Funguje už druhý DVB-S tuner ?

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: Funguje už druhý DVB-S tuner ?

Příspěvek od dempsey »

marnav píše:Doufám, že dva dvb-s tunery skutečně zprovozní, při výběru boxu to byla pro mne jedna ze zásadních
funkcí, v specifikacích při koupi uvedených jako jedna z prvních. Bez upozornění na nedotaženost firmware,
kterou jsem ochoten nějakou dobu zkousnout (ne roky), nechci rejpat, doufám, že výrobce nebude mlžit
a dá nějakou jasnější informaci.
Neviem - nerozumiem pripomienke a vôbec mi nejde do hlavy tento príspevok...

Je tu niekto na fóre kto Ti predal tento prijímač s tým že bude mať dva DVB/S tunery alebo že má final fw ?????

Myslím že nie je. Tak si prosím vybav tieto veci s tým komu si dal svoje zadanie a poslal peniaze, alebo si uvedom že my tu na tieto sťažnosti a výlevy hocijakých " oklamaných " vlastníkov toho o čom nemajú páru nie sme naozaj zvedaví. Prijímač nemá mmt podporu druhého DVB/S tunera a tiež nemá final fw a tak budem rád keď budeš prispievať tak aby sme nemuseli čítať Tvoje pripomienky k stavu toho čo si si neobjednal.

Ako som už dávnejšie písal - Nechceš to vráť to - nás to naozaj nezaujíma

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
marnav
Nováček
Nováček

Příspěvek od marnav »

to dempsey:
Jelikož sleduji toto forum relativně dlouho, čtu ho snad i poctivě, dovolím si i přesto říci své.
Vím, že zde je to TVŮJ prostor, proto jsem reakci očekával, a jsem s ní smířen (můžeš to samo-
zřejmě i smazat, s tím nic nenadělám). Ale, vývoj a stav věci je takový jaký je, pro někoho
uspokojivý pro někoho méně, pokorně dle zkušenějších instaluji, přeinstaluji, mažu atd, a proto
když nemohu (či neumím) nic vylepšit tak si nestěžuji a nerejpu. ALE to neznamená, že nemohu
ty, kteří se teprve rozhodují zda koupit upozornit, že funkce kterou považuji JÁ za důležitou není
v současnosti použitelná a dle dříve uvedeného ani upřesněna kdy bude a zda bude, pro tebe
věc jasná pro ostatní možná ne.
Toto je nejspíš jediné místo, kde to nový zájemce může najít a sám posoudit. Doufám, že to tak
i zůstane.

HDBOX FS-9105 HD Plus, 2.11.90 4x
ICE, Skylink, Fuba 85, Monoblock Quad 23,5+19,2
bibibo
Nováček
Nováček

Příspěvek od bibibo »

marnav píše:to dempsey:
Jelikož sleduji toto forum relativně dlouho, čtu ho snad i poctivě, dovolím si i přesto říci své.
Vím, že zde je to TVŮJ prostor, proto jsem reakci očekával, a jsem s ní smířen (můžeš to samo-
zřejmě i smazat, s tím nic nenadělám). Ale, vývoj a stav věci je takový jaký je, pro někoho
uspokojivý pro někoho méně, pokorně dle zkušenějších instaluji, přeinstaluji, mažu atd, a proto
když nemohu (či neumím) nic vylepšit tak si nestěžuji a nerejpu. ALE to neznamená, že nemohu
ty, kteří se teprve rozhodují zda koupit upozornit, že funkce kterou považuji JÁ za důležitou není
v současnosti použitelná a dle dříve uvedeného ani upřesněna kdy bude a zda bude, pro tebe
věc jasná pro ostatní možná ne.
Toto je nejspíš jediné místo, kde to nový zájemce může najít a sám posoudit. Doufám, že to tak
i zůstane.
Plne súhlasím. Mne to tak príde, že AzBox HD je dempsey-ho srdcová záležitosť a nedá naň dopustiť a bude ho brániť za každú cenu.
Myslím si, že kopec ľudí si kúpili tento STB aj kvôli možnosti vložiť druhý DVB-S2, tak jak to píše výrobca.

AzBox HD Premium + 1TB HDD, AB IPBox 400 firmware Slon6 + 160 GB HDD, SG2100.
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

marnav
Upozorniť kľudne môžeš. Mne totož nevadí ak niekto komentuje súčasný stav. Mne vadí ak niekto píše na fórum takým spôsobom ako keby strašil svojho dodávateľa že mu vráti prijímač.

bibibo
Daj sem odkaz kde výrobca slubuje dvojtuner DVB/S . Ja som si všimol len možnosť urobiť z neho combo. / nedávaj mi sem ale odkazy na nejaké obchody kde je popísané hocičo /

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
bibibo
Nováček
Nováček

Příspěvek od bibibo »

dempsey píše:marnav
Upozorniť kľudne môžeš. Mne totož nevadí ak niekto komentuje súčasný stav. Mne vadí ak niekto píše na fórum takým spôsobom ako keby strašil svojho dodávateľa že mu vráti prijímač.

bibibo
Daj sem odkaz kde výrobca slubuje dvojtuner DVB/S . Ja som si všimol len možnosť urobiť z neho combo. / nedávaj mi sem ale odkazy na nejaké obchody kde je popísané hocičo /
Nie som moc v angličtine zdatný, ale myslím si, že na stránke http://www.azbox.com/HDPremium.php o tom píše táto veta:
AzBox Premium HD is equipped with two tuner sockets. This allow you to use it with all desired combination between one or two, DVB-T, DVB-C, DVB-S2, ATSC and ISDB-T (Brazilian format) tuners.
Alebo sa mýlim ?

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Nemýliš. Je to tak. A predajca Ťa neupozornil že to ešte nejde ? Ja už som ich tiež pár predal, ale všetci zákazníci vedeli čo si kupujú a tým pádom je každá pridaná funkcia príjemným prekvapením.

Na tej oficiálnej stránke je to napísané - to je fakt - ale podpora pre druhý DVB/S tuner proste nie je. A takto chcem ab y sa to aj komentovalo. Všetko ostatné treba riešiť s tým kto Vám to predal a neupozornil na to. Na fóre to nechceme - nás zaujímajú len fakty o súčasnom stave prijímača a dostupnosti komponentov / trebárs aj druhého DVB/S tunera /

Obrázek
bibibo
Nováček
Nováček

Příspěvek od bibibo »

dempsey píše:Nemýliš. Je to tak. A predajca Ťa neupozornil že to ešte nejde ? Ja už som ich tiež pár predal, ale všetci zákazníci vedeli čo si kupujú a tým pádom je každá pridaná funkcia príjemným prekvapením.

Na tej oficiálnej stránke je to napísané - to je fakt - ale podpora pre druhý DVB/S tuner proste nie je. A takto chcem ab y sa to aj komentovalo. Všetko ostatné treba riešiť s tým kto Vám to predal a neupozornil na to. Na fóre to nechceme - nás zaujímajú len fakty o súčasnom stave prijímača a dostupnosti komponentov / trebárs aj druhého DVB/S tunera /
Ešte nejde ? Je rozdiel ešte nejde a nepôjde. Mohli by jasne napísať, že to posrali a s týmto hardware to nepôjde alebo hardware to vie ale firmware zatiaľ nie.

shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Tenhle příspěvek je pro ty co si neustálě stěžují na to, že není 2xDVB-S a "mělo by být".
Co se týká mě, taky bych 2xDVB/S2 uvítal a celkem netrpělivě čekám, kdy si jej budu moci přikoupit.
ALE vůbec se nedivím Dempsey-mu, že vás za stežování na nedostatek 2xDVB-S plísní, protože se to tu opakuje už mockrát:
marnav píše:Doufám, že dva dvb-s tunery skutečně zprovozní, při výběru boxu to byla pro mne jedna ze zásadních funkcí, v specifikacích při koupi uvedených jako jedna z prvních. Bez upozornění na nedotaženost firmware, kterou jsem ochoten nějakou dobu zkousnout (ne roky), nechci rejpat, doufám, že výrobce nebude mlžit a dá nějakou jasnější informaci.
Pokud vám to co jsem tučně zvýraznil řekl/napsal nějaký prodejce, tak si stěžujte u něj. Pokud vás tím namíchl nebo snad podvedl, tak se obraťte jinam, na to jsou v republice zřízené patřičné úřady.
Já jsem AZbox koupil u prodejce "ELTA..." a ten má ve specifikaci toto (ne , že bych toho prodejce nějak doporučovat, nebo naopak nedoporučoval, prostě jen cituji) :
AZBox HD Premium je nový HDTV multimediální satelitní přijímač v černém provedení s operačním systémem Linux. Přijímač má české menu, české EPG a teletext. Upgrade firmware možný přes USB nebo LAN. Možnost záznamu pořadu na interní HDD 2,5'' nebo 3,5'' (HDD není součástí balení), nebo na externí zařízení ( FlashDisk, HDD ). Při nahrávání pořadu možnost sledování jiného pořadu ze stejného TP. Možnost přehrávání multimediálních souborů (i přes LAN). Přijímač má integrované WIFI 802.11 b/g miniPCI. Možnost prohlížet Web a YouTube. Taktovací frekvence procesoru 300MHz, paměť FLASH 8MB, paměť SD RAM 256MB, 1x čtečka karet Conax, 2x CI slot, 2x USB 2.0, 1x HDMI, 1x Scart. 1x ethernet port (RJ45), optický audio výstup, komponentní výstup, kompozitní výstup, UHF modulátor, síťový vypínač, 0/12V výstup. Napájení AC 12V 3,4A / 24V 0,8A. Spotřeba max 60W, Standby 5W. Rozměry 340x243x66mm.
a v technických spec. toto:

Kód: Vybrat vše

České menu	ANO
EPG v češtině	ANO
Podpora titulků	ANO
Teletext	ANO
Favoritní kanály	ANO
Časovač	ANO
Rodičovský zámek	ANO
Podpora MP3	ANO
Displej	ANO
Čtečka karet	1
CA sloty	2x pro CI moduly
Harddisk zabudovaný	NE
Příprava pro Harddisk	ANO
Počet tunerů	1
Formát obrazu	4:3/16:9
Audio režimy	levý kanál, pravý kanál, Stereo
Konektor Scart TV	ANO
Konektor Scart VCR	NE
Konektor HDMI	ANO
Kompozitní výstup RCA	ANO
Komponentní výstup YPbPr	ANO
Konektor S-VHS	NE
USB konektor	ANO/2
Konektor RS 232	NE
LAN / Ethernet	ANO
Koaxiální audio výstup	NE
Optický audio výstup	ANO
Propojka Loop-out	ANO
UHF modulátor	ANO
Síťový vypínač	ANO
Aktualizace firmware	ANO (LAN,USB)
Max. spotřeba	60W
Spotřeba ve Standby	5W
Barva přístroje	černá
Rozměry	340x243x66mm
TZN. nikde ani zmínka o druhém tuneru a já o té možnosti , že je tam volný slot vůbec je, ani nevěděl, takže si teď nemám na co stěžovat, tak jak to děláte vy. Prostě a jasně: JE TO V REŽII TOHO PRODEJCE. KDYŽ TI NĚCO NAKECÁ, TAK TO ŘEŠ U NĚJ !!!
Jediné co , v té specifikaci je špatně a s čím jsem počítal je: "stand-by 5w" , to mám změřeno, že je 11W, ale při stand-by funguje "sharing" :87: , takže mi těch 6W navíc vůbec nevadí.

A propó: ani výrok "možnost vložit druhý tuner" není lživý. Ano je zavádějící a zákazníka to uvádí v omyl, protože tam nemůžou být 2xDVB-S a on to může "špatně" pochopit.
O to ale přece dneska jde skoro všem obchodníkům - prodat a o nic víc se nestatrat. Ale to, že něco takového je v naší republice možné dělat, si řešte jinde, např. v diskuzích o politice, nebo se o tom vykecejte v hospodě.

Druhá věc je, že ani můj dodavatel nikde nepíše nic o tom, že fw je zatím BETA, to mě taky namíchlo, hlavně to časté "scrambled". JENŽE : kdybych si koupil CW modul, tak jsem tyto problémy neměl. Hold chtěl jsem ušetřit litr, tak jsem to musel zkousnout. Teď, od fw 3xxx, je to už ok a ušetřený litr je "doma". Já mám výrobek, dle specifikací, podle kterých jsem jej objednával a jsem spokojený.

Takže pokud hodláte "něco" příště nakupovat vyberte si dobře svého prodejce, který vám podá přesné informace.

Howgh
Šibal

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
bibibo
Nováček
Nováček

Příspěvek od bibibo »

shibal píše:Tenhle příspěvek je pro ty co si neustálě stěžují na to, že není 2xDVB-S a "mělo by být".
Co se týká mě, taky bych 2xDVB/S2 uvítal a celkem netrpělivě čekám, kdy si jej budu moci přikoupit.
ALE vůbec se nedivím Dempsey-mu, že vás za stežování na nedostatek 2xDVB-S plísní, protože se to tu opakuje už mockrát:
marnav píše:Doufám, že dva dvb-s tunery skutečně zprovozní, při výběru boxu to byla pro mne jedna ze zásadních funkcí, v specifikacích při koupi uvedených jako jedna z prvních. Bez upozornění na nedotaženost firmware, kterou jsem ochoten nějakou dobu zkousnout (ne roky), nechci rejpat, doufám, že výrobce nebude mlžit a dá nějakou jasnější informaci.
Pokud vám to co jsem tučně zvýraznil řekl/napsal nějaký prodejce, tak si stěžujte u něj. Pokud vás tím namíchl nebo snad podvedl, tak se obraťte jinam, na to jsou v republice zřízené patřičné úřady.
Já jsem AZbox koupil u prodejce "ELTA..." a ten má ve specifikaci toto (ne , že bych toho prodejce nějak doporučovat, nebo naopak nedoporučoval, prostě jen cituji) :
AZBox HD Premium je nový HDTV multimediální satelitní přijímač v černém provedení s operačním systémem Linux. Přijímač má české menu, české EPG a teletext. Upgrade firmware možný přes USB nebo LAN. Možnost záznamu pořadu na interní HDD 2,5'' nebo 3,5'' (HDD není součástí balení), nebo na externí zařízení ( FlashDisk, HDD ). Při nahrávání pořadu možnost sledování jiného pořadu ze stejného TP. Možnost přehrávání multimediálních souborů (i přes LAN). Přijímač má integrované WIFI 802.11 b/g miniPCI. Možnost prohlížet Web a YouTube. Taktovací frekvence procesoru 300MHz, paměť FLASH 8MB, paměť SD RAM 256MB, 1x čtečka karet Conax, 2x CI slot, 2x USB 2.0, 1x HDMI, 1x Scart. 1x ethernet port (RJ45), optický audio výstup, komponentní výstup, kompozitní výstup, UHF modulátor, síťový vypínač, 0/12V výstup. Napájení AC 12V 3,4A / 24V 0,8A. Spotřeba max 60W, Standby 5W. Rozměry 340x243x66mm.
a v technických spec. toto:

Kód: Vybrat vše

České menu	ANO
EPG v češtině	ANO
Podpora titulků	ANO
Teletext	ANO
Favoritní kanály	ANO
Časovač	ANO
Rodičovský zámek	ANO
Podpora MP3	ANO
Displej	ANO
Čtečka karet	1
CA sloty	2x pro CI moduly
Harddisk zabudovaný	NE
Příprava pro Harddisk	ANO
Počet tunerů	1
Formát obrazu	4:3/16:9
Audio režimy	levý kanál, pravý kanál, Stereo
Konektor Scart TV	ANO
Konektor Scart VCR	NE
Konektor HDMI	ANO
Kompozitní výstup RCA	ANO
Komponentní výstup YPbPr	ANO
Konektor S-VHS	NE
USB konektor	ANO/2
Konektor RS 232	NE
LAN / Ethernet	ANO
Koaxiální audio výstup	NE
Optický audio výstup	ANO
Propojka Loop-out	ANO
UHF modulátor	ANO
Síťový vypínač	ANO
Aktualizace firmware	ANO (LAN,USB)
Max. spotřeba	60W
Spotřeba ve Standby	5W
Barva přístroje	černá
Rozměry	340x243x66mm
TZN. nikde ani zmínka o druhém tuneru a já o té možnosti , že je tam volný slot vůbec je, ani nevěděl, takže si teď nemám na co stěžovat, tak jak to děláte vy. Prostě a jasně: JE TO V REŽII TOHO PRODEJCE. KDYŽ TI NĚCO NAKECÁ, TAK TO ŘEŠ U NĚJ !!!
Jediné co , v té specifikaci je špatně a s čím jsem počítal je: "stand-by 5w" , to mám změřeno, že je 11W, ale při stand-by funguje "sharing" :87: , takže mi těch 6W navíc vůbec nevadí.

A propó: ani výrok "možnost vložit druhý tuner" není lživý. Ano je zavádějící a zákazníka to uvádí v omyl, protože tam nemůžou být 2xDVB-S a on to může "špatně" pochopit.
O to ale přece dneska jde skoro všem obchodníkům - prodat a o nic víc se nestatrat. Ale to, že něco takového je v naší republice možné dělat, si řešte jinde, např. v diskuzích o politice, nebo se o tom vykecejte v hospodě.

Druhá věc je, že ani můj dodavatel nikde nepíše nic o tom, že fw je zatím BETA, to mě taky namíchlo, hlavně to časté "scrambled". JENŽE : kdybych si koupil CW modul, tak jsem tyto problémy neměl. Hold chtěl jsem ušetřit litr, tak jsem to musel zkousnout. Teď, od fw 3xxx, je to už ok a ušetřený litr je "doma". Já mám výrobek, dle specifikací, podle kterých jsem jej objednával a jsem spokojený.

Takže pokud hodláte "něco" příště nakupovat vyberte si dobře svého prodejce, který vám podá přesné informace.

Howgh
Šibal
Pozri sa. Predajca má informácie o výrobku od výrobcu. Ja som si študoval parametre tohoto STB na stránke výrobcu. Tam sa píže, že táto možnosť tam je. Nie je čo dodať.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

bibibo

Poznámka že nie je čo dodať je správna. My k tomu nemáme čo dodať. Napíš výrobcovi a rieš to s ním. Dúfam že môžeme túto tému na našom fóre uzavrieť a nebudeš sa k tomu zase po nejakom čase vracať s tým že nie je v prijímači to čo píše výrobca.
My vieme že prídavný DVB/S tuner neexistuje a ani jeho podpora v prijímači a ani za neho nebudeme orodovať u výrobcu. Keď sa táto súčasť hw objaví budeme sa jej venovať.

Ešte raz a naposledy: Ak máš problém s tým že si nedostal to za čo si zaplatil - rieš to tam kde si poslal peniaze. Ak to nebudeš rešpektovať - budem riešiť Tvoj prístup na fórum. Nie je to totiž prvý raz čo som Ti to vysvetľoval

Obrázek
0ctopus
Nováček
Nováček

Příspěvek od 0ctopus »

dempsey píše: - budem riešiť Tvoj prístup na fórum. Nie je to totiž prvý raz čo som Ti to vysvetľoval
Áno, ale nepochopil situáciu. Neviem, prečo je frustrovaný, tu na fóre mu bolo všetko vysvetlené ešte pred kúpou, viď vlákno: viewtopic.php?f=76&t=3200&p=19503#p19503
Jeho prístup by si nemal riešiť, aspoň sa bude starať o toto vlákno. :wink:

0ctopus
----------------------------------------------
azbox HD Premium, Toshiba HDD 2,5", fw: 0.9.x, HDMI->TV, NAS
dm 500, dm 7000, dm 7025, ...
bibibo
Nováček
Nováček

Příspěvek od bibibo »

Kľudne mi zruš prístup. Vlastne o nič neprídem, keď tu sú príspevky stále o tom istom. Asi to bude tým, že neschopný OPENSAT každým novým firmware niečo zlepší alebo poserie to čo už bolo funkčné. A takto to ide stále dookola. Koniec koncov OPENSAT to robí podobne. Ak dostanú otázku na telo, tak radšej zmažu vlákno alebo ho uzamknú. Tu sa budú rušiť prístupy. Tak smelo do toho !

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ako si praješ. A nebude to kôli OPENSATU. Bude to preto, lebo nie si schopný pochopiť o čom píšem. Ty sa totiž správaš tak ako keby si nerozumel faktom a stále opakuješ že OPENSAT napísal do špecifikácie druhý DVB-S tuner ktorý nefunguje. Nemôže fungovať keď ani neexistuje.
Ja som tiež len človek a keď ma niekto šponuje do extrémov - logicky s ním preruším kontakt.

Obrázek
chorchez

Příspěvek od chorchez »

ach jo na vsech takovejhle forech jsou admini, jez jsou obcas naslapovaci na nektere zpusoby vyjadrovani, ale proc? Je to internet a pokud text neni vulgarni tak at se kazdej svobodne vyjadruje !! Kurnik to je na netu to krasne.

Pokud je produkt super tak si sve misto vydobude tak jak tak a pokud je to shit tak stejne pujde ke dnu. A priznejme si AZ HD je hardwarovej kousek, kterej ma potencial, ale mel byt vypusten az s lepe odladenym FW a nevim jak ve svete ale CZ/SK dealeri (v 80%) na tuto skutecnost neupozornuji a kdyz tak nenapisou hele zakazniku bacha je tam beta, ale pisou neco ve smyslu pro pokrocile .... Ono to dava smysl, kdyz se napise beta tak je to sebevrazda.

Tem kdo reagovali podrazdene na prispevek radim jednu vec, pokud nejsem OK s tematem, pak na nej nereaguji i kdyz se me dotyka, smazanim nebo banem na uzivatele si sijete opratku na sebe sama. Autorovi kterej to vyvolal, se vubec nedivim, taky jsem z toho byl v pr**li, nez se mi to stalo konickem :-). hawk... a do me

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Každý má chuť sa občas posťažovať a to aj na nete. Môže si založiť nejaký blog, alebo pohľadať nejakú stránku kde to niekto chce čítať. Nie však každý demokrat si uvedomuje, že niekto nemusí mať chuť na jeho sťažovanie - zvlášť vtedy keď sa mu nasáčkuje rovno domov a otravuje ho neustálymi opakovanými otázkami a sťažnosťami, ktoré priznajme si - nemusia byť s čistým úmyslom. Podobné pripomienky sa objavujú na všetkých fórach ktoré sa venujú AZ HD a väčšina z nich je od predajcov Dreambox Multimedia. Útoky sú pravidelné a krotia ich sporadicky úspechy s novšími verziami fw a tiež niekedy / ak sa niečo nepodarí / pôsobia ako dvojsečná zbraň.
Či chceme alebo nechceme tieto ťahanice tu budú medzi predajcami rôznych prijímačov vždy a každý to rieši po svojom.

My sa snažíme o týchto prijímačoch podávať jasné a pravdivé informácie a na nejaké emócie tu nemáme chuť. Možno to niekomu chýba, ale je u nás na návšteve - tak by som bol rád aby sa tak aj správal. Nie je to prvý raz kedy som musel písať podobný prednes a tiež ma ich písať nebaví.

chorchez

Ty patríš tiež medzi dosť veľkých rýpalov a ťažko znášaš spôsob akým to tu funguje a tak dúfam že budeš / ak chceš / prispievať v duchu faktov a podobné spôsoby (akými si sa predstavil na ABF) si odpustíš. Uvedom si tiež zásadnú vec: Sťažuj sa predajcovi - nás on neplatí za to aby sme to museli čítať.

Teraz to tu zamknem a na hocijaké výlevy nebudem upozorňovať - budem ich rovno mazať. Ak sa to bude opakovať niekomu častejšie - pôjde pa tiež bez upozornenia.

Obrázek
Zamčeno

Zpět na „AzBox HD diskuze“