CAM modul

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
janik
Nováček
Nováček

CAM modul

Příspěvek od janik »

Pouzivam CAM Smith Irdeto s ICE kartou Skylink. V prijimaci mam nahrany fw.2.09.87, nemam nainstalovane ziadne pluginy. Po zapnuti prijimaca mi stale pise, ze program je zakodovany. Az po prepnuti z jedneho programu na druhy dojde k "zosynchronizovaniu" karty a program mozem sledovat. Potom uz vsetko funguje tak ako ma. Je to v poriadku, ze to takto funguje ?

folcrun
Nováček
Nováček

Re: CAM modul

Příspěvek od folcrun »

janik píše:Pouzivam CAM Smith I-deto s ICE kartou Skylink. V prijimaci mam nahrany fw.2.09.87, nemam nainstalovane ziadne pluginy. Po zapnuti prijimaca mi stale pise, ze program je zakodovany. Az po prepnuti z jedneho programu na druhy dojde k "zosynchronizovaniu" karty a program mozem sledovat. Potom uz vsetko funguje tak ako ma. Je to v poriadku, ze to takto funguje ?
Neviem ci to je v poriadku ale takto sa to chova aj mne. Tade pokial vypnem a zapnem prijimac zadnym tlacitkom. Ked ho vypnem do pohotovostneho mode cez ovladac a znova zapnem tak dekoduje okamzite.

Coolstream Zee
sppopzl
Nováček
Nováček

Příspěvek od sppopzl »

Já mám podobnou skušenost. Mám CAM Neotion, (Skylink ready :)) ) a v něm kartu ICE výněna. Sice hraje, ale mrzne a mrzne. Při procházení programů i po zapnutí ze sleep modu. Po zapnutí zadní kolíbkou se rozběhne, ale za nějakou dobu (v řádu minut) je to opět stejné. V interní čtečce mám kartu TNK, Mcas z 9.9. a jede jak malované. Když dám Skylink do interní čtečky, všechny problémy se ztratí a šlape perfektně. Vrátím ho do toho CAMu a je to opět v pr.... A zkoušel jsem všechny FW, zkoušel jsem kombinovat různé Mcasy, zkoušel jsem Oscam, a asi můžu skusit už jenom 9105 nabídnout někomu k prodeji. Jsem z toho zoufalý. Na začátku používání jsem byl totiž jedním z těch, co měli štěstí na nefunkční interní čtečku a pak ten nešťastný modul. Doma už neslyším nic jiného než kritiku nebo nadávky (podle toho jestli potkám ženu nebo děti). Jestli máte někdo radu nebo řešení, budu vděčný. Zatím dík
P.S. Kolega mi radil ať se rozvedu, ale to zatím nechci.

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Ten neotion modul nemusi byt plne kompatibilny s kazdym prijimacom (a mozno len staci nastavit single/dualdescramble) , ale ked ti ide v Mcas ako tvrdis "perfektne", preco pchas tu kartu zpat do modulu ? Koli tebe nemozu normalne kukat telku doma :) si zaskodnik !

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
sppopzl
Nováček
Nováček

Příspěvek od sppopzl »

grantec píše:Ten neotion modul nemusi byt plne kompatibilny s kazdym prijimacom (a mozno len staci nastavit single/dualdescramble) , ale ked ti ide v Mcas ako tvrdis "perfektne", preco pchas tu kartu zpat do modulu ? Koli tebe nemozu normalne kukat telku doma :) si zaskodnik !
Nevím odkud se znáš s mojí dobrou ženou, ale ta mi doma tvrdí to samé :D . Zpět do modulu ji (myslím kartu, ne Karlu) strkám proto, protože v interní čtečce mám Conax kartu polského providera TNK. A ta mi nepůjde v Neotion modulu vůbec. Ale pokud bys měl nějaké řešení, sem s ním. Budu ti vděčný. A komukoliv jinému samozřejmě taky. Zatím dík

karel631
Nováček
Nováček

Příspěvek od karel631 »

Mám dva CAM moduly SMITH cryptoworks (jeden červený, druhý zelený). UPC, Skylink ice karty i CSLINK jedou bez problému. Zjistil jsem, ale, že dochází k zamrznutí jen s některými verzemi OSCAMU. Pokud nepoužívám OSCAM, přístroj funguje bez nejmenšího zaváhání. Je nainstalovaný FW poslední verze, ale s předchozí to bylo také O.K.. Jo, abych odpověděl janikovi, myslím, že to normální není, protože mě to nedělá.

skala
Nováček
Nováček

Příspěvek od skala »

Zdravim ja mam treba v CI slote dany mascom easy.TV trochu strasiho data a nejnovejsi FW v nem a karty cslink i skylink. Pri zapnuti ze standby mi programy najizdi okamzite, ale pri vypnuti zadnim vypinacem nabihaji programy vzdyck max za 5s.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9105 PVR“