SatElita 2000 HD a Penthouse HD

Nastavení a diskuze kolem tohoto modelu.
Odpovědět
gatecomputers
Nováček
Nováček

SatElita 2000 HD a Penthouse HD

Příspěvek od gatecomputers »

Zdravím, podařilo se někomu z Vás rozběhnout Penthouse HD po půlnoci na Satelitě, karta Skylink ICE ? Ja mám pořád kódováno, i když na kartě jsou placené všechny programy HD Plus a běží všechny kromě Penthouse HD. Někde jsem četl, že tento kanál má Child control a je třeba někde něco vypnout na kartě. Nevíte někdo, zdali se to dá vyřešit přímo na satelitě nebo se musí použít nějaký origo cryptoworks přijímač nebo CA modul?

xpetrx Czech Republic
Nováček
Nováček

Re: SatElita 2000 HD a Penthouse HD

Příspěvek od xpetrx »

V satelitě jsem na to nepřišel.Kartu jsem dal do arivy TT. Ve zprávě karet jsem nastavil 18 a uvidím.

davidas
Nováček
Nováček

Příspěvek od davidas »

pokud uz je zaregistrovana melo by to jet.....pokud ne v demu (20 dnu free pro registraci nejede ani hustler)....

AB DSR-322
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AB DSR-322 »

Mam ten samej problém Oscam z dm mi posílá v localu cartu ICE skylink mam ji registrovanou předplacený balíček multi HD a když dám kartu do čečky tak tma všechny ostatní kanály jdou zrovna tak jsem na tom s Cccamem vše mi jede jen ne Penthouse HD tak dam kartu do modulu Smart CW/Irdeto ten zelenej a najednou se mě zeptá na pin dám 0000 a už mi fičí ale bez modulu cw nula bodu.
Jo a používam fw 1.07B4.

Dreamsky NXP256HD
HD BOX FS-9105+
gatecomputers
Nováček
Nováček

Příspěvek od gatecomputers »

tak jeste zkus v tom CI modulu na karte vypnout tu detskou pojistku, melo by to byt neco jako MR disabled ve sprave karty. Pak zkus strcit kartu do satelity, jestli to pojede .... ja modul bohuzel nemam ....

xpetrx Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od xpetrx »

Tak mě už to jde.V satelitě jsem to opravdu nerozchodil.Mají sice v návodu popis jak to udělat a pod tím je pripsáno že se současným sw to nejde.........Nakonec jsem dal kartu do openboxu 810.Tam je Podmíněný přístup--čtečka--oprávnění{0000}--stupen oprávnění.Tam bylo nastaveno 1,nastavil jsem 15.Vypnul dal zpět do satelity a v půl jedné to šlo.Dokonce to odkodovalo to co jsem nahrál a psalo mito že k tomu nemám přístup.Kartu mám ve čtečce,sw je V1.02B8*.

AB DSR-322
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AB DSR-322 »

Jo dik pomohlo vypnout tu dětskou pojistku. :106:

Dreamsky NXP256HD
HD BOX FS-9105+
Odpovědět

Zpět na „Diskuze SatElita 2000HD“