Problém je, že mi vůbec nelze aktualizovat na žádný FW :shock:
Adresář VAR jsem samozřejmě vyčistil (v menu Pluginy zastavil všechny pluginy, vymazal je, při vložení USB flash s FW 1.09.35 jsem dal formátovat uživatelská data), a poté jsem dal aktualizaci FW. Ta proběhla nějak podezřele rychle, a po restartu je tam stále stará verze 1.09.25.
Zkusil jsem i tovární nastavení, přes FTP ručně vymazal adresář VAR, zkusil jsem downgrade na starý FW 1.09.94, a stále nic. Aktualizace proběhne hrozně rychle, a po restartu je tam pořád FW 1.09.25. Prostě nelze provést ani downgrade ani upgrade FW :sad:
Když se přes FTP podívám do VAR, je tam zkopírovaná pouze část FW (asi jen 3,5MB), kterou aktualizuju (např.1.09.94). Přitom celý FW má 19MB.
Pravděpodobně je paměť satelitu přeplněná, a tudíž při aktualizaci nedojde ke zkopírování celého FW z USB do VAR, a tím pádem ani nedojde k aktualizaci.
Ale já už nevím co mám smazat, adresář VAR je prázdný, ale zřejmě to nestačí, a není tam dost místa na zkopírování celého FW.
Poradíte mi někdo, které adresáře můžu přes FTP ještě promazat, abych uvolnil místo v paměti (bohužel Linux není moje silná stránka
Díky