USB HDD

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

mccase69
Nováček
Nováček

Re: USB HDD

Příspěvek od mccase69 »

Moje otázka souvisí s tímto fórem tak nebudu zbytečně zakládat další.
DOTAZ: Když mám připojený externí HDD,tak se pořád točí (zbytečně).Pokud neexistuje možnost jak ho vypnout,tak ho prostě vypojím ze sítě.Jenže když chci něco nahrávat nebo přehrávat a HDD připojím tak musím vzadu vypínačem natvrdo vypout a zapnout AZBox.Vypnutí,zapnutí ovladačem nestačí.Existuje nějaká možnost aby byl disk k dispozici po připojení do sítě systémem Plug & Play?

AZBOX Elite HD\Emme Esse 85\Skylink\Western Digital My Book Essential 1TB\RTI 1.7 \SAMSUNG LED UE40C6000
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

malo by to tak fungovat, skus este povytiahnut / chvilu pockat / zasunut usb kabel. je to klasicke plug & play zariadenie.

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
mccase69
Nováček
Nováček

Příspěvek od mccase69 »

monkus píše:malo by to tak fungovat, skus este povytiahnut / chvilu pockat / zasunut usb kabel. je to klasicke plug & play zariadenie.
Dík za radu,ale už to funguje.Disk se po pár minutách nečinnosti sám vypne i když je satelit zapnutý.Takže najdu rozbočovač na USB kabel(kam jsem ho jenom dal???),propojím to s PC a můžu kopírovat co to dá.Přes FTP je to děsně pomalý

AZBOX Elite HD\Emme Esse 85\Skylink\Western Digital My Book Essential 1TB\RTI 1.7 \SAMSUNG LED UE40C6000
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

ftp ako protokol pomaly nie je, driver pre ethernet interface je obmedzujuci.

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
xsauron
Nováček
Nováček

Příspěvek od xsauron »

Zdravim dnes jsem zkousel pripojit normalni disk Seagate Sata do AZBOX HD ELITE pres Sata USB redukci www.......a ono to slape.

Ale koukal jsem jako malej kdyz jsem tam zapojil IDE DVD mechaniku pres tu samou redukci, take to jede, je to bomba.

Vsem doporucuji, neni tak treba drahe exteraky.
Naposledy upravil(a) dempsey dne 16 srp 2009, 20:51, celkem upraveno 1 x.
Důvod: nedávaj do príspevkov odkazy na obchody / je to v pravidlách fóra /

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“