wifi
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
romko1
- Nováček

Re: wifi
Takze som troska elaboroval s wifi pripojenim...router mam cca. 4 m krizom cez miestnost
od STB... Je mozne, ze interny HDD trocha znizil vykon internej wifi antenky v STB,
avsak rychlost mam cca. 1-1.2MB/s (podobna rychlost aj pri starom fw.2238) a testoval som to tak, ze som kopiroval z STB 2.1GB film cez RCC - ftp.
Test merania rychlosti pripojenia v menu STB cca. 500kb-600kb/s.
od STB... Je mozne, ze interny HDD trocha znizil vykon internej wifi antenky v STB,
avsak rychlost mam cca. 1-1.2MB/s (podobna rychlost aj pri starom fw.2238) a testoval som to tak, ze som kopiroval z STB 2.1GB film cez RCC - ftp.
Test merania rychlosti pripojenia v menu STB cca. 500kb-600kb/s.
AzBOX HD Premium Fw: 0.9.5308 + WD10EADS + CAM modul SMIT Irdeto, OpenBox X810,FW:5,24, 85Al, zobrazovatko: Samsung LE40A656
-
hplus
- Nováček

Dneska se rychlost zvysila - pri mereni v STB jsem mel kolem 180-200 Kbps. Vyndal jsem disk, rychlost okamzite vylezla na 1000Kbps. O vikendu si jeste zkusim pohrat s pozici routeru.
AZbox Premium, Samsung F1 1TB, Astra 19.2°+23.5°+28.2°, Samsung LE40A656 (dříve Octagon 918HD)
- aladin79
- Nováček

Chlapi,už se Vám někomu podařilo rozchodit wifi připojení přes wifi usb přes router??
Nevim jestli už je ten správnej čas si koupit wifi usb,když usb není zatím plně kompatibilní ani s některýma fleškama..díky za postřehy a rady
Nevim jestli už je ten správnej čas si koupit wifi usb,když usb není zatím plně kompatibilní ani s některýma fleškama..díky za postřehy a rady
AZ BOX HD Elite+Skylink+MGcamd+E2+Multifeed DiSEqC 8/1 LED TV SAMSUNG U46 B6000+PS3+1,5TB WD+1TB Seagate
-
romko1
- Nováček

Takze po dalsom skusani a testovani som zistil, ze nie je moc vhodne
prenasat cez wifi obrovske subory 5GB a vacsie.... a uz vobec to nie je
vhodne robit cez ftp (rychlost 1-1.2MB/s).
Chyba v mojom pripade je v routery (on po case vyhodnoti dany prenos ako necinnost) a
zhodi pripojenie a nasledne obnovi, avsak ftp spojenie sa prerusi....
Chcem sa vas spytat. Ako prenasate take velke subory? Priamym prepojenim
PC <-> STB? rychlym USB klucom o kapacite 16GB a viac?
Vdaka za pomoc...
prenasat cez wifi obrovske subory 5GB a vacsie.... a uz vobec to nie je
vhodne robit cez ftp (rychlost 1-1.2MB/s).
Chyba v mojom pripade je v routery (on po case vyhodnoti dany prenos ako necinnost) a
zhodi pripojenie a nasledne obnovi, avsak ftp spojenie sa prerusi....
Chcem sa vas spytat. Ako prenasate take velke subory? Priamym prepojenim
PC <-> STB? rychlym USB klucom o kapacite 16GB a viac?
Vdaka za pomoc...
AzBOX HD Premium Fw: 0.9.5308 + WD10EADS + CAM modul SMIT Irdeto, OpenBox X810,FW:5,24, 85Al, zobrazovatko: Samsung LE40A656
-
monkus
- V.I.P.

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- ftp je zo sietovych protokolov najrychlejsie
- prenasat cez wifi vela dat je blbost, treba cez wired
- ano, ja v robote taham veci na externy usb disk (wd mybook) s ext3 fs (koli rychlosti lepsi ako ntfs/fat), pripojim na priamo k azboxu a kopirujem na pozadi (t.j. mozem pozerat tv bez obmedzeni)
- prenasat cez wifi vela dat je blbost, treba cez wired
- ano, ja v robote taham veci na externy usb disk (wd mybook) s ext3 fs (koli rychlosti lepsi ako ntfs/fat), pripojim na priamo k azboxu a kopirujem na pozadi (t.j. mozem pozerat tv bez obmedzeni)
dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
-
petinek77
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
taky postreh...
premium mam pripojeny na router cez wifi WPA z 8 miestnym kodom. Stava sa mi pravidelne ze STB straca wifi spojenie bez zasahu do nastaveni. pri pozerani TV zmizne ikonka pripojenia. hned som skusil cez ftp aj telnet a spojenie nebolo. bolo reba restart STB. Sila signalu je dobra" 3 čiarky".
mozno to tu je niekde popisane, ale som to nenasiel.
premium mam pripojeny na router cez wifi WPA z 8 miestnym kodom. Stava sa mi pravidelne ze STB straca wifi spojenie bez zasahu do nastaveni. pri pozerani TV zmizne ikonka pripojenia. hned som skusil cez ftp aj telnet a spojenie nebolo. bolo reba restart STB. Sila signalu je dobra" 3 čiarky".
AZboxHD Premium E2, SG 2100, fte 85cm
- paleaaro
- Mírně pokročilý

Skus dat BOX blizsie k Routeru resp. zabezpec aby co nejmenej prekazok bolo v ceste medzi routerom a boxom.petinek77 píše:taky postreh...
AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
stabilne pripojenie je ,ked zobrazuje "plnu palku" a suseda nesmie vesat pradlo na balkone (ja byvam v horach, tento problem nemam :) ) .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
rada
- Mírně pokročilý

Objevil jsem zvláštní závadu. Pokud je slabé wifi připojení ( případně silně zarušené ) a nepodaří se do 3 pokusů připojit po zmáčknutí wifi nastavení, již žádné wifi nejsou vidět a přijímač zamrzá. Po vypnutí a zapnutí už box nenabíhá, zamrzá na logu azbox. Nesetkal se s tím někdo ?