Prosím o radu s Multicas

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
Huskyjbc
Nováček
Nováček

Prosím o radu s Multicas

Příspěvek od Huskyjbc »

Ahoj, mám AZ Box HD Premium, posl. fw. poslední Multicas a v něm pro testovací účely nastavené sdílení, celkem 8 serverů. Občas to běhá v pohodě, ale někdy se to sekne.
Všiml jsem si, že při problémech je box připojený na jeden sever a port několikrát, myslím, že to spolu souvisí.
Můj dotaz, lze někde omezit počet přopojení na jeden sever a port nebo co stím mám udělat?
Přikládám obr. z routeru.
Děkuji za radu...
Nějak mi nejde přiložit obrázek...

AZ Box Premium, HDD Seagate 320GB, Open PLI 2.1, Skylink, motor SG 2100
brano2405
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Prosím o radu s Multicas

Příspěvek od brano2405 »

Huskyjbc píše:Ahoj, mám AZ Box HD Premium, posl. fw. poslední Multicas a v něm pro testovací účely nastavené sdílení, celkem 8 serverů. Občas to běhá v pohodě, ale někdy se to sekne.
Všiml jsem si, že při problémech je box připojený na jeden sever a port několikrát, myslím, že to spolu souvisí.
Můj dotaz, lze někde omezit počet přopojení na jeden sever a port nebo co stím mám udělat?
Přikládám obr. z routeru.
Děkuji za radu...
Nějak mi nejde přiložit obrázek...
Popiš viac,kolko kariet,kto je server a kto klient atd...

Azbox premium,RTi 1.7.0,USB OpenPli 2,1,CCcam 2.3.0,ariwa 200HD,ariwa 202E,HDBOX 9105plus Skylink ICE,SG2100 usals,LED Samsung ue40d6100
Huskyjbc
Nováček
Nováček

Příspěvek od Huskyjbc »

Server Ip adresa, port, login+pass, klient AZ Box - můj. Nějak nevím, co víc napsat...

brano2405
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od brano2405 »

Ja použivam newcs a mgcamd.Ten ide bez chybne. Mal som ten problem,Nemožeš mat viac kariet na jeden port. Neviem ako ti este možem pomoct,lebo si mi dal malo inf.

Azbox premium,RTi 1.7.0,USB OpenPli 2,1,CCcam 2.3.0,ariwa 200HD,ariwa 202E,HDBOX 9105plus Skylink ICE,SG2100 usals,LED Samsung ue40d6100
Huskyjbc
Nováček
Nováček

Příspěvek od Huskyjbc »

Mgcamd a newcs mi jeli bez problémů asi do půli dubna, pak najednou problémy...sekání programů z karty, i ze share.
V současnosti pouze Multicas 1,70, 8 serverů, stejná IP, každý jiný port. Na routeru vidím, že je připojený na IP a jeden port třeba 4x. Myslel sem, že to spolu souvisí, ale server, který je připojen na jeden port několikrát, jde a jiný ne. Napiš mi prosím SZ, jak ti to mám popsat. Dík

Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“