Mrznutie pri HD

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
jurinecko
Nováček
Nováček

Mrznutie pri HD

Příspěvek od jurinecko »

Teraz ma už naozaj dostal tento STB. Mam najnovsi soft 1.52 a urobil som novy setting,ale nejako mi začal vypadávať hlavne pri HD staniciach, nie pri Nove ani Markize HD,ale pri Discovery HD,Spektrum HD a to tak ze ked pozeram tento program a prepnem na iny,tak zvycajne by to malo urobit tak ze vypne pozerany program,skoci cierna obrazovka a prepne,ale mne zamrzne obraz a po chvili prepne a to nehovorim o tom ze po prepnuti sa da pozerat novy program len chvilu a zmrzne uplne a treba ho restartovat.

Dreamsky NXP256 HD, 1W, 4.8E, 13E, 23.5E
Radek Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.

Re: Mrznutie pri HD

Příspěvek od Radek »

Jak se bude STB chovat při přepnutí lze nastavit v Menu - Nastavení systému - Systém - Změna Vlastnosti Kanálu.
Jinak receiver rád zamrzá při Gshare. Pokud máš kartu, gshare si vypni.

Mám taky FW 1.52 a to co popisuješ na svém přijímači nepozoruji a to mám zapnuté i to Gshare.
Setting mám starý, při nahrání nového FW jsem znovu nic neskenoval.

To co popisuješ je jeden z průvodních jevů NXP256HD, každému se ve stejné situaci chová trochu jinak.
Takže tady je každá rada drahá.
Některá pomoci může a naopak další pomoct nemusí, ikdyž tomu dotyčnému to opravdu funguje. :106:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
jurinecko
Nováček
Nováček

Příspěvek od jurinecko »

Som v praci,ale skusim pozriet co tam mam nastavene. G-share nepouzivam, pretoze to nema vyznam,ked pozeram telku chcem si nieco aj pozriet a nie cakat ci mi nieco nabehne a potom v tom najlepsom to sekne,nie dakujem.
Mal som 1.52 so settingom zo 1.42 a isiel v pohode,ale teraz som v stredu dal tovarko a ze idem urobit novy setting zacalo mi to blbnut. Jeden den mi to fungovalo,ale to som mal naladene stanice len z Astry 23.5E a ako som naladil programy z inych druzic to zacalo robit taketo hovadiny. Neviem ci mi nezacal strajkovat diseq,tak som kupil novy,ale skusim este napriamo tie druzice bez prepinaca.

zarek
Nováček
Nováček

Příspěvek od zarek »

Mne to robi to iste a mam tam nastavene - cierna obrazovka (prazdny) fw 1.52.
A to nehovorím o tom ze ak motorom pbeham rôzne druzice a vratim sa na astru 23.5 tak vytuhne a pomoze len reset.

Showbox S-300 Platinum,Dreamsky 256 NXP HD,Vitamin 5000 HD,Skylink 3x
jurinecko
Nováček
Nováček

Příspěvek od jurinecko »

Tak skusil som dat prabolu napriamo bez diseq,ale nepomohlo. Skusal som aj cez rs232 postup nahratia soft,ale to sa mi vobec nepodarilo, dostal som sa cez hyperterminal po krok kedy som zastavil bootovanie,ale potom uz mi nebralo ziadne prikazy. Pojdem ho vyhodit von oknom. Mam este jeden kus tohto prijimaca,ale od ineho dodavatela a ten ide bez problemov asi tri tyzdne bez potreby rebootu. Ono by bolo zaujimave ako zmazat flashku a dat tam uplne cisty soft,ale to sa neda a reklamaciu mi uz neuznaju lebo zistia ze tam bol neofiko soft,takze ho budem testovat asi kym nezdochne uplne.

pecou Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od pecou »

Poslední dobou cca. 1 týden pozoruji zamrzání na HD kanálech také a nejenom na NXP, ale i na HDBOXU.... zvláštní (dělají to pay HD kanály).

005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 207 poděkování

Příspěvek od 005jon »

jurinecko píše:T Pojdem ho vyhodit von oknom.
Keď ho budeš vyhadzovať z okna napíš adresu a dátum, čas kedy sa to bude konať pokúsim sa ho chytiť.
Daj info cez SZ . aby tam nebol nával pod oknom.

Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“