UPC Direct smart karta nefunguje - Dreamsky NXP256HD
Moderátor: 005jon
-
sevenheave
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
UPC Direct smart karta nefunguje - Dreamsky NXP256HD
Dobrý den,
koupil jsem si Dreamsky NXP256HD. Po vložení Smart karty od UPC Direct je program stále zakódovaný.
Vše funguje korektně jen, zakódované programy nejdou. volné programy fungují ... Karta je 100% v pořádku, protože funguje v jiných zařízeních správně.
Je potřeba jiný firmware?
Děkuji za případný odkaz na správné vlákno.
koupil jsem si Dreamsky NXP256HD. Po vložení Smart karty od UPC Direct je program stále zakódovaný.
Vše funguje korektně jen, zakódované programy nejdou. volné programy fungují ... Karta je 100% v pořádku, protože funguje v jiných zařízeních správně.
- ShaMan
- V.I.P.

- Dostal poděkování: 8 poděkování
Re: UPC Direct smart karta nefunguje - Dreamsky NXP256HD
A jaký tam máš vůbec firmware teď ?sevenheave píše:Dobrý den,
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
- romik5
- Nováček

u fw 1.31 to fungovalo 100% akurát vypnout blocker a vytáhnout síťák
ARIVA 200----
ARIVA 100---
technisat mf 4 cc
AB CryptoBox 450 HD
Dreambox 800
ARIVA 100---
technisat mf 4 cc
AB CryptoBox 450 HD
Dreambox 800
-
sevenheave
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Takže jsem nainstaloval firmware 1.48 a vše se zdá že je v pořádku ... děkuji i tak za možnost založit vlákno.
- romik5
- Nováček

ARIVA 200----
ARIVA 100---
technisat mf 4 cc
AB CryptoBox 450 HD
Dreambox 800
ARIVA 100---
technisat mf 4 cc
AB CryptoBox 450 HD
Dreambox 800
-
sevenheave
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
no castecne mas pravdu :-) vlastne jsem si stejne pomohl sam, protoze jsem prosel poustu jinych vlaken :-)romik5 píše:stačí číst a nezakládat zbytečně vlákna
ale pokud jsi tady v tom vic kovany, muzes me nasmerovat na nejaky hodne podrobny a novackovsky vlakno, jak vyuzivat gshare a podobne? Navody co jsem nasel, jsou dosti neuplne, v podstate jen pro lidi, kteri to znaji :-)
-
sevenheave
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
1) i když jsem včera provedle upgrade na 1.48 a poté mi chvilku vše bez problém§ s kartou UPC fungovalo, po samovolném reBOOTU se situace opět obnovila a karta UPC Direct opět nefunguje.
-
Noro C
- V.I.P.

NXP som sa uz davno zbavil ale mne pomohlo ked som na prve miesto v priority liste zapisal caid svojej karty 0D02 a mal by citat kartu ako prvu, robylo to bordel ked bolo zapnute g-share alebo oscam mozno to pomoze
HDBOX9105+,HDBOX9105,HDBOXenibox, formuler f1,f3
-
sevenheave
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
ahoj dekuji za odpoved, muzu se jen zeptat, kde najdu zminovany priority list v menu pristroje? Jinak Dreamsky tedy neodporucujes? Mam moznost ho stale vratit a poridit neco jineho ... doporucil bys neco jineho? Chci pouzivat UPC direct, Skylink a rad bych i nejak rozchodil stahovani klicu z netu - je to ten vsude zminovany g-share? Ja vim jsem naprosta LAMA :-)Noro C píše:NXP som sa uz davno zbavil ale mne pomohlo ked som na prve miesto v priority liste zapisal caid svojej karty 0D02 a mal by citat kartu ako prvu, robylo to bordel ked bolo zapnute g-share alebo oscam mozno to pomoze
-
Noro C
- V.I.P.

g-share je len na chvilu a co potom, dreamboxy su dobre masiny ale nie pre lajikov a kazdy je zvyknuty na svoju masinku tak sa neda doporucovat prijmac a natrhu je toho vela, momentalne si vychvaluju hdbox 7110 ja mam tiez hdboxy spokojnost tak na 85 primerana k cene ale je to ovela lepsi prijmac ako nxp
HDBOX9105+,HDBOX9105,HDBOXenibox, formuler f1,f3
- ShaMan
- V.I.P.

- Dostal poděkování: 8 poděkování
Karty jedou bez větších problémů , je třeba jenom podle potřeby a "zájmu" vypnout g-share , stačí vypnout server č.40.sevenheave píše:1) i když jsem včera provedle upgrade na 1.48 a poté mi chvilku vše bez problém§ s kartou UPC fungovalo, po samovolném reBOOTU se situace opět obnovila a karta UPC Direct opět nefunguje.
Osobně používám kombinaci Karta IRD , domácí server a special Oscam F1+456 na HB13 kde jedou všechny Polské platformy včetně 3D na první šup bez výpadku a dle info z polských for je to časově bez omezení ....
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...