Poznatky za půl roku

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

j3nda
Pokročilý
Pokročilý

Re: Poznatky za půl roku

Příspěvek od j3nda »

me nikdo v supersatu neodpovedel a tak jsem si ho koupil za plnou cenu, ovsem cekal jsem trochu odladenejsi fw - ale vybral jsem si ho ze umi 1080p (vyvoj de dopredu tak co kdyby nahodou v tom nekoho napadlo vysilat) a jinej takovej jsem nenasel, tak to s nim jeste nakou dobu vydrzim - akorat doufam, ze ten fw dotahnou skutecne dokonce a budou vznikat na jeho zaklade i neoficialni verze

kazdopadne prvni kontakt nebyl nic moc - chyby ktere se museji obchazet v absolutne zakladnich vecech, ale ted kdyz uz vim, na co si davat u nej pozor a kdy potrebuje restart, je to dobra skatulka

jedina vec na kterou jsem absolutne pripraven nebyl a nekde tady na ni narazil, je spotreba ve standby - deklarovano bylo 5W coz uz tak neni nic moc, ale jestli zere nadarmo 30W tak to uz je odstrasujici

AB IPBox 9900HD+ 640GB (AB E2 26/05/2011 + oscam 5231) | AzBox HD Premium 200GB (0.9.5308 nebo RTi Core v1.6 Enigma 2) | Stab HH90, Emme Esse 90cm, 28.2E-1W, 0D96 & 0D0F | Samsung PS50B550 | Samsung BD-P1580
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

ale on ozaj papa len 5W. Len si nesmies OpenXCAS nainstalovat. S jeho instalaciou sa z meni aj mnozstvo spustenych aplikacii v standby. Ja som mal v elite na skusku aj original - Celrun FW a ten mal Home 3 ako inetPlayer- teda prehravac internetovych radii. Kartu sice nepoznal - v citacke, ale v standby ozaj len cakal na povel DO - ziadne specialne aplikacie tam spustene neboli. Jo - a menu bolo v anglictine , cinstine a este nejakom inom cajovom pisme.
Takze - zvysena spotreba je dana lokalizaciou pre nas trh a specifikaciou pouzitia .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
St.
Nováček
Nováček

Příspěvek od St. »

j3nda píše:me nikdo v supersatu neodpovedel a tak jsem si ho koupil za plnou cenu, ovsem cekal jsem trochu odladenejsi fw - ale vybral jsem si ho ze umi 1080p (vyvoj de dopredu tak co kdyby nahodou v tom nekoho napadlo vysilat) a jinej takovej jsem nenasel, tak to s nim jeste nakou dobu vydrzim - akorat doufam, ze ten fw dotahnou skutecne dokonce a budou vznikat na jeho zaklade i neoficialni verze

kazdopadne prvni kontakt nebyl nic moc - chyby ktere se museji obchazet v absolutne zakladnich vecech, ale ted kdyz uz vim, na co si davat u nej pozor a kdy potrebuje restart, je to dobra skatulka

jedina vec na kterou jsem absolutne pripraven nebyl a nekde tady na ni narazil, je spotreba ve standby - deklarovano bylo 5W coz uz tak neni nic moc, ale jestli zere nadarmo 30W tak to uz je odstrasujici
me to momentalne zere 22W on, 12W standby.
Premium s internim 2.5" hdd,, sw 2371, mgcamd+newcs, pripojeno lan a hdmi

St.

DPD Panasonic 42PZ80E, AzBox Premium, 2.5" hdd Toshiba, Enigma2, CCcam, Skylink
St.
Nováček
Nováček

Příspěvek od St. »

zkusil jsem odinstalovat vsechny pluginy, vyndat kartu a interni hdd, zakazat vsechny net service (krome telnetu ktery nejde a dostal jsem se na 20w on (sledovani sat1) a 11w stadnby, pricemz ten 1W ve standby dela roztoceny interni disk.
Pri mereni bylo vsechno bez zateze, krom sledovani poradu.

Mereno Metex M-3860 + originalni prislusenstvi ( Adaptér na měření výkonu )

St.

DPD Panasonic 42PZ80E, AzBox Premium, 2.5" hdd Toshiba, Enigma2, CCcam, Skylink
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“