Problémy s nahráváním
-
kjanek
- Nováček

Problémy s nahráváním
Dobrý den,
mám jistý problém s nahráváním na tomto zařízení. Po určitém úsilí se mi podařilo rozjet nahrávání na USB flashku. Funguje mi timeshift i jkasické nahrávání, ale mám následující problém:
1. nevím jak pořízené záznamy smazat prostřednictvím přijímače (na ovladači a v menu jsem vyzkoušel snad vše, ale bezvýsledně)
2. pokud vezmu flashku a dám ji do počítače, tak tam nevidím nahrané soubory (ale kapacitně na flashce prostor chybí)
Jsem jak oživatel satelitního přijímače úplná lama (přiznávám). Počítače ovládám, ale rady typu vygooggluj jsem už zkoušel a věřte, že kdybych něco našel, tak sem nepíšu.
Dík za radu.
mám jistý problém s nahráváním na tomto zařízení. Po určitém úsilí se mi podařilo rozjet nahrávání na USB flashku. Funguje mi timeshift i jkasické nahrávání, ale mám následující problém:
1. nevím jak pořízené záznamy smazat prostřednictvím přijímače (na ovladači a v menu jsem vyzkoušel snad vše, ale bezvýsledně)
2. pokud vezmu flashku a dám ji do počítače, tak tam nevidím nahrané soubory (ale kapacitně na flashce prostor chybí)
Jsem jak oživatel satelitního přijímače úplná lama (přiznávám). Počítače ovládám, ale rady typu vygooggluj jsem už zkoušel a věřte, že kdybych něco našel, tak sem nepíšu.
Dík za radu.
-
bobo44
- Nováček

Re: Problémy s nahráváním
Ahoj.
Ja mám podobný až taký istý problém . Len ja vidím súbori na PC ale neviem ich prehrať v satelitnom prímači . V Media player nevidím stopy na prehrávanie . Ak si prosím pokročil daj mi vedieť .
Ďakujem .
Ja mám podobný až taký istý problém . Len ja vidím súbori na PC ale neviem ich prehrať v satelitnom prímači . V Media player nevidím stopy na prehrávanie . Ak si prosím pokročil daj mi vedieť .
Ďakujem .
-
kjanek
- Nováček

Takže problém vyřešen, nakonec byl problém v PC s neviditelností dán tím, že se na flashce nějak špatně zapsal sektor, po fix&scan se soubory objevili.bobo44 píše:Ahoj.![]()
Ďakujem .
Stále však nevím, jak smazat nahrávky přímo při připojené flashce k satelitu (umím to jen v PC)
To Bobo44 - na ovladači zmáčkneš 2x tlačítko shift a objeví se ti seznam nahraných pořadů.
-
otik73
- Nováček

[quote="kjanek"]Dobrý den,
Dík za radu.
Prosím tě jak se ti to podařilo nahrát na USB flashku!!!napiš mi prosím krok po kroku,kopu už týden v tom a nedaří se mi to předem moc děkuji děkuji!!! otík
email:r.otipka@volny.cz
Dík za radu.
Prosím tě jak se ti to podařilo nahrát na USB flashku!!!napiš mi prosím krok po kroku,kopu už týden v tom a nedaří se mi to předem moc děkuji děkuji!!! otík
-
otik73
- Nováček

Prosím tě jak se ti to podařilo nahrát na USB flashku!!!napiš mi prosím krok po kroku,kopu už týden v tom a nedaří se mi to, předem moc děkuji děkuji!!! otíkbobo44 píše:Ahoj.![]()
Ďakujem .
-
Thomik1
- Moderátor

- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Nahrávat lze dvěma způsoby. budto přímo tlačítkem REC a nebo pomocí časovače. Nastavíš čas program a dobu trvání . Nahrávku si pak vyvoláš stiskem tlačítka SHIFT 2x.
Taky záleží na flashce. Naformátuj ji na fat32 a taky rozhoduje rychlost. s pomalou flash se to sekne.
Taky záleží na flashce. Naformátuj ji na fat32 a taky rozhoduje rychlost. s pomalou flash se to sekne.
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
-
kolz
- Nováček

Menu - nastroje - player - 0 - zlute tl.
otik73 píše:kjanek píše:Dobrý den,
Dík za radu.
Xtrend ET4000 - OpenPli 3
-
luna
- Nováček

nahrávky se mažou nějak pře menu .... nástroje media player ..pak se přes tlačítko "0" přepne nějak na nahrácky a tam to jde nějak smazat teď si nepamatuju přesně jak nejsem u přístroje
ale tak nějak to mažu
ale tak nějak to mažu
-
Radis
- Nováček

Ano, musíš naformátovat flešku na formát FA32 v PC nevo pustit formát v Satelite přímo.Thomik1 píše:Nahrávat lze dvěma způsoby. budto přímo tlačítkem REC a nebo pomocí časovače. Nastavíš čas program a dobu trvání . Nahrávku si pak vyvoláš stiskem tlačítka SHIFT 2x.
-
flegma
- Nováček

Abych nezakládal nové téma, tak to hodím sem.
Mám fw V1.05B0* a ať nastavím délku nahrávky v časovači 4 hod a nebo i více, tak se nahrají jen 2 hod a víc nic :sad: :???:
Jen v jednom z asi 6 pokusů se nahrávka zrealizovala v požadované délce čtyř hodin.
Malou kapacitou flash to není.
A pokud to chci obejít zadáním dvou dvojhodinových bloků za sebou, tak musím mezi nimi vynechat minimálně 1 min., protože to jinak vyhodnotí jako chybu :mad:
Neporadí někdo
, třeba vám to v jiném fw dělat nebude 
Mám fw V1.05B0* a ať nastavím délku nahrávky v časovači 4 hod a nebo i více, tak se nahrají jen 2 hod a víc nic :sad: :???:
Jen v jednom z asi 6 pokusů se nahrávka zrealizovala v požadované délce čtyř hodin.
Malou kapacitou flash to není.
A pokud to chci obejít zadáním dvou dvojhodinových bloků za sebou, tak musím mezi nimi vynechat minimálně 1 min., protože to jinak vyhodnotí jako chybu :mad:
Neporadí někdo
-
dabur
- Nováček

Zdravím, dlouho už tu nebyl nikdo aktivní.
Má někdo nové poznatky s problémem nahrávání? Mám nahraný poslední fw a nahraje mi to max. 2-hodinový soubor, další soubory, které se vytvoří jsou nepřehratelné a některé vůbec nejsou čitelné (ať nastavím délku záznamu více než 2hod. nebo nastavím časovače po 2hod. s mezerou např. 2min.)??
Dík za poznatky...
Má někdo nové poznatky s problémem nahrávání? Mám nahraný poslední fw a nahraje mi to max. 2-hodinový soubor, další soubory, které se vytvoří jsou nepřehratelné a některé vůbec nejsou čitelné (ať nastavím délku záznamu více než 2hod. nebo nastavím časovače po 2hod. s mezerou např. 2min.)??
Dík za poznatky...
-
LipcaCZ
- Nováček

Já sice nahrávání nepoužívám, ale není problém spíš v omezení FAT32 na max. 4GB soubor než v samotné délce nahrávky? Satelita umí i NTFS pokud vím, tak používej radši ten.
-
dabur
- Nováček

S tím formátem NTFS je nějaký problém. Pokud přeformátuji na NTFS v PC, tak flashku SAT nevidí. Pokud zkouším přeformátovat z FAT32 na NTFS v přijímači, tak to skončí hláškou format fail a poté už to flashku nevidí a musím v PC zase naformátovat FAT32...
- ShaMan
- V.I.P.

- Dostal poděkování: 8 poděkování
Naformatuj si flešku v PC , záleží jak budeš s daným záznamem nakládat dle toho zvol FAT32 nebo NTFS .dabur píše:S tím formátem NTFS je nějaký problém. Pokud přeformátuji na NTFS v PC, tak flashku SAT nevidí. Pokud zkouším přeformátovat z FAT32 na NTFS v přijímači, tak to skončí hláškou format fail a poté už to flashku nevidí a musím v PC zase naformátovat FAT32...
Dělení souborů je běžnou záležitostí a nutností u FAT 32 kde je limit do 4GTb ,
většina přehrávačů jak v PC tak přijímačů si umí poradit s pospojováním těchto dělených souborů tzn přehrávají to v celku ...
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
-
iroznak
- Nováček

Mám problém s nahraným videem po upgradu FW na v2.14b1 nejde spojit soubory pomocí Ariva TS tool. Pžedtím to bez problémů šlo. Nevíte někdo, v čem je problém ?