problem pri sdileni pres internet

Nastavení a diskuze kolem tohoto modelu.
MrTwister
Nováček
Nováček

problem pri sdileni pres internet

Příspěvek od MrTwister »

Ahoj... Mam takovy problem.... Sdilim kartu z AZBoxu do satelity po lanu a vse jede ok...
Bohuzel jsem se znezil rozchodit sdileni po netu a stale se nejak nedari. I kdyz se satelita k AZBoxu pripoji a vse ok nacte tak po prechodu na nabidku kanalu pise kodovane...tak se vratim do nastaveni a misto TYP CA: Cryptworks je unkown...Ale na mistni siti to jede ok.
Kdyz se odhlasim a prihlasim znovu vse vypise v proraku ale po prechodu na programy a z5 zase unkown..
Nestalo se vam to? co s tim? :51:

dreamtv69
Nováček
Nováček

Re: problem pri sdileni pres internet

Příspěvek od dreamtv69 »

A mas spravne otevrene porty na routeru?
MrTwister píše:Ahoj... Mam takovy problem.... Sdilim kartu z AZBoxu do satelity po lanu a vse jede ok...
Bohuzel jsem se znezil rozchodit sdileni po netu a stale se nejak nedari. I kdyz se satelita k AZBoxu pripoji a vse ok nacte tak po prechodu na nabidku kanalu pise kodovane...tak se vratim do nastaveni a misto TYP CA: Cryptworks je unkown...Ale na mistni siti to jede ok.
Kdyz se odhlasim a prihlasim znovu vse vypise v proraku ale po prechodu na programy a z5 zase unkown..
Nestalo se vam to? co s tim? :51:

MrTwister
Nováček
Nováček

Příspěvek od MrTwister »

jojo... Jak pisu satelita se pripoji...a prihlasi ale az po tom co vlezu na kanal to nejede... a porty jsem otviral

erdedy
Nováček
Nováček

Příspěvek od erdedy »

Jaky mas FW (myslim SatElita) ?

dreamtv69
Nováček
Nováček

Příspěvek od dreamtv69 »

Zkusil bych jinyho klienta...dreambox nebo cokoliv...pak se asi dozvis, jestli je chyba v SatElite nebo v AZboxu...a obracene si to zkousel taky?....SatElita server, azbox klient.

rada Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od rada »

Na newcamd u satelity doporucuji FW 14b7, na CCCAM 25B9

MrTwister
Nováček
Nováček

Příspěvek od MrTwister »

@erdedy: FW je 1.05B0
@dreamtv69: opacne jsem to nezkousel
@rada: zkusim a napisu (pouzivam NEWCAM)

erdedy
Nováček
Nováček

Příspěvek od erdedy »

MrTwister:

1.05B0 (z 12.4.2010) - tak to by malo bezat bez problemov (teda pokial je vsetko spravne nastavene - ale asi je ked Ti to chodi po LAN)

skus este ten co pisal "rada"

asconn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asconn »

Dnes jsem se se stejným problémem také setkal a zatím se mi nepodařil vyřešit. Na SatElitě jsem zkoušel různé firmwary a vždy to skončilo u toho, že jsem na Azboxu v NewCS viděl klienta korektně připojeného, ale obraz SatElity stále zakódovaný. V Satelitě pingy OK, status Connected - vše OK, ale obraz nikde.... Ještě dodám, že to nebylo na local lan, ale přes net.

Technotrend S2-3600 HD USB + Asus K52JC, AZBOX Elite HD (E2-OpenRSI-OpenPLI 3.0), Illusion M3-Kyng, Dreambox DM800HD, SkyLink ICE, SG 2100 USALS, Samsung LE40A559 Full HD, Samsung LE37C550
asconn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asconn »

Vyřešeno - stačilo vytáhnout z klienta (Satelita) kartu ze čtečky a hned to začalo brát data ze serveru. Čtečka má prostě prioritu. Nevíte někdo jak toto obejít? Aby mohla být karta zasunuta...

Technotrend S2-3600 HD USB + Asus K52JC, AZBOX Elite HD (E2-OpenRSI-OpenPLI 3.0), Illusion M3-Kyng, Dreambox DM800HD, SkyLink ICE, SG 2100 USALS, Samsung LE40A559 Full HD, Samsung LE37C550
davidas
Nováček
Nováček

Příspěvek od davidas »

hoj,karta byla hadam od skyl*nk?taky mi to dela...mam par useru napojene a jede to,sem tam je vypadek,ale to bych spise svedl na konektivitu netu...
vim ze treba s cs link kartou toto nedela,ale obcas se to stane.......

vse mi bezi na newcamd

kazdopadne kdyby nekdo vedel jak to odladit,bylo by to fajn.....

asconn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asconn »

Právě že to je s kartou CS....

MrTwister
Nováček
Nováček

Příspěvek od MrTwister »

Tak vyreseno...Bylo a FW v satelite...jak novy 2.07B6 tak strasi 1.07B7 :106:
:115:

mhalac
Nováček
Nováček

Příspěvek od mhalac »

tak který tam mám nahrát aby to chodilo, když bude zasunuta a cccam, mám kartu skylink standart ? Díky

dodkomajka Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od dodkomajka »

citacia: jdou pře cccam fw 15.9.2010 jede bez chyb z FW v2 je dobrý z 9. 11. 2010 teda co se týče sdílení,jede to satbilně.

Na radu od MartinK. používam cez cccam z 9.11.2010 a potvrdujem že bez jedineho vypadku.

HD-BOX FS-9200 PVR,fw 1.11.57 , plugin Oscam 8972 , Mcas + Xcam , SatElita 2000HD ECO,
Odpovědět

Zpět na „Diskuze SatElita 2000HD“