Možná máš smůlu a koupil jsi jen vadný kus. Zkus reklamaci. Já 7110 neznám, ale s 9105 jen spokojenost.rost píše:...stejně zamrzá.
Já jsem zatím ani neměnil firmware (mám 7110, kartu TT), nechal jsem tam ten z obchodu 2.09-36 (dle Granteca je nejstabilnější).
Pouze jsem nahrál Mcas, nejdříve nejnovější z listopadu.
Byl tam konflikt s emu, stačilo přepnout na kódovaný prog (např ORF) a pak zpět na skylink a tma.
Smazal jsem klíče CW, pak jsem i vypl emu, trochu to pomohlo, ale stejně to semtam tuhlo nejčastěj na ČT1.
Na té ČT se to chová fakt divně, v settingu mám ČT1, ČT1 JM a ČT1 SM a vždy jedna z nich tuhne každý den jiná, ale v tomto případě není nutný restart. Ten bývá nutný, pokud je emu ON a přepíná se.
Následně jsem zkusil o měsíc starší Mcas, ale lepší to bylo jen pár dnů.
Ještě to nevzdávám, přijímač mám jen 2 týdny, asi zkusím výše uvedený postup, a ještě mě napadlo, že bych si celý setting naladil sám.
Mám tam totiž nějaký stažený z netu.
Uvítám i další tipy, myslíte, že bych si pomohl jiným pluginem na správu čtečky?
Nepotřebuji sdílení, stačí mi spolehlivé dekódování z karty a když to půjde tak i emu.
Měnit firmware zatím nebudu, podobné problémy mají i ti, co přešli na 2.09.87.
Pokud se nenajde řešení, rád se přijímače zbavím.
Myslíte, že bych uspěl s reklamací?
V popisu přístrje se píše toto:
"přijímač vybaven jednou čtečkou karet Conax, která lze softwarově upravit za pomocí pluginů mcas, oscam apod. pro čtení karet Cryptoworks i I-deto."
Ale to čtení cryptoworks karty moc spolehlivě nechodí, jestli je to pluginem Mcas nevím, ale jsem z přístroje zklamaný, dnes už bych si ho nekoupil.
Co se týče stability můžu ti doporučit tento MCAS_EMU_MCLIENT__22112011 ani jeden pád a tento OSCAM -http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 296&t=9145 také 100% stabilní. Pokud ti to bude padat tak ??????