fw 0.9.4466

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: fw 0.9.4466

Příspěvek od monkus »

tazi1 píše:
VraKo píše:Používám 0.9.4466 asi týden, ale už asi tak 5x mi při přepnutí programu vyskočilo okno "SYSTEM OCCURRED..... REBOOT" ( nebo nějak tak - zkrátka vytuh - nutný restart ). Může být problém v settingu, používám ten od Thomika1 ze 14.01.2010.
Ano u mě to same a seting mam vstni
toto potvrdzujem aj ja, ale novy setting sa mi nechce robit :-)

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
interfernet
Nováček
Nováček

Příspěvek od interfernet »

paleaaro píše:Ked som kupil Premium HD+ tiez nefungovalo HDMI ale po upgrade FW ide vsetko OK.
Azbox už nějaký pátek bez problémů slouží, hdmi fungoval bez problémů a po výpadku hdmi jsem "flešoval" stejnou verzi fw.

AZBox HD Premium fw E2 RTi Core 1.6.0| AZBox HD Elite fw E2 RTi Core 1.6.0 | PS50B650 | HW-C770S | LH 650
alfasex
Nováček
Nováček

Příspěvek od alfasex »

r.paklic píše: Mám tri dalsie multimedialne zariadenia na sieti, ktoré to bez problemov zvladaju okrem Azboxu ! Je to úplna samozrejmost tak ako prezeranie fotiek s vyssim rozlisenim.
nie som neako konfliktny clovek, ale neda mi.... ake mas doma multimedialne zariadenia? .... vies ja tiez od HDD rekordera neocakavam ze mi bude primat satelitny signal, respektive ze Kuro mi zacne dekodovat Skylink .... najskor by sa vyvoj mal zamerat na podstatu AzBoxu a potom sa kdesi tamsi mozu riesit prkotiny s lanom, prehravanie x-formatov

sa cudujem, to tu vsetci maju legalne rozne files co chcu prehravat? ... :D ....

peace! have a fun....

alfino / 1 latest week massive fw TESTER/ ....

2 x AZ Box Premium 1x DreamBox 800.:. fw: latest .:. MultiCas v1.62B-A03 .:. Skylink /Gital / UPC ofic .:. cccam client only .:. (19,2E-23,5E-28,2E-1W)
jojika
Nováček
Nováček

Příspěvek od jojika »

monkus píše:
tazi1 píše:
VraKo píše:Používám 0.9.4466 asi týden, ale už asi tak 5x mi při přepnutí programu vyskočilo okno "SYSTEM OCCURRED..... REBOOT" ( nebo nějak tak - zkrátka vytuh - nutný restart ). Může být problém v settingu, používám ten od Thomika1 ze 14.01.2010.
Ano u mě to same a seting mam vstni
toto potvrdzujem aj ja, ale novy setting sa mi nechce robit :-)

mam rovnaku skusenost, doteraz som mal vlastne settingy, az u tohoto posledneho fw som si natiahol z fora, resp. som kombinoval vlastny chanel s plugins z fora:) Mozno to bude tym, neviem.
nech ziju lenivci, ktori sa nestazuju !

Az Box HD Elite DVB-S2+DVB-T, E2 PLI 2.1+CCCAM 2.3.0, Sony KDL40D3000, Skylink ICE-výmena, ext. HDD Verbatim 1,5TB eSata + USB, PC+WIN XP, LAN (kabel), TP-Link 8961NB
r.paklic
Nováček
Nováček

Příspěvek od r.paklic »

nie som neako konfliktny clovek, ale neda mi.... ake mas doma multimedialne zariadenia? ....

...ahoj som to pisal vyssie ..

Poradie spolahlivosti zariadeni pri prehravani multimedii, konfortu ich ovládania a rychlosti po sieti:
1. BlurayPlayer Samsung BD P4600- mult.med. podpora+Internet, zatial som na nom prehral asi vsetky mkv (tak 5TB)
2. LED TV Samsung UE55B7000 mult.med. podpora+Internet (DNLA protokol, patchnuty firm.+ Samygo.sh je moznost priamo namontovat zariad. na sieti a tak obist neprakticke DNLA)
3. IAMM NTD38(1TB) - zariadenie urcene na prehravanie mulitmedii (NDAS system) treti preto lebo už asi pol roka nevysiel novy fimw.
4. AZBOX Premium HD
5. Playstation PS3 toto ale nepovazujem za plnohodnotne multimedialne zariadenie, ale niektore veci zvláda slusne

na lokalnej sieti je este externy LAN HD(2TB), 2xPC, 1xRouter, 1xSwitch,
mult. med. zariadenia su poprepajane HDMI kablami a kde sa nedalo tak zvuk je vedený optikou.

Ja som si zaobstaral AZBoxik na sledovanie a nahravanie HD programov, + EMU to vsetko boxik splna na 100 percent. Multimedia a ine veci zatial riesim inak. Len som reagoval na otázku ako je to s rychlostou u Boxika po Lanke .... kedze mam tu moznost to porovnat.
Naposledy upravil(a) r.paklic dne 15 úno 2010, 01:19, celkem upraveno 2 x.

AZBOX HD Premium (int.HDD 400GB, fw vždy najnovší), TV:LED Samsung UE55B7000, BD player: Samsung BD P4600, Reciever: Onkyo HT-S990THX 7.1 THX, IAMM NTD38 (HDD 1TB), Ext LAN HDD MybookWorld 2TB, PC s HDD (2TB)
PTPT
Nováček
Nováček

Příspěvek od PTPT »

paleaaro píše:
JirkaB2 píše:
JirkaB2 píše:Mám dotaz na prohlížeč obrázků. Jak mám chápat MAX SIZE 2047px? přece to není 45pixelů na 45pixelů. Můj foťák dělá 820kB (nebo 1.5MB soubory v lepší kvalitě) o rozměru 2048x1536 nebo 2048x1360. Zobrazí je to, nebo mám smůlu (1px navíc u horizontal)?
můžete prosím někdo vyzkoušet obrázek 2048x1536, nechci všechno převzorkovávat a zbytečně flashovat na tento FW pokud to nepůjde.
Skusal som 2048x1536 - nejde ale 2047x1536 uz ano.
Pro satelitní HDD přijímač je přehrávání fotoalba bohužel opravdu rozinkou na dortu fw má vážnější nedostatky, problém se táhne a o mnoho zatím nepokročil nejsem odborník na tuto branži jestli je ošizen hw nebo sw nebo obojí bohužel dnes je to s bídou na prohlížení fotek z mobilů, i kamery fotí ve větším rozlišení. Problém není v nízké kvalitě na displeji ta je dobrá viz foto od monkoose o 2 stránky dříve, ale zřejmě nikdo z běžných uživatelů nebude degradovat svá stará a postupně i nová alba do nižšího rozlišení. Nezbývá než čekat a doufat nebo to řešit další krabičkou, kabely,.... Podobný problém představuje přehrávání DVD, aplikovat funkční sw dvd přehrávače z platformy PC je zřejmě problém. Omlouvám se za tak rozsáhlý a nic nového přinášející příspěvek.
Snad se taky někdy zlepší nastavování programů manuální dopisování , scanování TP to chce trpělivost.

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Sigma chip má v sobě hardwarový dekodér JPG s rozlišením 4096x4096, tak nechápu kde je problém s těma fotkama.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
cvoky007
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od cvoky007 »

skusal niekto s touto verziou ssh/sftp cez internet ? v lan nie je problem sa pripojit ssh i sftp, cez internet mi to teraz nejde. pritom vo verzii 4461 nebol problem a na routri som nic nemenil, port je otvoreny (overene pomocou canyouseeme.org/)

VU+ UNO last openAAF, int. HDD WD10EVDS
DM7020 (geminy 4.70)
OPTIBOX500S (geminy 4.20)
Astra 23.5/Thor 0.8
2x LNB Inverto RED Twin; Panasonic TH-37PV8PA; Samsung 2333HD; Yamaha HTR-6130
jf402
Nováček
Nováček

Příspěvek od jf402 »

[quote="interfernet"]Ve čtvrtek večer - těsně před začátkem olympiády - najednou zhasla TV. Z Azboxu Elite HD fw.0.9.4466 nešel přes hdmi kabel žáden signál. Nejdříve jsem myslel, že přestal fungovat celý azbox. Dal jsem flashku s upgradem fw do usb a restartoval - tak najíždí rozlišení hd ready. Nic, stále tma. Připojil jsem TV přes scart a obraz byl. Měl jsem podezření, že odešly nějaké obvody okolo HDMI výstupu. Nicméně jako pokus před tím, než bych odvezl azbox na reklamaci jsem zkusil přeinstalovat fw dle zde již mnohokrát opakovaného postupu a hdmi výstup začal opět fungovat. Setkal se s tím někdo?

Též se mi to stává již od Fw 3..., ve Fw 4466 opět, zkoušel jsem už vše možné i nemožné, restart i upgradem, TV hlásí na HDMI vstupu žádný signál,podaří se mi to jen přez výstup scart kde naskočí obraz a zpět na HDMI a ten se zapne. Nevím zda je problém v TV nebo AzBoxu Premium HD???

AZBox Premium HD + 1TB WD (1W+19,2E+23,5E+13E),motor SG2100 a 80 offset, SKYLIK+CAM CRYPTO,HUMAX 5400z
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Může to být problém TV, zkus jiný HDMI vstup. HD ready TV nemusí umět 1080p a hlásí nepodporovaný formát. Některé TV nemusí umět na HDMI 576i jenom p.
Může to dělat kabel. Mě se asi 2x stalo že nechtělo naběhnout, ale vždy pomohlo vypnout zapnout zadním vypínačem.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
zbyneksk Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Ztrata signalu skrze HDMI

Příspěvek od zbyneksk »

Ztrata signalu skrze HDMI
interfernet píše:Ve čtvrtek večer - těsně před začátkem olympiády - najednou zhasla TV. Z Azboxu Elite HD fw.0.9.4466 nešel přes hdmi kabel žáden signál. Nejdříve jsem myslel, že přestal fungovat celý azbox. Dal jsem flashku s upgradem fw do usb a restartoval - tak najíždí rozlišení hd ready. Nic, stále tma. Připojil jsem TV přes scart a obraz byl. Měl jsem podezření, že odešly nějaké obvody okolo HDMI výstupu. Nicméně jako pokus před tím, než bych odvezl azbox na reklamaci jsem zkusil přeinstalovat fw dle zde již mnohokrát opakovaného postupu a hdmi výstup začal opět fungovat. Setkal se s tím někdo?

Chybí mi zrychlená navigace při přehrávání nahraných pořadů, stejná jako funguje při přehrávání mkv nebo iso, tj. šipkama >>| a čísly. Snad to vývojáři do některé další verze zapracují.
Jaky mas signal ??? Ale pomalu, dostaneme se k tomu postupne ...

Tedy nevim zda se jedna o stejne chovani, ale pri sledovani Dakaru na Eurosportu 23.5E (bylo asi tak 5 ci 6 etap do cile),
se mi najednou na TV ztratil obraz a pres HDMI nesel zadny signal (a to mi neudelalo dobre na nervy).
Zapojil jsem jiny HDMI kabel a pripojil na jiny vstup TV a taky nic. No toto.
Po restartu (dlouhym podrzenim DO) obraz nabehnul prez puvodni HDMI (nebo i ten druhy) kabel.

Jenze dalsi den se toto zlo opet opakovalo. Uz jsem vedel, restart. Nicmene udelal jsem prvni pokus, zda obraz leze i jinudy.
Po ruce jsem mel nejaky audio kabel s Cinchi na koncich a tim jsem pustil alespon video slozku do zluteho konektoru.
Takze pres HDMI neslo nic, ale pres nejjednodussi prenos signalu to skrze vstup Video hralo zcela normalne.
Po dalsim restartu (dlouhym podrzenim DO) obraz nabehnul i prez HDMI. A tak to slo asi dalsi 4 nebo 5 dnu.
No zazitky z Dakaru jsem mel zkazene, coz me donutilo s tim neco udelat.
Rikal jsem si, ze si nahraju alespon dalsi zaznam, co bude po pulnoci a druhy den se na to podivam, ale ouha, to se nejak nepovedlo.
Pricinou byla zmena pocasi (prsel ledovy dest, ktery postupne namrzal a v dalsich dnech se obalil snehem).
Zda se, ze je to prvni anomalie za 7 let (u teto paraboly).

Faktem je, kvalita signalu byla misty mizerna cca pod 30% (bezne 90 a vice %), nebot na parabole byl docela velky kus ledu.
Sila urovne signalu byla tak okolo 90%, ale zrejme byl silne deformovany pruchodem vrstvy ledu.
O nejblizsim vikendu jsem se odhodlal, vylezl na strechu a z paraboly odstranil led.
Tedy mohu rict, ze po odstraneni ledu se problem se ztratou signalu skrze HDMI jiz neopakoval, nebot stoupnul jak signal, ale taky hlavne kvalita (90% a vyse).

Z toho mi nejak vychazi, ze v AZ Boxu je bud nejaky algoritmus, ktery pres HDMI nepusti zepsuty signal (aby neposkodil TV) anebo je cosi zle.
Mozna to muze nekdo potvrdit nebo vyvratit.

Sorry za trosku delsi prispevek, treba to presunte nekam jinam, uz jsem tady zvykly na kde co ...
Ano, mohl jsem napsat i SZ jak mi tady posledne radil zdejsi administrator, ale treba se to bude hodit i nekomu jinemu a ja nic netajim.

jf402
Nováček
Nováček

Re: Ztrata signalu skrze HDMI

Příspěvek od jf402 »

Určité omezení kvality signálu HDMI to asi ve specifických povětrnostních ovlivní, ale chyba bude asi jinde, já mám úroveň signálu 90%, a vstup přez HDMI občas není. Bohužel má TV LG má pouze jeden vstup HDMI a umí pouze 1080i, tak jak radí visper, kabelem to není, již jsem 2x měnil. Další rada která vyplývá je koupit nový TV full HD který umí 1080p, a nebo při každém problému přepnout na klasik scart. :51:

AZBox Premium HD + 1TB WD (1W+19,2E+23,5E+13E),motor SG2100 a 80 offset, SKYLIK+CAM CRYPTO,HUMAX 5400z
zbyneksk Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zbyneksk »

jf402 píše:Určité omezení kvality signálu HDMI to asi ve specifických povětrnostních ovlivní, ale chyba bude asi jinde, já mám úroveň signálu 90%, a vstup přez HDMI občas není. Bohužel má TV LG má pouze jeden vstup HDMI a umí pouze 1080i, tak jak radí visper, kabelem to není, již jsem 2x měnil. Další rada která vyplývá je koupit nový TV full HD který umí 1080p, a nebo při každém problému přepnout na klasik scart. :51:
Mozna jsem zapomel dopsat, ze mam relativne novou TV full HD, ktera umi 1080p a pri HDMI to i pise.
Jen se zeptam, jakou mas uroven kvality signalu, to je ten druhy radek pod urovni sily signalu? Taky 90%?

jf402
Nováček
Nováček

Příspěvek od jf402 »

Mozna jsem zapomel dopsat, ze mam relativne novou TV full HD, ktera umi 1080p a pri HDMI to i pise.
Jen se zeptam, jakou mas uroven kvality signalu, to je ten druhy radek pod urovni sily signalu? Taky 90%?[/quote]

Úroveň kvality signálu mám 80-85%, stabilně bez kolísání na fix parabola 60 i na motor parabola 80.

zbyneksk Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zbyneksk »

jf402 píše:
Jen se zeptam, jakou mas uroven kvality signalu, to je ten druhy radek pod urovni sily signalu? Taky 90%?

Úroveň kvality signálu mám 80-85%, stabilně bez kolísání na fix parabola 60 i na motor parabola 80.
No, ja mam jen fix ofsetku OP85 (85 x 95 cm +neco) pricemz AzBox HD uvadi silu 100% a kvalitu nad 90%.
Prosim te, az to pripadne vyzkousis na co nejlepsi silu a kvalitu signalu, tak mi napis radeji SZ.
At zase nejsem narceny, ze si jen dopisuji s jednou osobou (jako posledne), pro ostatni to bude alespon trosku zahadou, ze ...

Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“