Nahrávání OK, ale přehrávat to nejde
-
jiri11
- Nováček

Nahrávání OK, ale přehrávat to nejde
Ahoj, já to zkusil, jak jsi psal a nic. Nahrávání OK, ale přehrávat mi to nejde, musím to zpracovat v PC. Nemohl bys sem hodit návod pro "blbý"??? Když dám Mediaplayer, tak mi to přehrát nechce, ani nenajde to, co jsem nahrával (nevidím to na flešce).
Mám Satelutu teprve 2 dni a jsem jinak nadšený.
Díky
jiri11
Mám Satelutu teprve 2 dni a jsem jinak nadšený.
Díky
jiri11
Satelita 2000HD, AZBOX S710USB, DreamBox 7000S
-
pictures
- Nováček

Re: Sat-Elita 2000HD - zkušenosti
DVR file converter = Digital Media Converter, nebo podobný program
přiložený jsem ještě nezkoušel
přiložený jsem ještě nezkoušel
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Ladys1
- Nováček

A co takhle si na stránce Playeru posunout "nulou" ten puntik nahoře na ten obrázek s přehravačem rec souborů. A v sekci nástrojů jsem přidal konverter z toho netradičního kontejneru na klasický tranport stream, tak si ho sosněte.
- Ladys1
- Nováček

Nevíte někdo jak odstranit skoro z prostředka obrazovky ten idiotský nápis "REC" při nahrávání????
- Ladys1
- Nováček

Nezkusil někdo ten naprosto nevhodně umístěný USB konektor pod krytkou šachet přehodit na zadní panel? Drží to tam jenom na dvouch šroubkách a dvouch distančkách. Kablík do základnové desky je dost dlouhej, tak by to šlo přišroubovat na zadní stěnu. Jsou tam rozměrove vhodná dvě místa, ale kdo vyhryže tu obdélníkovou díru, (asi by se musel demontovat celý zadní panel)? A co na to soudruzi ze Sapra s případnou budoucí reklamací například kleklého zdroje, či podobné závady, která s dírou v zadním panelu vůbec nesouvisí? Přijímač skutečně nevypadá vábně když umístěn ve stěně z otevřených dvířek "čouhá usb kabel k HDD schovanému za přístrojem.
-
79090
- Nováček

Jak je to při zdílení ze dvou serverů? Dokáže to? Potřebuji ji připojit ke dvěma Dreamboxům. Je to stejné jako s Arivou? Tzn. že nejde? 
-
Satik
- Nováček

-
jiri11
- Nováček

Mediaplayer - jasně - díky - už jsem na to taky přišel (jsem lama), nečtu návody a z toho to je.Ladys1 píše:A co takhle si na stránce Playeru posunout "nulou" ten puntik nahoře na ten obrázek s přehravačem rec souborů. A v sekci nástrojů jsem přidal konverter z toho netradičního kontejneru na klasický tranport stream, tak si ho sosněte.
Díky za konvertor, funguje super.
Ale jiný problém:
Jak vysříhat a pak překonvertovat z HD vysílání - konkrétně Nov. HD ten TS pak na nějaké schopné AVI, aby to vzal DVD přehrávač.
Vyzkoušel jsem už víc programů ale nic pořádně nefungovalo.
- Ladys1
- Nováček

Na konvertování a střih videa je fůra programů na netu,i když střih videa z principu kódování H264 je obecně náročnější, zeptej se pana Googla. Já například používám free MediaCoder, ale ten neumí střih, a to výhradně když si chci převést něco do MKV, například "nafouklé" BR disky zmenšit na rozumnou velikost. Jinak pálit filmy (i k archivaci) a předtím je pracně konvertorovat a hlavně tím i znehodnotit kvalitu videa, je dneska už naprostý nesmysl a ztráta času. Kup si nějaký levný multimediální přehravač, třeba WD TV live HD s Lanovým rozhraním a USB HDD (či flash disk, nebo síťový disk) dle potřeb a ten ti schroupne úplně všechno. Bez práce, ve stejné kvalitě jako originál, s přehlednou archivací nahrávek a rychlým přístupem k nim, atd. Ale to už není obsahem tohoto fóra.
-
jiri11
- Nováček

Díky za "radu", přesně něco takového jsem čekal :-)
Vygooglil jsem si programů spoustu, tak chyrtej jsem taky. Ale ani jeden program, který jsem vyzkoušel, stříhat tenhle dvr formát neumí.
Jediný, co jsem našel a umí to, je DVR Studio od Haenleina, ale tenhle program zase vyžaduje prakticky trvalé připojení na net :-( a to je u mě zase jiný problém.
Nic jiného nefungovalo.
Proto jsem se tady ptal na radu - na program co to umí - ne na koupi disku, o ztrátě kvality, jiném přehrávači a podobně.
To všechno vím taky, ale prostě to chci do AVI - tak jak jsem psal !!!!!!!!
Proč nikdo neumí odpovědět na jednoduchý dotaz a dává jenom "chytré" rady.
Ach jo.
Vygooglil jsem si programů spoustu, tak chyrtej jsem taky. Ale ani jeden program, který jsem vyzkoušel, stříhat tenhle dvr formát neumí.
Jediný, co jsem našel a umí to, je DVR Studio od Haenleina, ale tenhle program zase vyžaduje prakticky trvalé připojení na net :-( a to je u mě zase jiný problém.
Nic jiného nefungovalo.
Proto jsem se tady ptal na radu - na program co to umí - ne na koupi disku, o ztrátě kvality, jiném přehrávači a podobně.
Ach jo.
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Zrejme nemáš šťastie na tých ktorí sa do diskusie zapájajú :)

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- Ladys1
- Nováček

Nevím co se vztekáš, za prve jseš tu na fóru, který řeší úplně něco jiného, než na co se ptáš. Za druhé nevím proč chceš vermomoci stříhat to DVR a ne až to TS-ko, na který pochopitelně programy jsou, obzvlášť, když převod konvertorem co jsem sem dal, trvá několik vteřin. Myslím, že jsem tě dostatečně "nakop" tou informací, že stříhání videa v H264 je problematičtější, než třeba MPEG2, protože jenom některé snímky jsou nosné. Takže moje "chytrá" rada si přečíst u nalezeného konvertoru se střihem na Googlu zda-li je pro střih tohoto videa vhodný snad není k zahození. A jestli chceš mršit HD nahrávky do AVI je samozřejmě tvoje věc, třeba se chceš na to dívat na mobilu já nevím, i když pravda AVI je také kontejner, takže to video v něm nemusí být také k zahození. Za to že tě "nutím" si pořídit něco opravdu kvalitního se ti však pochopitelně velice omlouvám.jiri11 píše:Díky za "radu", přesně něco takového jsem čekal :-)
Nic jiného nefungovalo.
Ach jo.
-
jiri11
- Nováček

Pokud vidím, je tohle diskuse na téma Satelita 2000HD a tohle je otázka k tomu, co Satelita 2000HD vytvoří - DVR soubor - takže na rozdíl od tebe si myslím, že to sem patří. Možná že jsem ale měl založit nové vlákno.
Jinak - stačilo mi napsat že nevíš, nebo mlčet.
Akceptuj to, že někdo chce dělat taky něco jiného než si ty představuješ. Třeba převést HD vysílání do AVI.

A rady typu "google" známe všichni.
Jo a ještě něco, já se nerozčiloval, jen jsem si povzdechnul, že je to tady jako na spoustě jiných for - místo věcné odpovědi - spousta "keců" a rad k ničemu.
Jinak není třeba k tomu už diskutovat, poradili mi na jiném foru.
Jinak - stačilo mi napsat že nevíš, nebo mlčet.
Akceptuj to, že někdo chce dělat taky něco jiného než si ty představuješ. Třeba převést HD vysílání do AVI.
A rady typu "google" známe všichni.
Jo a ještě něco, já se nerozčiloval, jen jsem si povzdechnul, že je to tady jako na spoustě jiných for - místo věcné odpovědi - spousta "keců" a rad k ničemu.
Jinak není třeba k tomu už diskutovat, poradili mi na jiném foru.
- Ladys1
- Nováček

Ty seš prostě k popukání. Když ti někdo nenaservíruje odpověď na tvoji otázku na stříbrném podnose tak jsi nespokojený a ještě chceš dělat z lidí blbce. Na střih videa používám poloprofesionální, poměrně na ovládání složitý program, který není příliš vhodný pro začátečniky (je taky dost drahý) a po tom, když si tady na sebe "vykecal", že neumíš ani "ošéfovat" DVR-Studio, jsem usoudil, že pro tebe zřejmě taky absolutně nepoužitelný. Navedl jsem tě na to, abys do Googlu zadal: "střih videa v H264". Kdybys nebyl línej, tak ti vyskáče několik set odkazů. Samozřejmě, že je jednoduší se někoho zeptat, ale musíš si zvykat, že ti nemusí lidi odpovídat na lehce (na netu) dohledatelné dotazy přímo, nýbrž třeba jenom, že naznačí cestu. Jinak tobě už odpovídat nebudu vůbec, protože jak se říká, pro dobrotu na žebrotu.
-
jiri11
- Nováček

Tak proč jsi sem rovnou nedal název toho programu??? Na to jsem se přece ptal. Ještě teď si hraješ na tajemného.
Protože máš prd.
Kecy, že není pro začátečníky a že je drahý jsou na nic. Ty milionáři a tajemný profesionále

Víš o mně houby a chtěl jsi jenom být zajímavý - na rozdíl od jiných, kteří se se svými znalostmi rozdělí a pomůžou, tak si jenom hraješ na chytráka, který umí a zná všechno, ale ostatním neporadí.
Kdoví jak to vlastně s tebou je.

Jo a odpovídat mi opravdu nemusíš, protože ty tvoje odpovědi jsou stejně na dvě věci.
Protože máš prd.
Kecy, že není pro začátečníky a že je drahý jsou na nic. Ty milionáři a tajemný profesionále
Víš o mně houby a chtěl jsi jenom být zajímavý - na rozdíl od jiných, kteří se se svými znalostmi rozdělí a pomůžou, tak si jenom hraješ na chytráka, který umí a zná všechno, ale ostatním neporadí.
Kdoví jak to vlastně s tebou je.
Jo a odpovídat mi opravdu nemusíš, protože ty tvoje odpovědi jsou stejně na dvě věci.