Zdravím všechny. Omlouvám se za možná zbytečné vlákno, ale jsem v koncích. Před asi třemi týdny mi nejspíš po bouřce odešly dva Showboxy. Koupil jsem dva HD Boxy FS-7119HD. Ty zapojil a nainstaloval Fw-v2.10.67 a plugin MCAS_EMU_MCLIENT_01052012 - doporucena verzia. Propojil jsem strojky s routrem a odzkousel zda funguje net. Vše ok. Spustil jsem Mcas v Boxu s kartou Skylink ak mé radosti jede obraz i zvuk.Paráda. Spustil jsem v druhém Boxu Mclient a nastavil podle parametrů, které jsem zadal do Mcas v prvním. Mclient se nespojí hlásí ať změním připojení, nebo adresu servru. To je nad mé síly. Doinstaloval jsem Sambu a spustil. Přístroje jsou vidět v PC-Místa v síti. Doufal jsem, že tím něco vyřeším. Ne. Tak jsem zprovoznil Telnet. Stáhnul klienta pro Telnet. Ten jsem spustil. Do Boxu jsem se nedostal. Chce to po mě Fortis login a heslo. To jsem zatím nikde nenašel. Tak jsem se nikam dál nepohnul.
Od pročítání fóra mě už bolí oči a informace se mi pletou dohromady. Někde dělám chybu a nevím kde. To mě štve. Linuxové přístroje jsou pro mě španělská vesnice, takže v tom hodně tápu.
Najde se nějaká dobrá duše, která pomůže?
Dík