Program zakódován

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
kotel
Nováček
Nováček

Program zakódován

Příspěvek od kotel »

Ahoj lidi,
používám asi měsíc starý mcas a karty Skylink Iredeto (zkoušel jsem i s ICE a CSLink).Prakticky u všech karet při přepínání programů se objeví po nějakém čase provozu hláška program kódován.Tato hláška se objeví občas hned po zapnutí přijímače. Pomůže jen HD vypnout a znovu zapnout. Přijímač byl i v servise, vyměnili UNI čtečku,nahráli nový FW a mcas,nějaký čas běželo OK,ale nyní se hlášky objevují zase. Poradíte co s tím? Jsem laik,proto prosím včetně postupu. Díky.

mirco.s
Nováček
Nováček

Re: Program zakódován

Příspěvek od mirco.s »

Mám podobný problém. Chcem sa spýtať na stabilnú kombináciu FW 1.09.35 + Oscam. Skušal som Oscam 5375 (z Download sekcie) a 5963 (s webif) ktorý je ako klient servera na inom boxe (newCS 1.50) ale keď to nechám bežať celú noc, tak ráno píše ZAKODOVANO a nepomôže už nič, len tvrdý reštart boxu. Ja viem, že verzii OSCAM je veľa, ale skúšať každú viack ako 10 hod. či to zamrzne je nemožné. Ďalšia otázka. Funguje už v novom FW (2.xx.xx) synchrónne audio-video na YouTube??? Podarilo sa niekomu na FW 1.09.35 alebo novšom rozbehať plugin WebInterface??? (obdoba Enigmy DM500) - nemyslím webif u OSCAM !!!
Miro

style78
Nováček
Nováček

Příspěvek od style78 »

kotel píše:Ahoj lidi,
používám asi měsíc starý mcas a karty Skylink Iredeto (zkoušel jsem i s ICE a CSLink).Prakticky u všech karet při přepínání programů se objeví po nějakém čase provozu hláška program kódován.Tato hláška se objeví občas hned po zapnutí přijímače. Pomůže jen HD vypnout a znovu zapnout. Přijímač byl i v servise, vyměnili UNI čtečku,nahráli nový FW a mcas,nějaký čas běželo OK,ale nyní se hlášky objevují zase. Poradíte co s tím? Jsem laik,proto prosím včetně postupu. Díky.
Mal som podobny problem, po urcitej dobe alebo rychlom prepinani som dostal hlasku Program zakodovan a pomohol len tvrdy restart :lol:
Odkedy som nahodil FW 2.09.49 a k nemu MCAS z 9.9.2011 + vycisteny keydata.tmp od T&T a Skylink kodov (v sekcii CW), tak stb bezi na 1000% uz vyse mesiaca, bez prestavky, bez jedineho seknutia (ani pri zbesilom prepinani, nahravani viacerych programov, atd.)

Skusil som aj najnovsiu verziu MCAS zo 7.10.2011 a ta sa sekla do cca 5-6hod.

Tak vyskusaj. :97:

omega
Nováček
Nováček

Příspěvek od omega »

Mám stejný problém s tuhnutím . FW nahraný mám - to umím , ale Mcas vyměnit a upravit NEE. Může prosím někdo pomoci s instalací a úpravou ? Velice děkuji JS

Mousak
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mousak »

Ahoj, mám verzi FW 2.09.49 a Mcas z 9.9.2011, kartu CSlink Cryptoworks, komplet přeinstalovaný přijímač(včetně výmaz Varu), ale stejně občas naskočí Program zakódován, ale je pravda, že se to pak během chvilky rozběhne, stává se to většinou na programu ČT1(tuhle my vyloženě při běhu ČT2 obraz zamrzl, napsalo to zakódováno a pak se to zase rozběhlo, bohužel se to pak pravidelně opakovalo). Před tím jsem tam musel dát modul Cryptoworksu, ale od přeinstalování to běží v uni čtečce až na občasné "zaškobrtnutí". Občas na chvilku přijímač zatuhne když dám přepnout program tak chvíli nereaguje, ale za chvíli(5-10sekund) to provede přepnutí. Tak netuším zda je problém v softu nebo v příjimači nebo v uživateli. Příjímač mám něco přes měsíc, ale tohle mě, můžu říct malinko zklamalo.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9105 PVR“