KGD - Neoficialni firmware

Odkaz na stažení Firmware a Diskuze k firmware.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
frcko73 Slovakia
Mazák
Mazák

Re: KGD - Neoficialni firmware

Příspěvek od frcko73 »

Pluginy-Panel KGD 8.polozka Take Control Sigma86xx(tu si to nadstavis)
4.polozka Configuraciones(tu si ho zapnes)

Parabola Du 105cm,motor neviem,ale strasne stary,Samsung UE65MU6172,VU+ Uno 4K SE
Ima
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ima »

frcko73 píše:Pluginy-Panel KGD 8.polozka Take Control Sigma86xx(tu si to nadstavis)
4.polozka Configuraciones(tu si ho zapnes)
Dík za info,tam jsem hledal a nic takového tam nebylo,už tam cpu ofiko

AzHD Elite fw 0.9.2371 : Emu mgcamd+newcs,MultiCAS : Motor SG2100 : LCD Sony KDL32W4000 Full HD
0ctopus
Nováček
Nováček

Příspěvek od 0ctopus »

3. polozka (4. je RSS)
Inak tento FW je stabilny, kvalita obrazu a prepinanie je na urovni, akurat trosku spomaluje cely chod boxu. Kedze nepoznam optimalizacny algoritmus v nastaveniach, netusim, co sa tam odohrava.
Swap mi neide, vypisuje nepritomnost HDD.
CAS a EMU, resp. ostatne pluginy su ok, aj co sa tyka kompatibility z ofic. FW. Vyzera to slubne.

0ctopus
----------------------------------------------
azbox HD Premium, Toshiba HDD 2,5", fw: 0.9.x, HDMI->TV, NAS
dm 500, dm 7000, dm 7025, ...
Stevo102
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Stevo102 »

Ako je to s multimédiami ako mkv, avi, isoDVD??? Jazyk predpokladám že čeština tam nebude, ale je to aspoň v eng? Nahrávanie, timeshift a newcs, mgcamd, mbox fungujú? Ďakujem

AZBox HD Premium, HDD Seagate barracuda 500GB 7200 rpm, CCcam 2.1.3 (Skylink), 3xTwinLNB + diseqc 4in1 - 19,2E 23,5E a 1W, Enigma 2 RTi Core v 1.7.0
pneumat
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pneumat »

Cele menu si mozes prehodit aj do SK aj do CZ jazyka, jedine co je v spanielcine je KGD panel, ale da sa z toho vyznat.

95cm, SG2100, DM800 HD(clone),1GB USB
0ctopus
Nováček
Nováček

Příspěvek od 0ctopus »

pneumat píše:...jedine co je v spanielcine je KGD panel, ale da sa z toho vyznat.
Podla tvojho avatar obrazku, tebe spanielcina asi nebude problem, ti ostatni asi potrebujú sem-tam nejaky slovnik, aby vedeli, co vlastne nastavuju a ake hlasky vypisuje ten panel.
Multimedialne je to lepsie (prehravanie roznych video formatov, sekanie a podobne, nie vsak cez siet, tam som nepostrehol velke zmeny).
Optimalizacia youtube je pre mna tiez zahadou, ziadnu zmenu tam nevidim.

0ctopus
----------------------------------------------
azbox HD Premium, Toshiba HDD 2,5", fw: 0.9.x, HDMI->TV, NAS
dm 500, dm 7000, dm 7025, ...
BextrH
Mazák
Mazák
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Ten Take Control Sigma86xx praští přez oči, takže nechápu, jak ho někdo nemohl vidět, ale spíš si myslim že si stím nechtěl lámat hlavu. Nevim jestli se mi to jen nezdá, ale obraz mám o dost lepší a reakce na ovladač docela svižné. Když se vrátím k nastavení Control Sigma86xx, je tam několik možností na čem chceme čip posílit. Nevim co který nápis znamená, ale tipoval bych to něco jako low optimal a hight a off. Dal jsem na multimedia to prostřední. Myslim že se to uložilo, ale při pouštění filmu v správci souborů mi to nadále píše na displeji TCK Multimedia OFF. Po nahrávání filmů a puštění mám černo, ale nevim, jestli nemám něco blbě nastavený. Musim ještě bádat. Jinak panel na TV kanál mají pěkně udělaný i seznam kanálů. Jinak streaming se už o proti předchozí verze nemusí doinstalovávat v čem ale myslim bude problem, protože ten doinstalovatelný chodil lépe. Dále prosím někdo zkuste volný HD kanál, nejde mi žádný. Díky.

Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Tak se mě bohužel potvrdilo, že v předchozí vrzi ten streaming, co se musel doinstalovávat zvládl dva HD jeden stream jeden TV. Při tomto streamu který je jako origo FW. nelze při streamu HD ani přepnout, nic jen reboot. Jinak to může být u Premium s HDD. V tom předchozím streamu mě to AZ a fleška stíhal. Dva HD a žádné kostičky na VLC.

Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
hitman222
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hitman222 »

BextrH píše:Tak se mě bohužel potvrdilo, že v předchozí vrzi ten streaming, co se musel doinstalovávat zvládl dva HD jeden stream jeden TV. Při tomto streamu který je jako origo FW. nelze při streamu HD ani přepnout, nic jen reboot. Jinak to může být u Premium s HDD. V tom předchozím streamu mě to AZ a fleška stíhal. Dva HD a žádné kostičky na VLC.
V KGDpanelu se dá stáhnout ten starši stream je to myslím 0.9.4295 tak to zkus.
Já mám problém s nahrávkama,po chvílce se to sekne,nebo je místo nahrávky tma :51: . Jede to někomu OK? :118:
Jinak ostatní super :87:

Dream800 HDse_OpenPli
Vu+Solo2_OpenPli
Cloud-ibox3_OpenPli
Dreambox 7020,Dreambox 500
Samsung UE46ES8000
A-DATA NH92 Slim HDD 2.5" 320GB - modrý (blue), 12mm, USB2.0, 5400ot, ANH92-320GU-RBL,
motor SG2100(SKY Link)
BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Nahrál jsem tam zpět KDpanel ze starší verze a chtěl přehrát streaming, píše error,streaming nejde přehrát. Abych nevipadal jak blbec, tak jsem tam napojil místo flešky USB HDD, ale je to stejné, jen malinko rychlejší. Přepnu na jiný HD kanál během streamingu a už nejde dělat nic, pouze reboot. V předchozím jsem přepnul a šli dva HD bez problémů. Možná tam byla jinak nastavena vyrovnávací paměť nebo čip sigma. Nahrávání mám také tmu. Ale nemůžu si pomoct, obraz se zdá být čistší a ostřejší.

hitman222
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hitman222 »

BextrH píše:Nahrál jsem tam zpět KDpanel ze starší verze a chtěl přehrát streaming, píše error,streaming nejde přehrát. Abych nevipadal jak blbec, tak jsem tam napojil místo flešky USB HDD, ale je to stejné, jen malinko rychlejší. Přepnu na jiný HD kanál během streamingu a už nejde dělat nic, pouze reboot. V předchozím jsem přepnul a šli dva HD bez problémů. Možná tam byla jinak nastavena vyrovnávací paměť nebo čip sigma. Nahrávání mám také tmu. Ale nemůžu si pomoct, obraz se zdá být čistší a ostřejší.
Obraz je určitě zatím nejlepší co byl,mrzí mně jenom ta nahrávka.Zkoušel jsi ztáhnout ten starší stream?

Dream800 HDse_OpenPli
Vu+Solo2_OpenPli
Cloud-ibox3_OpenPli
Dreambox 7020,Dreambox 500
Samsung UE46ES8000
A-DATA NH92 Slim HDD 2.5" 320GB - modrý (blue), 12mm, USB2.0, 5400ot, ANH92-320GU-RBL,
motor SG2100(SKY Link)
BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Takže se jdu vrátit na předchozí FW s tím že si tam dám KGDpanel z této verze.

visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

BextrH píše:Takže se jdu vrátit na předchozí FW s tím že si tam dám KGDpanel z této verze.
To se obávám že nebude fungovat. V tom fw je více změn, nejenom panel.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
BextrH
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BextrH »

Mám tam předchozí verzi KGD FW s novím panelem. Jen se snažím porovnat rozdíl při zapnuté funkci Take Control Sigma86xx Po vrácení na předchozí vyditelně tmavší obraz, takže nevim, jestli to není jen trik zesvětlení, nebo opravdu zlepšená změna. Jinak s tím streamingem otravuji stále, ale opět jsem z jednoho HD při streamu přepnul a hned šli dva HD bez kostiček a zamrznutí. Ručně dohraný stream. Nahrávání zase nejde. Asi ty zápisi vypnout. Docela mě přišla zajímavá funkce BlueTooh. Po připojení bliká, po restartu už ne. Ale nevim jestli by měl být nějak funkční. Zkoušel jsem ho vyhedat mobilem, ale nenašel. Třeba půjdou v budoucnu prohlížet fotky z mobilu.

formis
Nováček
Nováček

Příspěvek od formis »

Funguje v tom KGD DTS zvuk?

Odpovědět

Zpět na „Odkaz na stažení Firmware - AzBox HD“