pripojenie na viacej servrov naraz

Nastavení a diskuze kolem tohoto modelu.
Odpovědět
flubertn
Nováček
Nováček

pripojenie na viacej servrov naraz

Příspěvek od flubertn »

Dobrý deň,

Prosím dá sa niekde v sat elite nastavit pre konkretny program z ktoreho aktualneho pripojeneho servra ma zobrat kluce?
pripajam sa na vlastny server kde zdielam UPC toto spojenie je stabilne a nepada a chcel by som sa zaroven pripojit este na 2 server z internetu. spojenie mi drzi ale ked prepnem na dany program tak mi pise ze je kodovany. akonahle prvy server odpojim vse ide OK. Pripada mi to ze sa satelita snazi brat kluce z 1 pripojeneho servra. prosim teda o radu ako problem odstranit.

ďakujem

flubertn
Nováček
Nováček

Re: pripojenie na viacej servrov naraz

Příspěvek od flubertn »

:cry:

flubertn
Nováček
Nováček

Příspěvek od flubertn »

hmm tak sa odpovede asi nedočkám :sad:

Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Thomik1 »

Co já jsem zkoušel tak mi šel pouze taky jeden přístup :roll: Nevím jak je to s těma novýma fw V2 ,satelitu už nemám doma.

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
flubertn
Nováček
Nováček

Příspěvek od flubertn »

hmm, mrtve forum

davidas
Nováček
Nováček

Příspěvek od davidas »

..jestli ti to staci tak jak ti napisu nevim....

doma po lokale si cte satelita ze 3 serveru....2xcw,1xconax,jede vse,nastaveny 3 servery (NE jako jeden server s rozsahem portu!)

z venku,taktez po pripojeni do mych serveru,zkouseno 3xsever i 1xserver z rozsahem portu,vzdy jelo

drto
Nováček
Nováček

Příspěvek od drto »

flubertn píše:Dobrý deň,

Prosím dá sa niekde v sat elite nastavit pre konkretny program z ktoreho aktualneho pripojeneho servra ma zobrat kluce?
pripajam sa na vlastny server kde zdielam UPC toto spojenie je stabilne a nepada a chcel by som sa zaroven pripojit este na 2 server z internetu. spojenie mi drzi ale ked prepnem na dany program tak mi pise ze je kodovany. akonahle prvy server odpojim vse ide OK. Pripada mi to ze sa satelita snazi brat kluce z 1 pripojeneho servra. prosim teda o radu ako problem odstranit.

ďakujem

momentalne idem z netu na skylink a cslink z jednoho srveru a portu a z druheho serveru idem na sky de a vsetko slape ako ma :)
fw z 15.9.2010 cez cccam

Odpovědět

Zpět na „Diskuze SatElita 2000HD“