Gigablue HD QUAD PLUS
Moderátor: efendy55
-
makatch
- Nováček

Re: Gigablue HD QUAD PLUS
Recenzia na parabola.cz
http://www.parabola.cz/clanky/5560/giga ... displejem/
http://www.parabola.cz/clanky/5560/giga ... displejem/
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 5.1
HD-BOX FS-9105+ E2 OpenATV5.1
PANASONIC TX-42AS600E
HD-BOX FS-9105+ E2 OpenATV5.1
PANASONIC TX-42AS600E
-
Repre
- Nováček

hranicecz- V tom LCD skinu si musíš upravit soubor skin_display.xml. Když se do toho souboru podíváš, tak si najdi
<!-- movieplayer--> a tam si změň co potřebuješ. Je to napsané pro malinký displej, proto je to takové mrňavé. O několik příspěvků dřív jsem dával několik fotek displeje.
<!-- movieplayer--> a tam si změň co potřebuješ. Je to napsané pro malinký displej, proto je to takové mrňavé. O několik příspěvků dřív jsem dával několik fotek displeje.
GigaBlue Quad Plus, OPENATV 6.1
VU+ UNO 4K se, OPENPLI 6.1
-
hranicecz
- Nováček

-
hranicecz
- Nováček

Repre - Prosimte to jse musi upravit v PC, a nebo to jde i primo v boxu. Pocitat bohuzel nemam. Primo v boxu jsem jsi najel na TSPanel - Files explorer - share - enigma2 - display - Skin_display .xml a potom <!--movieplayer--> Tak jestli by to neslo i tam. Pokud ano, tak co presne. Nemam odvahu neco zkusit. Kdybys nahodou vedel, moc diky.
-
Repre
- Nováček

V setelitu by to šlo asi také, ale je to moc nepřehledné a nešikovné. Stačí nějaký xml editor. Já používám DCC. Pokud se chceš hrabat v linuxových strojích tak bez PC to asi moc nepůjde. Stáhni si plugin Lcd4linux. Tam si nastavíš jaký typ displeje používáš a spoustu dalšího. I ten movieplayer.
-
hranicecz
- Nováček

Repre - Jeste jednou dik, zkusim jsi s tim pohrat. Ale bez toho PC, to dopadne asi spatne. Hold to zustane jak to je, nic hrozneho. Cau.
-
Repre
- Nováček

Vážně zkus ten Lcd4linux. V první části pluginu si nastavíš typ displeje. Je tam volba, Lcd 320x240, Samsung rámečky i přední displej co používá náš box atd. Jde tam nastavit kolik displejů chceš používat. Lcd 1,2,3...Na každém displeji si nastavíš co má zobrazovat: název kanálu, počasí, velké picony atd atd a na dálkovém ovladači přepínáš, který displej chceš zobrazit. Jde to také udělat, že se ti překlápí automaticky. Při přehrávání filmu jde nastavit název, čas a spoustu dalšího. Ve standby se ti můžou zobrazovat hodiny. Je toho fakt hodně a nepotřebuješ k tomu počítač. Všechno co vytváříš se dělá v menu Lcd4linux pluginu hned vidíš na obrazovce a na displeji výsledek.
-
hranicecz
- Nováček

Repre - Tak jeste jednou diky, za ochotu. Uz jsem jsi s tim LCD4 trochu hral, ale zmena ktera jse mi objevila na obrazovce TV, jse mi uz neprojevila na LCD. Ani po restartu. Casem na to dojdu. Zatim cau.
-
nicon
- Nováček

Ted jsem se docetl v recenzi na parabole,ze neumi vevo videa, pouzili myslim openatv firmware,zkousel to nekdo?A jeste mam dotaz zda se da vypnout ta modra led dioda
-
hranicecz
- Nováček

nicon - nevim jaky mas image, ale v openAtv 4.2 je to v nastaveni - system - Led.
-
nicon
- Nováček

Díky už jsem to našel, jinak chci se zeptat na ovladač, uprostřed jak je tlačítk ok, tak je takové volnější oproti ostatním tlačítkům jakoby vyčachtanější,asi blbost,jen se ptam. Dá se koupit jiné které při stlačení nepuká? např tohle puká při stlačení? http://www.tvsatnitra.sk/obchod/action/ ... e-hd.xhtml
-
Bond
- Mírně pokročilý

- Dal poděkování: 4 poděkování
Ma niekdo skusenosti s pluginom VPS? Funguje to vlastne, respektive vysielaju signal VPS niektore TV stanice?
GigaBlue UHD Quad 4K OpenATV 7.4 + Dual tuner DVB-T2/C2 + 2GB HDD
Gigablue UHD UE 4K OpenATV 7.4 + 1TB HDD
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 6.4 + Tuner DVB-T2/C2 + 1TB HDD
AZBOX Premium HD OpenATV 6.3 + Tuner DVB-T + 500GB HDD
Gigablue UHD UE 4K OpenATV 7.4 + 1TB HDD
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 6.4 + Tuner DVB-T2/C2 + 1TB HDD
AZBOX Premium HD OpenATV 6.3 + Tuner DVB-T + 500GB HDD
-
hranicecz
- Nováček

Zdravim, je tady nejak dlouho klid, tak jse na neco zeptam. Da jse nejak vypnout logo (GIGABLUE), pri startu z hlubokeho spanku. A kdyz zapnu hbbtv na CT, a zmacknu Teletext, tak jse mi na hore nevejdou hodiny do obrazovky. Ani dole nesedi text (iVysilani), neni za modrou ikonkou, ale pod cervenou. Tak jestli to tak je od nich, a nebo mam neco ja spatne nastavene. Za radu moc diky. (OpenAtv 4.2)
-
efendy55
- Moderátor

- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 68 poděkování
bootlogo si môžeš zmeniť , nájdeš to v usr/share a nezabudni reštart E2 , ale pre istotu si zálohuj to org.
Všetko4K,Linux E2
-
hranicecz
- Nováček