HD-Box se nespustí - Er.72

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
Stassen
Nováček
Nováček

HD-Box se nespustí - Er.72

Příspěvek od Stassen »

Pokoušel jsem se obvyklým způsobem aktualizovat FW na verzi 2.10.28. Vložil jsem USB s FW, nechal nainstalovat, jenže po restartu se HD-Box odmítá spustit. Jen na displeji svítí Er.72 a vůbec nic se neděje. Poraďte prosím, co se s tím dá dělat, jak tam vrátit tovární nastavení nebo tak něco, aby se to spustilo. Díky.

Stassen
Nováček
Nováček

Re: HD-Box se nespustí - Er.72

Příspěvek od Stassen »

Nakonec jsem našel postup tady, třeba se to ještě někomu bude hodit: viewtopic.php?f=166&t=6834

Postup jsem provedl, ale chci se zeptat odborníků, jak dlouho trvá první spouštění po provedení postupu. Mně už tam svítí LOAD dobrých 10 minut a nic... je to ještě v rámci toho "bude to chvilu trvat - musi znovu vytvorit adresar /var/ a jeho defaultny obsah"? :90:

Stassen
Nováček
Nováček

Příspěvek od Stassen »

Po půl hodině mi vytekly nervy. Zkusil jsem HD-Box vypnout a zapnout a znovu následoval Er.72. Takže jsem znovu provedl uvedený postup s kabelem RS232 a znovu tam jen svítí Load :118:

Stassen
Nováček
Nováček

Příspěvek od Stassen »

Při pokusu o nahrání FW pomocí programu Porter (viewtopic.php?f=172&t=3601) mi to po tomhle:
"Kliknite na download a zapnite prijímač zadným kolískovým vypínačom."

V Porteru nahlásí External error ocurred! a je konec, FW se zjevně nenahraje.

Už jsem opravdu zoufalý.

Stassen
Nováček
Nováček

Příspěvek od Stassen »

Nakonec jsem řešení přece jen tady na fóru našel, díky dempsey: http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 166&t=9826

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9105 PVR“