Nefunkční čtečka
Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock
-
wert22
- Nováček

Nefunkční čtečka
Ahoj, před časem jsme tu rozjížděli můj Xtrend 9500. Karta ICE skylink nejela ve čtečce v oscamu ani cccamu. Ve druhém přístroji vše funguje. Proto poslán na reklamaci a teď došel s tím že závada se neprojevila. Tak jsme to zas zkoušeli a kartu to nečte. Tak jsem volal na oficiálním dovozci a ten mě sdělil, že u nových přístrojů čtečky nefungují na oscamu a ni cccamu... Jaké série přístrojů máte a jde vám to? U mě to jde na 201252000... a u 201310000... to nejde.
-
pigiother
- Nováček

-
modern
- Nováček

Re: Nefunkční čtečka
Ahoj,
připojuji se tu s dotazem a žádostí o radu .
Do této doby mi ET 9000 již skoro 3 roky šlape bez chybičky. Ale včera mi najednou uničtečka nevidí skylink kartu. Karta je funkční, v jiných nelinuxových strojích karta funguje dobře.
Zkusil jsem nahodit starší zálohy, ale nic se nezměnilo, nečte to.
Myslíte, že se mohla uni čtečka nějak pokazit ? Dá se opravit a případně, jaká může být investice do opravy, jestli se to vlastně vyplatí servisovat ?
Díky všem za rady, nápady , zkušenosti ..
modern
připojuji se tu s dotazem a žádostí o radu .
Do této doby mi ET 9000 již skoro 3 roky šlape bez chybičky. Ale včera mi najednou uničtečka nevidí skylink kartu. Karta je funkční, v jiných nelinuxových strojích karta funguje dobře.
Zkusil jsem nahodit starší zálohy, ale nic se nezměnilo, nečte to.
Myslíte, že se mohla uni čtečka nějak pokazit ? Dá se opravit a případně, jaká může být investice do opravy, jestli se to vlastně vyplatí servisovat ?
Díky všem za rady, nápady , zkušenosti ..
modern
Gigablue UHD Quad 4K + Tuner DVB-T2 + 1 TB HDD, Open ATV 6.3, Panasonic Viera VT50 , Onkyo
Gigablue HD QuadPlus , 2 x DVB-S2 + Tuner DVB- T a ATV 6.2
Gigablue IPBox , ATV
Gigablue IPBox , ATV
-
bobsi
- Nováček

-
modern
- Nováček

Bobsi, děkuji za radu, zkusil jsem to tak a funguje !! 
Gigablue UHD Quad 4K + Tuner DVB-T2 + 1 TB HDD, Open ATV 6.3, Panasonic Viera VT50 , Onkyo
Gigablue IPBox , ATV
Gigablue IPBox , ATV
-
okol
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Taky prosim o radu.
Asi po mesici fungovani mi najednou pri sledovani TV zatuhl obraz a po restartu system vubec nechtel nabootovat. Tak jsem musel nainstalovat znovu Open ATV a potom jsem pomoci GSU stahl CCcam a vse fungovalo, ale jen cca 1/2 hodiny. Potom znovu vytuhl obraz, ale tentokrat uz reboot probehl, ale uz mi ctecka nevidi kartu T-mobile ICE ani Skylink ICE. Starou Cryptoworks normalne vidi. Zkousel jsem toho uz hodne, ale porad nic.
Jeste se zeptam jestli jsou v Cccam intalovanem pres GSU defaultne povoleny zapisy, nebo ne? CCcam.cfg jsem v /etc ani jinde nenasel.
Diky za rady.
Asi po mesici fungovani mi najednou pri sledovani TV zatuhl obraz a po restartu system vubec nechtel nabootovat. Tak jsem musel nainstalovat znovu Open ATV a potom jsem pomoci GSU stahl CCcam a vse fungovalo, ale jen cca 1/2 hodiny. Potom znovu vytuhl obraz, ale tentokrat uz reboot probehl, ale uz mi ctecka nevidi kartu T-mobile ICE ani Skylink ICE. Starou Cryptoworks normalne vidi. Zkousel jsem toho uz hodne, ale porad nic.
Jeste se zeptam jestli jsou v Cccam intalovanem pres GSU defaultne povoleny zapisy, nebo ne? CCcam.cfg jsem v /etc ani jinde nenasel.
Diky za rady.
Xtrend ET-9500 + Seagate Pipeline HD 1TB , E2, SG2100
-
clasicrock
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
GSU instaluješ jen emulátor,config si musíš na příslušné místo nahrát sám,ano v defauldu je zapis povolen.
Od 28.2E do 0.8W
Vu+Solo2-OpenPli4-HD Glass16+GSU,DM800HD-sim2.01-OpenPli4.0,DM 500 clon-Gp4.7,Ariva 202E Hd
Gibertiny 85AL Motor SG-2100
Přístupové karty Upc 0D97 , SkyLink 0D96
Vu+Solo2-OpenPli4-HD Glass16+GSU,DM800HD-sim2.01-OpenPli4.0,DM 500 clon-Gp4.7,Ariva 202E Hd
Gibertiny 85AL Motor SG-2100
Přístupové karty Upc 0D97 , SkyLink 0D96
-
okol
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si to i myslel. Jelikoz nic nesdilim, tak vlastne ani nic konfigurovat nepotrebuju, takze to necham bez konfigu. Nicmene co je za problem s cteckou zatim nemam paru.
-
okol
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Nakonec jsem znovu preinstaloval img a ctecka uz funguje. Snad to nezacne zase za chvili blbnout. Btw co vlastne rika radek "handled 124(107) ecms and 920(802) emms" ?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
wert22
- Nováček

ahoj.jde karta ice skylink v oscamu přes ci modul? Případně jak to nastavit_ uni čtečky jsou vadné.