problemy po instalacii noveho firmware 1.21
Moderátor: 005jon
-
solide
- Mírně pokročilý

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
problemy po instalacii noveho firmware 1.21
ahoj potreboval by som konkretne poradit. Stiahol som si novy firmware 1.21. tento sa nenainstaloval poriadne a dookola sa mi stale restartuvaval satelit. Skusal som tam dat starsi, 1.16 aj ked mi vypise ze je to verzia 1.16 po restarte opat to dookola natahovanie. Neporadi mi niekto odkial stuahnem zakladny firmware, tusim 1.1 a ako presne postupovat aby som zmazal vsetky pozostatky fw 1.21? Mozem potom naspat nahrat settingy, alebo je mkozne ze tam je problem ked ich nahrajem?
-
Denji
- Nováček

Re: problemy po instalacii noveho firmware 1.21
Mě sice 1.21 najel bezproblému,ale poté mrzl stroj.Zpět jsem se dostaval velmi těžce.Vratit hned na 1.16 nešlo a to jsem si s tim hral dobré 2hoďky.Zabralo až vratit fw.1.11,tak se toho neboj.Ten 1.11 co se u mě uchytil ti klidně pošlu.Poté jsem musel dat 1.14 a až nakonec 1.16.No prostě pakárna.A doteď mi nejde G-share,které do mého přeinstalovaní 1.21 šlapalo.solide píše:ahoj potreboval by som konkretne poradit. Stiahol som si novy firmware 1.21. tento sa nenainstaloval poriadne a dookola sa mi stale restartuvaval satelit. Skusal som tam dat starsi, 1.16 aj ked mi vypise ze je to verzia 1.16 po restarte opat to dookola natahovanie. Neporadi mi niekto odkial stuahnem zakladny firmware, tusim 1.1 a ako presne postupovat aby som zmazal vsetky pozostatky fw 1.21? Mozem potom naspat nahrat settingy, alebo je mkozne ze tam je problem ked ich nahrajem?
-
solide
- Mírně pokročilý

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
ahoj mne sa to podarilo dat naspat na 1.16 priamo. Aby prispevky neboli duplicitne napisem svoje poznatky do temy zaoberajucej sa fw 1.21
-
Pate
- Nováček

Dobrý deň, pred pár dňami som si zakúpil ako prvý sat. DREAMSKY a som spokojný. No rád by som sa posunul ďalej a tak hľadám možnosti. Sledujem diskuziu ale som z nej dosť zmätený nakoľko uvedeené informácie nie sú celkom jasné a znejú dosť nepriaznivo. V návode sa toho veľa nepíše.
Hneď po spustení som inštaloval 1.14 čo bolo bezproblémové ale od vtedy ďalšie verzie sa zdajú problémové. Poraďte prosím ako ďalej, inštalovať niečo ďalšie alebo čakať ako sa to vyvinie.
Za správu vopred ďakujem
Hneď po spustení som inštaloval 1.14 čo bolo bezproblémové ale od vtedy ďalšie verzie sa zdajú problémové. Poraďte prosím ako ďalej, inštalovať niečo ďalšie alebo čakať ako sa to vyvinie.
Za správu vopred ďakujem
-
marsim21
- Administrátor

- Dal poděkování: 181 poděkování
- Dostal poděkování: 267 poděkování
Maximálně 1.17 , v1.21 ... další verze, jsou již jen BETA verze pro otestování OSCAMU
doporučeno pouze pro skalní znalce ....
doporučeno pouze pro skalní znalce ....
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
-
michaldrak
- Nováček

aha beta verze a to je problem napisat pri prislusnom firmware bacha toto je beta veria!!!
HD-Box 7119, Dreamsky NXP256HD USALS, AZbox S720USB, UPC, Skylink, Samsung LE40B651, Sony Vaio VPCCW1S1E,
-
Roman68
- Nováček

-
michaldrak
- Nováček

Romanko takze podla Teba by sme tam mali mat vsetciverziu 1.11...
Uz si videl niekedy changelog pri novom firmware?...
Uz si videl niekedy changelog pri novom firmware?...
HD-Box 7119, Dreamsky NXP256HD USALS, AZbox S720USB, UPC, Skylink, Samsung LE40B651, Sony Vaio VPCCW1S1E,
-
marsim21
- Administrátor

- Dal poděkování: 181 poděkování
- Dostal poděkování: 267 poděkování
michaldrak píše:aha beta verze a to je problem napisat pri prislusnom firmware bacha toto je beta veria!!!
Některé informace se dostanou i k nám se zpožděním.
Druhá varianta je držet firmware,až do úplného odzkoušení vybranou sortou testerů,což může trvat i 3 dny a více.Předpokládám to by se vám poté nelíbilo.
Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
-
5007
- Nováček

Je jasné, že dolaďování firmware se dělá i třeba dle zkušeností otrlých - vždy 100% spokojenost není a nebude
Věřte nebo ne, každý firmware může mít chybu, ale toto je nový strojek a určitě půjde vše brzy k lepšímu. Jinak pro neexperimentalisty
je 1.16 popř. 1.17.
Dreamsky NXP256HD
motor SG2100 USALS 75E-30W, Al MASCOM
koníček - montáže kámošům zdarma, ale manželka je na mrtvici - já v pohodě
motor SG2100 USALS 75E-30W, Al MASCOM
koníček - montáže kámošům zdarma, ale manželka je na mrtvici - já v pohodě
- Kisaruj
- Nováček

Vypni zadním vypínačem.solide píše:ahoj potreboval by som konkretne poradit. Stiahol som si novy firmware 1.21. tento sa nenainstaloval poriadne a dookola sa mi stale restartuvaval satelit. Skusal som tam dat starsi, 1.16 aj ked mi vypise ze je to verzia 1.16 po restarte opat to dookola natahovanie. Neporadi mi niekto odkial stuahnem zakladny firmware, tusim 1.1 a ako presne postupovat aby som zmazal vsetky pozostatky fw 1.21? Mozem potom naspat nahrat settingy, alebo je mkozne ze tam je problem ked ich nahrajem?
Po zapnutí: Tovární nastavení - Firmware - Tovární nastavení - Setting
Při dokončení nahrání Firmware jsem při odpočtu restartování ( 10sec. ) vytáhl flash s USB a vše O.K. - Vyzkoušeno prakticky u všech Firmware, bez problémů.
Základní Firmware ( od jakubfotr ) : Original Conax
Kód: Vybrat vše
http://www.dreamsky.eu/DREAMSKY_NXP256HD-Conax_1-11.zipKód: Vybrat vše
http://www.dreamsky.eu/DREAMSKY_NXP256HD-MCas_1-11.zipAmiko IRD 7800 Irdeto - a vůbec to není střep jak někteří píší - Skylink Standard HD Irdeto
Samsung G2 Portable 320GB
ASTRA 1D-3A (23,5°E) EUROBIRD 1 (28.5°E)
Samsung G2 Portable 320GB
ASTRA 1D-3A (23,5°E) EUROBIRD 1 (28.5°E)
-
Andrzej_L
- Nováček

Dobrý den, flash souboru od 1.17 a výše nefunguje seca kartu kódování, jako je C + polské, čtenář obecně nevidí kartu.
-
saturnin51
- Nováček

problemy s verzi 1.14 - 1.21
pro všechny co se jim stale resetuje přístroj.Nainstalujte si verzi 1.11 bez nutnosti zalohovat si setting.měl jsem nainstalovaných více verzí,ale jedině ta 1.11 je stabilní.
-
romerro
- Nováček

Re: problemy s verzi 1.14 - 1.21
A tato verze fw obsahuje patch menu ??? Ptám se, protože jsem začínal na 1.14, ale pochybuju o tom.saturnin51 píše:pro všechny co se jim stale resetuje přístroj.Nainstalujte si verzi 1.11 bez nutnosti zalohovat si setting.měl jsem nainstalovaných více verzí,ale jedině ta 1.11 je stabilní.
-
saturnin51
- Nováček

po problémech s častým bootováním jsem tam nainstaloval verzi 1.11 setting jsem nezálohoval jede mi to v pohodě.nevím ale co tam máš všechno nainstalovaný.