Druhý Tuner v E2
Moderátor: By.Bob
-
mmirousek
- Mírně pokročilý

Re: Druhý Tuner v E2
ipkg mi normálně funguje. SoftCam panel mi taky jednou hodil zelenou ale jen pri prvním stažení pluginu SoftCam.
Po restartu už jede normálně. Oscam jsem použil z HDF image, tam se jako balík ipkg nabízí.
Po restartu už jede normálně. Oscam jsem použil z HDF image, tam se jako balík ipkg nabízí.
HDBOX FS-9200, InetBox 300, motor SG2100,LNB Quad, Panasonic P42X10Y, SAMSUNG T220HD LCD 22"
-
hamham
- Nováček

Mne aj po restarte zelena obrazovka, asi nemam spravne balicky, oscam ma nejako nezaujima, tesi ma ze ide newcs, teraz sa hram so skriptami, aby sa mi to spustilo.
-
hamham
- Nováček

Este k tomu swap-u, nefungoval mi na hociako formatovanom usb kluci, po zapnuti na displeji stale vypisoval SWAP:RAM. Najjednoduchsie cez AAF multiboot installer v polozke USB/HDD po napojeni sa na prijimac kliknut na /dev/sda pravym tlacitkom na partitioning, zvolit len jednu particiu, Typ: fat32, Label: SWAP potvrdit. Po naformatovani kluca pockat, prijimac si sam vytvori swap subor co uvidite aj na obrazovke - cely priebeh vytvarania. Nakoniec skonci hlaskou SWAP:FILE.
-
bery2
- Nováček

to hamham.Dobrá práce vše funguje.Kterou verzi enigmy používáš.A zkoušel jsi rozchodit CN+ na 19.2.Díky
-
hamham
- Nováček

Pouzivam poslednu aaf flash verziu, co tu je zavesena a k tomu C+, neskusal som a ani ma to nezaujima. Dolezite je, ze takto box funguje az na druhy tuner na 99 percent aj s citackami.
-
hamham
- Nováček

CN+ostatne I2 idu cez fausto, odskusane...bery2 píše:to hamham.Dobrá práce vše funguje.Kterou verzi enigmy používáš.A zkoušel jsi rozchodit CN+ na 19.2.Díky
-
hamham
- Nováček

Inak, kto by si myslel ze flash verzia je chudobnesia ako usb verzia, tak je v omyle, lebo napr. u AAF verzie sa cez addony daju stiahnut vsetky mozne veci od hier, grafiky mediaplayera cez skiny na USB, ktory sa pouziva ako SWAP. To iste aj picony. Pekne vymyslene... 
-
mmirousek
- Mírně pokročilý

Dotaz na Grantec:
Prosímtě o menší vysvětlení. Občas mrknu na tuhle stránku:
http://dev.duckbox.info/
zaujalo mě Rev. z 28.04.2010 - myslíš že se blýská na lepší časy ?
766 [driver] multidescrambling, tested with OSCAM DVBAPI on Fortis hdbox,I descrambled four channels simultaniously, two on each tuner. You will need an updated pti.ko from TDT.
768 create ca2 device for twintuner, needed for softcam descrambling on second tuner
Prosímtě o menší vysvětlení. Občas mrknu na tuhle stránku:
http://dev.duckbox.info/
zaujalo mě Rev. z 28.04.2010 - myslíš že se blýská na lepší časy ?
766 [driver] multidescrambling, tested with OSCAM DVBAPI on Fortis hdbox,I descrambled four channels simultaniously, two on each tuner. You will need an updated pti.ko from TDT.
768 create ca2 device for twintuner, needed for softcam descrambling on second tuner
HDBOX FS-9200, InetBox 300, motor SG2100,LNB Quad, Panasonic P42X10Y, SAMSUNG T220HD LCD 22"
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Na tom nieje nic nezvycajne. Hadam si nemyslis, ze e2 nevie dva tunery ?

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
mmirousek
- Mírně pokročilý

to já vím že vie
ale zatím stále nemůžu jeden kódovaný sledovat
a druhý kódovaný nahrávat. Ty už snad áno ???
a druhý kódovaný nahrávat. Ty už snad áno ???
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
s oscamom to vie neutrino . sice to chce neskutocne vela uprav, ale ide to.
Takze hdf, alebo aaf to zbastlia do public verzie a pojde to.
potom budeme chciet ukladanie *.flv videa a stale cosi. to je klasika.
Takze hdf, alebo aaf to zbastlia do public verzie a pojde to.
potom budeme chciet ukladanie *.flv videa a stale cosi. to je klasika.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
mmirousek
- Mírně pokročilý

však tak jsem to myslel tím "blýská se na lepší časy"...
vydržet na další verzi AAf nebo HDF.
A ostatní ptákoviny mě nezajímají, já koupil dvoutuner proto abych
mohl nahrávat a na jiný se dívat (což sice s origo funguje ale bídně viz TP12110) jak jsem byl zvyklý
z analogu s DVD recorderem. ostatní věci jsou jen bonus navíc, který většinou český a slovenský národ strašně chce
pak jednou použije a nic víc. Ale hlavně že to máme

vydržet na další verzi AAf nebo HDF.
A ostatní ptákoviny mě nezajímají, já koupil dvoutuner proto abych
mohl nahrávat a na jiný se dívat (což sice s origo funguje ale bídně viz TP12110) jak jsem byl zvyklý
z analogu s DVD recorderem. ostatní věci jsou jen bonus navíc, který většinou český a slovenský národ strašně chce
pak jednou použije a nic víc. Ale hlavně že to máme
-
mmirousek
- Mírně pokročilý

AAF_The_Spirit_of_Spring _AV7000_FullUSB
Tak první test dopadl s mgcamd135 tak jako vždy, tjest žádný dualdecode kódovaných
stanic se nekoná.
Vrhnu se ještě na Oscam.........
EDIT:
No tak sláva - z Oscamem to konečně funguje. Jen to chce doladit nastavení, zdá se že mu hóooodně
trvá přepnout na jiný kanál ale to bude asi věc nastavení.
Tak první test dopadl s mgcamd135 tak jako vždy, tjest žádný dualdecode kódovaných
stanic se nekoná.
Vrhnu se ještě na Oscam.........
EDIT:
No tak sláva - z Oscamem to konečně funguje. Jen to chce doladit nastavení, zdá se že mu hóooodně
trvá přepnout na jiný kanál ale to bude asi věc nastavení.
-
hamham
- Nováček

AAF enigma 2 AAF WM 2010 - dual decode sa zasa nekona. Neviem ako moze oscam dekodova, neskusal som ho, ale cez mgcamd pri vybere dalsieho programu, vykazuje prijimac take hodnoty signalu, ze ani dekodovat nema co. Kvalita ziadna a BER vysoky. Pouzivam flash veriu.