G-sharing

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
net2010
Nováček
Nováček

G-sharing

Příspěvek od net2010 »

vie my poveda niekdo ked to skonci ako my to pojde dalej a su aj nejake pluginy na to???diky

pablo64
Nováček
Nováček

Re: G-sharing

Příspěvek od pablo64 »

Mam taky dojem , ze po skonceni rocneho pozerania , bude to len formou platby :)
alebo zeby daco dovtedy vymysleli ???? :106:

VU+ ZERO
Dreamsky NXP256 HD,
bistro Czech Republic
Nováček
Nováček
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od bistro »

Cele g-share je pouze lakacka pro lidi,ktera stejne nema stabilitu.G-share se dalo pozivat v dobe kdy dreamsky dosel u nas na trh a servry nebyly tak preplnene.Osobne si myslim ze se neda na g-share spolehat ani v pripade ze ma clovek nejake predplatne.

Dreambox 800HD SE
VU+ SOLO2
VU ZERO 4K
OCTAGON SF4008 4k
OCTAGON SF8008 4K
jerry00
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry00 »

Stav do kdy ti to platí zjistíš u nastavení serverů u serveru 40 je datup od kdy do kdy.

Vitamin 5000, Dreamsky NXP256, VU+UNO
ShaMan
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od ShaMan »

1.Základem je pouze a jen karta pro příjem československých platforem .
2. Ze zahraničních je celkem pokoukání na HB 13 , je tam toho plno od péček přes sport atd a celkem stabilně....

Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
ragde
Nováček
Nováček

Příspěvek od ragde »

mám toho již dost. Při kvalitě i síle signálu 72 nelze spustit dnes žádný program na Astře 3D i na Thoru. Mám Fw 1,48 a ještě včera mě vše při stejnem nastavení s výpadky většina programu zde šla , dnes vše píše kodované. Lze nějak po půl roce tento stroj vrátit a koupit něco pořádneho ,spolehlivého. Do dneška nelze filmy s titulkama které by se nezpoždovaly proti filmu hrát o posunutí filmu ani nemluvím.Jak to jde Vám. Bydlím v Praze a intrnet běhá v normě.Dík za sdělení Vašich zkušeností. :88:

hitman222
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hitman222 »

ragde píše:mám toho již dost. Při kvalitě i síle signálu 72 nelze spustit dnes žádný program na Astře 3D i na Thoru. Mám Fw 1,48 a ještě včera mě vše při stejnem nastavení s výpadky většina programu zde šla , dnes vše píše kodované. Lze nějak po půl roce tento stroj vrátit a koupit něco pořádneho ,spolehlivého. Do dneška nelze filmy s titulkama které by se nezpoždovaly proti filmu hrát o posunutí filmu ani nemluvím.Jak to jde Vám. Bydlím v Praze a intrnet běhá v normě.Dík za sdělení Vašich zkušeností. :88:
Plne souhlasim :51: uz jsem prejinstaloval na 1.31

Dream800 HDse_OpenPli
Vu+Solo2_OpenPli
Cloud-ibox3_OpenPli
Dreambox 7020,Dreambox 500
Samsung UE46ES8000
A-DATA NH92 Slim HDD 2.5" 320GB - modrý (blue), 12mm, USB2.0, 5400ot, ANH92-320GU-RBL,
motor SG2100(SKY Link)
ShaMan
V.I.P.
V.I.P.
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od ShaMan »

ragde píše:mám toho již dost. Při kvalitě i síle signálu 72 nelze spustit dnes žádný program na Astře 3D i na Thoru. Mám Fw 1,48 a ještě včera mě vše při stejnem nastavení s výpadky většina programu zde šla , dnes vše píše kodované. Lze nějak po půl roce tento stroj vrátit a koupit něco pořádneho ,spolehlivého. Do dneška nelze filmy s titulkama které by se nezpoždovaly proti filmu hrát o posunutí filmu ani nemluvím.Jak to jde Vám. Bydlím v Praze a intrnet běhá v normě.Dík za sdělení Vašich zkušeností. :88:
Asi máš něco s kabelem , anténou nebo LNB , není důvod proč by jsi neměl mí obraz , máš to LNB in ?

Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
Radek Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Radek »

Občas mě taky zlobí některé transpondéry, které jedou přes G-Share. Někdy naběhnou hnedky po připojení do sítě, někdy to trvá třeba několik minut (to se mi stalo zatím jen 2x).
Teď mám konkrétně na mysli třeba TP 11200/27500 na Hotbirdu, kde mi to dělá DB HQ Movies + DB HQ Clips.
Pak na jiném (neznám TP z hlavy) třeba Hustler HD, Redlight 3D HD a Redlight Premium.
Prostě se zobrazí, že vůbec není signál, ukazatel kvality signálu je na nule.
Po několika minutách se najednou kvalita signálu zobrazí a program jede OK.Tedy všechny výše popsané.

Taky přemýšlím, proč mi někdy hlásí, že není žádný signál a za chvilku si to rozmyslí.

Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“