mkv z disku rychlo přetačení
Moderátor: By.Bob
- bambule
- Profík

- Dostal poděkování: 3 poděkování
mkv z disku rychlo přetačení
jak vam to funguje u filmu mkv nestažene boxem .
VU+UNO4K SE::OPENMULTIBOOT::IMAGE::OPEN BLACK HOLE FLASH,PURE2 6.5,PURE2 6.3,OPEN ATV 6.4 ATD:::XTREND ET4000 IMAGE OPEN atv 4.1,Coolstream neo -NG-Neutrino ,3d led philips 42pfl7696h/12, emme esse 80cm, motor amiko dm 3800
- Gringo
- Nováček

Re: mkv z disku rychlo přetačení
Nefunguje :-) Pakárna.. a navíc mi jede zvuk dřív než obraz. A jako bonus kino formát 2,35:1(každý druhý nový film) se prostě zobrazí 16:9 takže sou všichni nechutně hubený. Sem čím dál víc zklamanej z tohodle zařízení...
HD BOX 9105
-
skala
- Nováček

No na programy na sat je to super ale ty multimedialni funkce nic moc pretacet to nejde. pokud mam film tak z velke casti se mi zvuk posune v pred ci vzad nejde to ani zesinchronizovat nijak. Pak u par filmu v MKV se mi obraz nepatrne sekal ale zvuk sel v pohode a pak priblizne 1/3 filmu v mkv co mam nesla prehrat. seknul se pristroj a neslo s nim nic delat. Jinak video klipy v MKV ci jinych formatu v HD rozliseni a vice tak ty klipy sly vsechny v pohode.
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
tie mkv, co neslo plynulo video, si pozri aku fps maju . box vie korektne 25fps . ako boli kinofilmovy format, box si nevie upravit videovystup. Ale uzivatel moze pouzit tlacitko na zmenu rozlisenia,ze ? NTSC ma podporu kinofilmoveho formatu .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
- Gringo
- Nováček

To je dobrý vědět to s 25fps.. Ale co si chtěl říct tim, že si uživatel může změnit rozlišení?? Měl si na mysli "resolution" na dálkáči? A co s tim NTSC? Vyzkoušel sem jak změnu rozlišení tak nastavení NTSC. Výsledek ? Ooops.. NIČ. Zkus konkrétněji, jaké kroky si udělal, že si dosáhnul MKV ve tvaru a zvuku jak mám být? Budeme moc rádi. Hlavně prosim nepiš, že si mám změnit nastavení obrazu na TV...grantec píše:tie mkv, co neslo plynulo video, si pozri aku fps maju . box vie korektne 25fps . ako boli kinofilmovy format, box si nevie upravit videovystup. Ale uzivatel moze pouzit tlacitko na zmenu rozlisenia,ze ? NTSC ma podporu kinofilmoveho formatu .
HD BOX 9105
-
minimus
- Nováček

MKV je kontejner (podobně jako AVI) ve kterém může být uloženo video a audio komprimované různými kodeky (MPEG-X, DivX, XviD, Huffyuv ...).skala píše: pokud mam film tak z velke casti se mi zvuk posune v pred ci vzad nejde to ani zesinchronizovat nijak. Pak u par filmu v MKV se mi obraz nepatrne sekal ale zvuk sel v pohode a pak priblizne 1/3 filmu v mkv co mam nesla prehrat. seknul se pristroj a neslo s nim nic delat. Jinak video klipy v MKV ci jinych formatu v HD rozliseni a vice tak ty klipy sly vsechny v pohode.
HDBOX určitě nepodporuje přehrávání všech možných kodeků.
Musíš si tedy videa roztřídit podle způsobu komprimace. Na to můžeš použít spoustu nástrojů, které dokážou z hlavičky souboru vytáhnout potřebné info. Dobré zkušenosti mám s MediaInfo http://mediainfo.sourceforge.net/cs/Download
Taky je nutné vyeliminovat opravdu poškozená, nebo špatně vytvořená videa, která nejdou přehrát ani jinde.
Některá se dají opravit (posun zvuku, zahodit poškozené GOP ...) Přitom dávat přednost nástrojům které pracují bez rekomprimace, tedy bez ztráty kvality.