Přehrávání mkv souborů

Nastavení a vše kolem HD-BOX IRD-8000HD PVR Irdeto,linux.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
patentik
Nováček
Nováček

Přehrávání mkv souborů

Příspěvek od patentik »

tak jsem zkoušel přehrát různé formáty z přenosného HDD, vše ok kromě mkv souborů. nejede mě zvuk ani titulky, jen obraz. nemusí se někde něco nastavit v menu? jakou máte zkušenost? dík

koxo
Nováček
Nováček

Re: Přehrávání mkv souborů

Příspěvek od koxo »

Asi ti neodpoviem, ale skusal som avi,xvid,divx a aj mkv. U mkv som skusal 720p, ale bez titulkov.
Zistil som (mozno nie som sam), ze po cca 50 minutach zvuk nieje synchrony s obrazom. A co mi este vadi je, ze to nejde pretocit, alebo posunut.

patentik
Nováček
Nováček

Příspěvek od patentik »

posun funguje přes červené tlačítko a pak šipkou do boku a ok

patentik
Nováček
Nováček

Příspěvek od patentik »

tak posun zvuku a obrazu (obraz se předbíhá) jsem už 2x pozoroval u avi souboru - byly to v obou případech dabingy. co 10 minut jsem musel přetočit o krok dozadu a pak zpět a zas to bylo synchroní - celkem opruz, těžko říct jestli to je sat.příjmačem či špatný soubor

vratino
Nováček
Nováček

Příspěvek od vratino »

Zaznamenali jste také, že video v MKV má deformovaný poměr(= na výšku je roztažen na celou plochu obrazovky)? Nebo je to jen můj problém? Pokud ne, lze nějak nastavit správný poměr?

ServerKV
Nováček
Nováček

Příspěvek od ServerKV »

vratino píše:Zaznamenali jste také, že video v MKV má deformovaný poměr(= na výšku je roztažen na celou plochu obrazovky)? Nebo je to jen můj problém? Pokud ne, lze nějak nastavit správný poměr?
Ahoj..ano..zaregistroval jsem to také. Pokud film nemá poměr 16:9 na širokoúhlé tv tak se roztáhne. Zatím jsem nepřišel na to jak to změnit.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze - HD-BOX IRD-8000HD PVR“