viewtopic.php?f=76&t=3159
zůstal nevyřešený dotaz "mccase69" na chybovou hlášku fail to record:
Mám stejný problém (fw 2880 a Externí HDD Seagate 320). HDD jsem naformátoval na EXT3 v PC přes ACRONIS Disk Director Suite 10.0.Tak se mi tady děje nemilá věc s nahráváním.Při pokusu o něj mi to napíše "Fal To Record".Když obnovím tovární nastavení tak to třeba chvíli funguje,film nahraju,ale druhý den opět tahle chyba.Nevíte čím by to mohlo být?Ono dávat každý den továrko a přitom nevědět jestli to film v noci nahraje nebo ne...nic moc.
Když AZB vzadu vypnu a zapnu vše funguje, po čase jakoby přestal fungovat "mount" na adresáře na HDD. Když se totiž na AZB připojím přes FTP zobrazí se mi všechny soubory ve složkách (movie, record...) ale nejde založit nový adresář, kopírovat soubory ... Operace neproběhne. Prostě HDD se chová nějak divně. Po vypnutí/zapnutí vše chvíli funguje a po chvíli to dopadne úplně stejně. To platí i při pokusu o nahrávání. Dělal mi to i předchozí fw. Mám ale pocit, že pokud jsem měl HDD zformátovaný na FAT32, tento problém jsem neměl (zdá se mi, že se po tom přeformátování na EXT3 chová nějak divně)
Máte s tím někdo zkušenost? Viděl bych to na problém:
1) Zformátování přes PC => zkusit to zformátovat přímo v AZB
2) HDD ten EXT3 neutáne => pořídit dvojitý USB (šráky)
3) ??
Napadá Vás jiný důvod. Moc díky.