E2 titan

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
Noro C Slovakia
V.I.P.
V.I.P.

E2 titan

Příspěvek od Noro C »

Skusal uz niekto fw pre Atemio 510 asi je v nom E2 titan a je to stejny prijmac ako HDBOX7110 neviem zistit blizsie info mam obmedzeny internet nie som doma

HDBOX9105+,HDBOX9105,HDBOXenibox, formuler f1,f3
Noro C Slovakia
V.I.P.
V.I.P.

Re: E2 titan

Příspěvek od Noro C »

http://www.youtube.com/watch?v=Adfz-EMIfBE celkom zaujimave az budem doma tak si skusim jeden prijmac flashnut na octagon fore je komplet y navod uplne jednoduchy len este musim zistit ako s toho fw sa vratit spat na povodny popis je k instalaci tu len na vlastne riziko http://www.google.cz

joberuc Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od joberuc »

ahoj,
ja som to skusal na 7110, verziu 1.10, ktora vyzera OK - na zaciatku mi niekedy vybehne hlaska o obsadenom tuneri, postup treba zmenit bootloader na Atemio 500 pomocou pluginu HDF a potom pomocou Volume Up pri starte primaca flasnut tie dva ird-cka. Nabeh systemu je za 26 sekund, vsetko ide rychlo, len kedze je to licencne robene zatial pre Atemio, tak nejde pristup na server s doplnkami, nieco malo je na tom nemeckom fore. Viac budem testovat neskor.
Postup pre vratenie original FW, cez volume up som nainstalovat ird pre Atemio 500, potom cez plugin som zmenil bootloader spat pomocou HDF na 7110 a flashol HD-BOX fw.

Pozor, pre 9105 je ten plugin iny, viac na nemeckom fore.

joberuc

VU+ Solo 2, Wetek OpenElec, Optibox EVO M7, EVO xFinity, DM 800, parabola Gibertini 90cm, motor Stab HH90, plazma LG 42PG6000, Receiver Yamaha RX-V563, repro Magnat 800 set, Wii, PS3, Mede8er 6003XD, Xtreamer Ultra, HP Gen 8 ako NAS, WD cloud
Noro C Slovakia
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Noro C »

Dik za info tak to vypada ze hdbox bude velmi dobry prijmac rok trpezlivosti sa asi vyplatil :106:

pecou Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od pecou »

joberuc píše:ahoj,
ja som to skusal na 7110, verziu 1.10, ktora vyzera OK - na zaciatku mi niekedy vybehne hlaska o obsadenom tuneri, postup treba zmenit bootloader na Atemio 500 pomocou pluginu HDF a potom pomocou Volume Up pri starte primaca flasnut tie dva ird-cka. Nabeh systemu je za 26 sekund, vsetko ide rychlo, len kedze je to licencne robene zatial pre Atemio, tak nejde pristup na server s doplnkami, nieco malo je na tom nemeckom fore. Viac budem testovat neskor.
Postup pre vratenie original FW, cez volume up som nainstalovat ird pre Atemio 500, potom cez plugin som zmenil bootloader spat pomocou HDF na 7110 a flashol HD-BOX fw.

Pozor, pre 9105 je ten plugin iny, viac na nemeckom fore.

joberuc
Zkoušel jsem starší verzi, takže nevím jak je to ve verzi 1.10. Starší verze neobsahovala češtinu ani slovenštinu, ale to by nevadilo ikdyby to bylo anglicky, což tam bylo. Nepřišel jsem tam na to, čím mají řešené epg, protože u českých kanálů nejde diakritika. U E1,E2 se používá soubor, kde se dá diakritika nastavit např. ke konkrétním transpondérům...
Kdyby někdo věděl jak u titanu na to, tak napište. Pak to bude pro mně použitelný software...

joberuc Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od joberuc »

Ano, je pravda, ze ani verzia 1.10 nema CZ ani SK jazyk, kedze Atemia sa primarne predavaju v Nemecku, mozno dalsie verzie, pripadne skusim pozriet, ci sa to neda niekde prelozit, to EPG ma problem s diakritikou, tiez skusim preskumat. Chcem sa spytat, ci niekto ma instalacky mgcamd, oscam a ich skripty pre Titan, pripadne ci by ich niekde nemohol ulozit. dik

joberuc

VU+ Solo 2, Wetek OpenElec, Optibox EVO M7, EVO xFinity, DM 800, parabola Gibertini 90cm, motor Stab HH90, plazma LG 42PG6000, Receiver Yamaha RX-V563, repro Magnat 800 set, Wii, PS3, Mede8er 6003XD, Xtreamer Ultra, HP Gen 8 ako NAS, WD cloud
Noro C Slovakia
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Noro C »

http://www.google.cz tu sa pise ze podporuje cz aj sk jazyky skoda neviem to vyskusat som na sluzobke tak neviem ale oscam sa konfiguruje ako pri e2 sh4 aspon podla popisu

Noro C Slovakia
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Noro C »

Tak ze som hladal a studoval a nasiel, len neviem vyskusat nie som doma. Docital som sa ze u 9105 treba zmenit loader na 6.40 potom nainstalovat fw a nakoniec nainstalovat 1.10_var_inetd bez tochto nie je mozne sa pripojit na aktualizacny server na aktualizacnom serveri by mala byt aj jazikova podpora . Takze mam uz vsetko stiahnute co potrebujem a tesim sa domov asi stoho bude atemio am 501 :106:

ShaMan
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od ShaMan »

Zkoušel jsme ho , nemá CZ ani SK MENU , což zase tak nevadí . Nejde EPG korektně . Aktualizace , web browser atd je podmíněn registrací .
Takže v kostce řečeno Atemio z toho chce rýžovat asi prachy .

Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
Noro C Slovakia
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Noro C »

Na nemeckom fore pisali ze ak fw doinstalujes tento subor 1.10_var_inetd pre pripojenie k netu tak ze ide vsetko a primajmac sa predava aj pre mas trh tak potom neviem blizsie informacie najdete http://www.octagon-forum.com/index.php? ... 9feb-2012/ nutna registracia

joberuc Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od joberuc »

Ano, ten system ma momentalne licenciu na pol roka Atemio, potom sa uvidi, co dalej - ten ich zaplatil, od inych dovozcov asi ocakavaju tiez nieco, aby to spristupnili. V pripade aktivaciu update servera, treba poslat adminom na AAF fore cislo, ktore sa zobrazuje v nom a oni potom povolia pre ten kus aktualizaciu. Cize pre nas model sa to neda aktivovat. Atemio 510 podla mna nie je moc urceny pre nas trh, nedavno som nevedel najst SK predajcu, ktory by ho ponukal, je to pre nemecky trh, preto tam chyba aj SK a CZ jazyk a diakritika v EPG. To doinstalovane var_inetd mi nespristupnilo ich update server.
Neskusal som oscam, mgcamd a podobne, ked som tam nainstaloval gbox, nechcelo mi spustit ich emu managera. Cize tieto veci treba tam manualne nakopirovat a dokonfigurovat skripty, cize pre beznych uzivatelov je toto podla mna nie moc vhodne, aj pre potrebu upravy bootloadera a flashovania (pri mojej 7110 bez displaya som si pomahal konzolov na seriaku).

Noro C Slovakia
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Noro C »

Tak to nie je boh vie co skoda fortis ma problem s fw, enigma len na usb kluci skoda dobry prijmac viazdne na fw ale dneska si nevyberies

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9105 PVR“