Problém se sdílením adresáře

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
pkorec
Nováček
Nováček

Problém se sdílením adresáře

Příspěvek od pkorec »

Mám problém se sdílením adresáře na PC s AZBOXEM...forum jsem si přečetl ale někde mi asi něco uniká.
Doma mám dvě PC - na sdílený adresář jednoho se z AZBOXU v pohodě dostanu...zatímco když se proklikám na druhý tak se do sdíleného adresáře dostanu taky, ale až po vyplnění dialogového okna, kde zadám login nějakého lokálního uživatele. Nevím co mám nastaveno jinak než v prvním případě, kde tento login pokaždé zadávat nemusím. Napadá mě jenom rozdíl že zatímco první PC je ve skupině Doma, tak při nastavování druhého mi píše, že je PC členem domény a skupinu Doma na něm nevytvořím. Pokud je to ten problém, tak nevím jak ho vyřešit

pkorec
Nováček
Nováček

Re: Problém se sdílením adresáře

Příspěvek od pkorec »

...ještě si dovolím svůj dotaz upřesnit -
- problém je asi hlavně v tom, že PC je v doméně
- pracovní skupinu teda nenastavuji, ale to asi není podmínka, protože PC s WIN XP které nemám ve stejné pracovní skupině jak azbox se připojí bez problémů
- systém mám WINDOWS 7...někde jsem krom jiného v diskusi našel že musím vypnout vyžadování hesla při sdílení...ale bohužel - když je PC v doméně tak tato volba není přístupná
...takže vlastně dotaz zní - podařilo se někomu nastavit PC tak, aby sdílení proběhlo bez přihlašování s dálkového ovladače - s tím, že má WINDOWS 7 a zároven je PC v doméně?

merida7
Nováček
Nováček
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od merida7 »

Domenove bezpecnostne pravidla su nadradene. Tam by muselo byt vypnute zdielanie bez vyzadovania hesla

AZBOX HD Premium, Skylink, HH90
pkorec
Nováček
Nováček

Příspěvek od pkorec »

...a to se ve win7 vypne kde

Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“