Clarke-Tech official Support Image V 1.1

Diskuze o přijímači Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00

Moderátoři: gorick, matchboxx, clasicrock

Odpovědět
danmark
Nováček
Nováček

Clarke-Tech official Support Image V 1.1

Příspěvek od danmark »

Nainstalil jsem si toto image z backupu od Vikina a opravdu po téměř všech stránkách perfektní ale proč nefunguje timeshift sakrpes?

Clarke.Tech ET9000 HD+Samsung LE46B651+1TB Samsung Spinpoint
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Clarke-Tech official Support Image V 1.1

Příspěvek od vikino »

Dik za upozornenie, v mojom backupe je nastaveny timeshift na media/usb. Pokial teda nemas vzadu flashku usb, tak Ti timeshift nejde. Chod do nastavenia - system - recording patch, a nastav timeshift location podla seba, trebars na media/hdd.

Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
danmark
Nováček
Nováček

Příspěvek od danmark »

Nj to jsem si nevšiml už je to good a musím ještě dodat že jsem z této mašiny čím dál víc unešenej co to všechno umí a jak to umí.Už jsem zkoušel super zátěž kdy nahrával 6 programů najednou streemoval do dvou notebooků 2 různé programy a přehrával mkv s dts zvukem a tvářil se úplně vpohodě.Neuvěřitelný.Jen by mě zajímalo jak dlouho vydrží bez poruch pracovat s tím jak se hřeje.Ikdyž je to jen subjektivní dojem když na něj člověk položí ruku zdá se hodně horkej ale plugin teploty hdd hlásí cca 35-43 stupňů což není nijak moc pokud se tomu údaji dá věřit.Ten větrák bez ztráty záruky asi nenamontujem že?Nebo je povoleno to rozšroubovat třeba kvůli výměně hdd?A má někdo zkušenost jestli při připojení na desku nebude dělat nějakou neplechu ve stabilitě přístroje?Jo a Vikino díky za všechny rady a za to žes tady tu debatu vůbec rozjel ptž jinak bych s azboxem ještě vydržel i s tím "nevývojem firmwaru" a o této mašince bych se ani možná nedozvěděl.

Clarke.Tech ET9000 HD+Samsung LE46B651+1TB Samsung Spinpoint
vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

No som rad, ze nie som sam, kto je s tymto prijimacom spokojny. A to ja teda som. Mal som Azeta, DM800, VU+Duo a teraz CT ET9000, ktory je zo vsetkych naj naj... :D
Co sa tyka toho chladenia, prijimac je stavany aby to zohrievanie vydrzal, ma pasivne chladenie. Mne osobne ale bolo odporucene od predajcu, ze pokial si tam vlozim HDD, tak fan by bolo ziaduce namontovat. Mam ho tam (pod HDD) a straty zaruky sa neobavam...
Spociatku som mal fan napajany z nabijacky pre HTC, teraz uz priamo z konektora vedla HDD. Napajanie konektora je riadene off/on pluginom Fan setup, ktory je aj sucastou mojho bacupu CT offico img 1.1. Bez toho pluginu na konektore nic nie je. Ked je zapnuty, tak zapnuty ostava aj v stanby rezime, vypne sa len v hlbokom spanku. Ja mam teplotu HDD podla pluginu 26-29C, ked toci HDD, tak okolo 35C, ale fan mam 12V a s malymi otackami koli nizkej hlucnosti. Pise sa o tom v inom vlakne pre et9k.

Cyber666
Nováček
Nováček

Příspěvek od Cyber666 »

Mate taky problem v tom puvodnim skinu s diakritikou převážně s písmenem š ??? V EPG jsou místo něj jen mezery... jinde to funguje.

vikino Ukraine
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od vikino »

Odpovědět

Zpět na „Clarke-Tech ET9000 HD , Xtrend ET9x00 Diskuze“