jack/85 offset Fe/Quad konvertor/zdiel.
HDBOX 9300PVR interný HDD, motor DG380, 100 offset AL
-
cucpo
- Nováček

zdravim pani
modre a zelene myslis ako mount manager ?? ak ano to som nasiel ale primountujem ale furt to nevidim ked dam prehravac medii na inom boxe mem E2 a tam mozem primapovat adresar na NAS ako HDD nieco take by som chcel poriesit tu ale netusim ako tam to bolo v menu E2 ako modul prechadzanie siete
Ten play skusim
a to ze nejde PIP je teda skoda dost casto som to pouzival
Inak to ovladanie E2 mi pride teda kostrbatejsie ako original , neviem ci to je zvyk ale ocakaval som viac komfortu mozno casom ked to pochopim
modre a zelene myslis ako mount manager ?? ak ano to som nasiel ale primountujem ale furt to nevidim ked dam prehravac medii na inom boxe mem E2 a tam mozem primapovat adresar na NAS ako HDD nieco take by som chcel poriesit tu ale netusim ako tam to bolo v menu E2 ako modul prechadzanie siete
Ten play skusim
Inak to ovladanie E2 mi pride teda kostrbatejsie ako original , neviem ci to je zvyk ale ocakaval som viac komfortu mozno casom ked to pochopim
-
mmirousek
- Mírně pokročilý

No , kamarád má nějaký NAS server a má to rozchozené - tady na foru myslím user "kimot", zkus mu napsatcucpo píše:zdravim pani
Ten play skusim
Co se týká ovládání - to je o zvyku, já když dojdu ke známému který ma VU+DUO , tak chvilkama taky mačkám něco jiného
No a rychlost je dána naším procákem - z toho více nevymačkáme
Naděje do budoucna v rychlosti je AAF Titan....
-
cucpo
- Nováček

dik za info skusim mu napisat ako to rozchodil. Myslis ze titan bude rychlejsi ? skusim ho nahodit ak pojde, len neviem ako s PIP ???
-
mmirousek
- Mírně pokročilý

je to pořád ještě PreAlpha verze , ale celkem to fungovalo a rychlost byla parádní, PIP jsem nezkoušel