KURZ PRO ZAČÁTEČNÍKY -aneb co je, kdež se řekne...
Moderátor: 005jon
-
sevenheave
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
KURZ PRO ZAČÁTEČNÍKY -aneb co je, kdež se řekne...
Ahoj všem,
musím se přiznat, že Vás všechny velmi obdivuji, s jakým nadšením a znalostmi plnít toto fórum.
Rád bych se stal jeho členem a přispěvatelem ... Bylo by možné do tohoto vlákna pomáhat lidem jako jsem já a sdělovat a vysvětlovat pojmy a triky tak, jako když je vysvětlujete člověku, který má přijímač poprvé před sebou? Myslím, že to uvítá spousta lidí, kteří se stanou rádi členy Vaší komunity. Děkuji M.
musím se přiznat, že Vás všechny velmi obdivuji, s jakým nadšením a znalostmi plnít toto fórum.
Rád bych se stal jeho členem a přispěvatelem ... Bylo by možné do tohoto vlákna pomáhat lidem jako jsem já a sdělovat a vysvětlovat pojmy a triky tak, jako když je vysvětlujete člověku, který má přijímač poprvé před sebou? Myslím, že to uvítá spousta lidí, kteří se stanou rádi členy Vaší komunity. Děkuji M.
-
sevenheave
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
-
mike69
- Nováček

Re: KURZ PRO ZAČÁTEČNÍKY -aneb co je, kdež se řekne...
G-share slúži na zdieľanie kariet.
Ak máš prijímač pripojený na net, tak práve vďaka G-share môžeš pozerať skoro všetky kódované programy.
Ak máš prijímač pripojený na net, tak práve vďaka G-share môžeš pozerať skoro všetky kódované programy.
-
sevenheave
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Díky moc za odpověď.
chytám Thor, verze firmware 1.48, gshare jsem aktivoval podle návodu, kanál 40 aktivoval, internet funguje, zapojeno přímo LAN do routeru od O2, žádný z placených kanálů mi sledovat zadarmo nejde.
chytám Thor, verze firmware 1.48, gshare jsem aktivoval podle návodu, kanál 40 aktivoval, internet funguje, zapojeno přímo LAN do routeru od O2, žádný z placených kanálů mi sledovat zadarmo nejde.
-
Radek
- V.I.P.

A máš server připojen ???
Na Thoru nejedu, takže nevím co tam jde chytat za programy.Ale jedu na Hotbirdu a tam se dají chytat zajímavé věci, škoda že mi to brzy skončí ...
Pokud to nejede přes server č.40 zkus další od 8 - 40. Přesnej popis, co kde na kterém serveru jede, bohužel nikde není.
Na Thoru nejedu, takže nevím co tam jde chytat za programy.Ale jedu na Hotbirdu a tam se dají chytat zajímavé věci, škoda že mi to brzy skončí ...
Pokud to nejede přes server č.40 zkus další od 8 - 40. Přesnej popis, co kde na kterém serveru jede, bohužel nikde není.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
-
ragde
- Nováček

ono to ale není s tím G-share slavné. Často nelze chytit ani volné programy ,a zakod. buď nejdou ,nebo strašně často vypadávají./ nejlépe ale mě při Fw.1.48 jde Hot Bird
-
mike69
- Nováček

Na Thore ti cez G-share nepôjde nič.sevenheave píše:Díky moc za odpověď.
-
Becher
- Nováček

ale jo HBO 1 2 3, disney/cinemax a ČEši, slováci ale někdy jedou a jindy nejedou a ještě nějáky madarský chce to chvilku počkat při přepnutí .
tak testuj
tak testuj
hdbox FS-9105 +HD PVR fw 2.11.90 + DREAMSKY NXP 256 HD fw 1.60 - parabola 85 multifocus 28.2°E + 23.5°E + 13.0°E + 4.8°E + diseq 8/1 goto mm switch EMP+ motor 90stab HH ,karta skylink ICE
- romik5
- Nováček

nejak celé up. na thore..
ARIVA 200----
ARIVA 100---
technisat mf 4 cc
AB CryptoBox 450 HD
Dreambox 800
ARIVA 100---
technisat mf 4 cc
AB CryptoBox 450 HD
Dreambox 800
-
mike69
- Nováček

Nejako mi to síce nevadí, ale mne na Thore ešte nikdy nič nefungovalo...
- AB DSR-322
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Mne jedou z G-share 1°W bez problemu HBO i HD ale pouze hungary,cz-výjmečně naskočí.Ale více méně je to jak píše nick Becher. 
Dreamsky NXP256HD
HD BOX FS-9105+
HD BOX FS-9105+
-
mike69
- Nováček

Skúšal som ešte raz cez G-share programy na Thore.
Mali ste pravdu v tom, že HBO ide celkom stabilne, ale okrem toho mi išli možno 2-3 programy a aj to veľmi nestabilne...
A nepomohlo ani dlhšie počkať. Ja mám Thor vyriešený trochu inak
, takže som to skúšal len zo zaujímavosti.
Mali ste pravdu v tom, že HBO ide celkom stabilne, ale okrem toho mi išli možno 2-3 programy a aj to veľmi nestabilne...
A nepomohlo ani dlhšie počkať. Ja mám Thor vyriešený trochu inak
-
bamija
- Nováček

Toto téma mně celkem zaujalo tak budeme pokračovat. Coje oscam?
-
tessi
- Nováček

Nazdar, jen se neboj trochu porozhlednout na tomto fore.bamija píše:Toto téma mně celkem zaujalo tak budeme pokračovat. Coje oscam?
Napr viewtopic.php?f=280&t=7274
a tam zas najdes dalsi odkazy
Preji prijemne studium
Tessi
DREAMSKY NXP256HD , FW 1.21, Oscam active, Dual LNB - 19,2 ; 23,5
-
piticko
- Nováček

...a co pak? poridit novy prijimac, nebo se nekde "registrovat"?Radek píše: ..... škoda že mi to brzy skončí ...![]()
Dreamsky NXP256HD ver. 1.60 , 1T HDD, motor SG 2100 + provizorni 60cm parabola :-)