PKT Enigma2 v3 mount NAS ako HDD

Diskuze o Enigmě2.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
robino2580
Nováček
Nováček

PKT Enigma2 v3 mount NAS ako HDD

Příspěvek od robino2580 »

Ahojte, som tu opat s otazkou pre Vas mudrejsich ako som ja. Vedeli by ste mi pomoct ako namapovat/pripojit NAS disk do Enigmy2 tak aby sa tvaril ako HDD? Dakujem za kazdu radu.

ICECRYPT S4000 (HDBOX FS9300), FW v1.11.57, Skylink ICE, OSCAM 1.20 build #6426, interný TIME-SHIFT 80GB HDD, externý NAS
robino2580
Nováček
Nováček

Re: PKT Enigma2 v3 mount NAS ako HDD

robino2580 píše:Ahojte, som tu opat s otazkou pre Vas mudrejsich ako som ja. Vedeli by ste mi pomoct ako namapovat/pripojit NAS disk do Enigmy2 tak aby sa tvaril ako HDD? Dakujem za kazdu radu.
Po case skusania som si nastavil mount na adresar v NAS a tiez som nasmeroval nahravanie do tohoto adresara.

Nadalej pre mna ale zostava otazkou ako namapovat viac adresarov z NAS cez CIFS??? Urcite to ide lebo som to mal nastavene v HDFreaks Enigme2, ale nemam bohuzial odlozeny konfigurak. Pomozte prosim, urcite to nebude tazke ;)

ICECRYPT S4000 (HDBOX FS9300), FW v1.11.57, Skylink ICE, OSCAM 1.20 build #6426, interný TIME-SHIFT 80GB HDD, externý NAS
robino2580
Nováček
Nováček

robino2580 píše:
robino2580 píše:Ahojte, som tu opat s otazkou pre Vas mudrejsich ako som ja. Vedeli by ste mi pomoct ako namapovat/pripojit NAS disk do Enigmy2 tak aby sa tvaril ako HDD? Dakujem za kazdu radu.
Po case skusania som si nastavil mount na adresar v NAS a tiez som nasmeroval nahravanie do tohoto adresara.

Nadalej pre mna ale zostava otazkou ako namapovat viac adresarov z NAS cez CIFS??? Urcite to ide lebo som to mal nastavene v HDFreaks Enigme2, ale nemam bohuzial odlozeny konfigurak. Pomozte prosim, urcite to nebude tazke ;)
NAS uz mam pripojeny a aj nahravanie mi funguje ako som chcel. Zostava mi ale stale otazka ako mountnem viac ako jeden adresar v subore cifs.conf mam:

cifs_login=stb
cifs_pass=******
cifs_address=172.16.2.9
cifs_directory=\STB
cifs_local_directory=cifs/STB

toto je nastavenie pre 1 adresar. Neviem ako pridat dalsi. Dakujem za radu

robino2580
Nováček
Nováček

robino2580 píše:
robino2580 píše:

NAS uz mam pripojeny a aj nahravanie mi funguje ako som chcel. Zostava mi ale stale otazka ako mountnem viac ako jeden adresar v subore cifs.conf mam:

cifs_login=stb
cifs_pass=******
cifs_address=172.16.2.9
cifs_directory=\STB
cifs_local_directory=cifs/STB

toto je nastavenie pre 1 adresar. Neviem ako pridat dalsi. Dakujem za radu
Tak uz mam odpoved. Netusil som, ze to bude take jednoduche. Staci vytvorit dalsie konfiguracene subory. Pre kazdy adresar novy, len pridanim cisla do nazvu konfiguracneho suboru a v monut manazery len 2 x klik modrym tlacitkom (unmount/mount)

cifs.conf
cifs2.conf
cifs3.conf

Odpovědět

Zpět na „Diskuze E2 pro HD-BOX“