Format USD HDD
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
ltrejbal
- Mírně pokročilý

Format USD HDD
Zdravim forum,
Dnes mi dovezou Elite, tak se pripravuju na nocni hratky, ale potrebuji vedet, jaky format HDD dokaze Elite zvladat. Muzete nekdo poradit. Muj HDD nejak nedokaze EXT3 a musim udelat NTFS. Je to problem?
Dik
Dnes mi dovezou Elite, tak se pripravuju na nocni hratky, ale potrebuji vedet, jaky format HDD dokaze Elite zvladat. Muzete nekdo poradit. Muj HDD nejak nedokaze EXT3 a musim udelat NTFS. Je to problem?
Dik
-
danmark
- Nováček

Re: Format USD HDD
Caw no problém to je ptž musíš mít naformátováno na ext 2 nebo ext 3. Stáhni si třeba Acronis Disk Director Suite a tím naformátuješ cokoli na cokoli :) .A kdyby ne tak AZbox umí hdd naformátovat sám.
Clarke.Tech ET9000 HD+Samsung LE46B651+1TB Samsung Spinpoint
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Spravne- na formatovanie nepouzivat windows spravcu disku, ale externe aplikacie. Mne celkom prvotne formatovanie zvladol DM800 , potom volnu cast IPbox 910 - takze AZbox stacilo len pripojit. Spolahlivo podporovane pre rezim read/write su ext2 a ext3 . FAT je akoze tiez podporovany - ale to nemam dovod skusat. Pre rezim write nieje podporovany NTFS .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
ltrejbal
- Mírně pokročilý

Muzete nekdo poradit spolehlivy odzkouseny driver pro pripojeni EXT3 do Windows (XP)?grantec píše:Spravne- na formatovanie nepouzivat windows spravcu disku, ale externe aplikacie. Mne celkom prvotne formatovanie zvladol DM800 , potom volnu cast IPbox 910 - takze AZbox stacilo len pripojit. Spolahlivo podporovane pre rezim read/write su ext2 a ext3 . FAT je akoze tiez podporovany - ale to nemam dovod skusat. Pre rezim write nieje podporovany NTFS .
AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
- grantec
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
-
robinek
- Mírně pokročilý

To je ale jen READER.grantec píše:http://www.diskinternals.com/linux-reader/
Snad jediný driver co zvládne EXT2/EXT3 čtení i zápis ve Windows je http://www.fs-driver.org/index.html
Mám odzkoušeno na Windows XP.
Pokud jsem ale nechal HDD zformátovat v AZBOXu tak ho Win ani s tímhle driverem nenajdou. Pokud ho ale zformátujete na EXT3 např. přes Acronis Disk Director Suite tak běhá v pohodě
TV Samsung PS50A557 127cm • AzBox HD Elite • E2 RC12 • UPC 0,8°W • WD MyBook World Edition 1TB Eth • WD MyBook Essential 1TB USB2.0
- grantec
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
myslim ze mu bude stacit okopirovat data , zapisovat asi nebude potrebovat. Inak - cez ftp sa v pohode da robit vsetko aj bez barliciek.
-
robinek
- Mírně pokročilý

No kopírovat přes FTP takové 10GB 1080p mkv ... no upřímnou soustrast :razz:grantec píše:myslim ze mu bude stacit okopirovat data , zapisovat asi nebude potrebovat. Inak - cez ftp sa v pohode da robit vsetko aj bez barliciek.
TV Samsung PS50A557 127cm • AzBox HD Elite • E2 RC12 • UPC 0,8°W • WD MyBook World Edition 1TB Eth • WD MyBook Essential 1TB USB2.0
- grantec
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
ako by si to riesil, keby si mal HDD v boxe a na boxe zarucnu pecat ?
-
ltrejbal
- Mírně pokročilý

Potrebuju zapsat "jen" 500GBrobinek píše:No kopírovat přes FTP takové 10GB 1080p mkv ... no upřímnou soustrast :razz:grantec píše:myslim ze mu bude stacit okopirovat data , zapisovat asi nebude potrebovat. Inak - cez ftp sa v pohode da robit vsetko aj bez barliciek.
AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
-
robinek
- Mírně pokročilý

Tak jestli všem běží FTP jako mě, tedy cca 2000 kB/s tak máš přes FTP na 3 dny o zábavu postaránoltrejbal píše:Potrebuju zapsat "jen" 500GBrobinek píše:No kopírovat přes FTP takové 10GB 1080p mkv ... no upřímnou soustrast :razz:grantec píše:myslim ze mu bude stacit okopirovat data , zapisovat asi nebude potrebovat. Inak - cez ftp sa v pohode da robit vsetko aj bez barliciek.
-
ltrejbal
- Mírně pokročilý

No mas pravdu :-). Ale ten Acronis jsem jeste nezkousel, ale tohle funguje docela bezvadne, tak si to vyzkousejte http://ext2fsd.sourceforge.net/projects ... tm#ext2fsdrobinek píše:To je ale jen READER.grantec píše:http://www.diskinternals.com/linux-reader/
Snad jediný driver co zvládne EXT2/EXT3 čtení i zápis ve Windows je http://www.fs-driver.org/index.html
Mám odzkoušeno na Windows XP.
Pokud jsem ale nechal HDD zformátovat v AZBOXu tak ho Win ani s tímhle driverem nenajdou. Pokud ho ale zformátujete na EXT3 např. přes Acronis Disk Director Suite tak běhá v pohodě
Jo a najde ho i zformatovanej na Azboxu!
-
robinek
- Mírně pokročilý

Na kdyby se nehrajegrantec píše:ako by si to riesil, keby si mal HDD v boxe a na boxe zarucnu pecat ?
Pochybuju že na tom bude mít někdo záruční pečeť a že to koupí rovnou s diskem když máš požehnání přímo od výrobce dát si do toho disk jaký chceš.
Třeba Popcorn to měl řešený trochu líp ... ten se dal připojit celý přes USB k PC a bylo vystaráno.
-
georgesoft
- Nováček

Poradi mi nekdo, jak si ve WIN Vista Ultimate 32bit zalozit sitovou jednotku (HDD z AZBOXE PREMIUM)?grantec píše: No mas pravdu :-). Ale ten Acronis jsem jeste nezkousel, ale tohle funguje docela bezvadne, tak si to vyzkousejte http://ext2fsd.sourceforge.net/projects ... tm#ext2fsd
Jo a najde ho i zformatovanej na Azboxu!
AZBOX HD PREMIUM (500GB WD HDD 2,5"), IPBOX 250S, IPBOX 400S - 2xLNB (19,2° a 23,5°)
- grantec
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele: